Moral bozuklugu

Rainy gerçekten başına dert mi istiyosun "her insan özel ve değerlidir" büyük harfle yazmak yasak olmasa şu tırnak içini koskocaman yazmak isterdim. Evde kalmazsın merak etme bunun çirkinlikle de alakası yok kesinlikle bunu bil

Canim sagol destegin icinn

Tam bakıyordum rainy nerde pek sesi çıkmıyor bu ara diye içime doğdu demekki, hoşgeldin
Niye biz seni seviyoruz, çok renkli bı kişiliksin. Foruma neşe katiyorsun

Valla aynısını yazacaktım, Rainy bu forumun renklerinden biri o olmazsa buralar çok sıkıcı olurdu. kendisini ben de seviyorum

Valla aynısını yazacaktım, Rainy bu forumun renklerinden biri o olmazsa buralar çok sıkıcı olurdu. kendisini ben de seviyorum
Kendine has bir tarzı var, tutarsızlıkları oluyor ama doğru yolu bulacağına eminim.

Konuyla ilgili sayısız yorum yapıldı R rainyy elbet seni olduğun gibi sevecek bir ilişkin olacak ama sen aradikca karşına çıkmıyor, çıksa da fark edemiyorsun sosyal medyadan başını kaldır

Tamam canim umarım cikar biri

Beni kimse sevmicek galiba kizlar kendimi yetersiz eksik goruyorum zaten. Moralim bozuk.
Öncelikle bu düşünceden bir an önce kurtulmaya gayret edin.
Zira düşüncelerimiz, davranışlarımıza dönüşür. Kısır döngüye girersiniz.

Kendinize zaman ayırın. Kendinizi olmak istediğiniz kişi olduğunuza, öyle davranarak ve yaşayarak inandırın.

Kendisini sevmeyen, değer vermeyen,insan uzak mesafeden yürümesinden ve konuşmasından kısaca herşeyinden belli oluyor.
Ayrıca kendi değerinizi lütfen başka kişilerin size yaklaşımında aramayın, bağımlılık ve onaylanma ihtiyacına yol açabilir.

Kendini sevmeyen bir insanı kimse sevmez.
Kendinizi sevmenize engel olan şey nedir ? Bu sorunun yanıtını düşünün, yazın.
Ve harekete geçin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…