Sen kendini yeteri kadar sevmezsen kimse sevmez zaten . Kedi sahiplen bir tane koşulsuz sever seni .Beni kimse sevmicek galiba kizlar kendimi yetersiz eksik goruyorum zaten. Moralim bozuk.
Başka bir şey için moralin etkilenmez zaten şu hayattaBeni kimse sevmicek galiba kizlar kendimi yetersiz eksik goruyorum zaten. Moralim bozuk.
Tam bakıyordum rainy nerde pek sesi çıkmıyor bu ara diyeBeni kimse sevmicek galiba kizlar kendimi yetersiz eksik goruyorum zaten. Moralim bozuk.
Tesekkur ederim canım boyle demen iyi geldiTam bakıyordum rainy nerde pek sesi çıkmıyor bu ara diyeiçime doğdu demekki, hoşgeldin
Niye biz seni seviyoruz, çok renkli bı kişiliksin. Foruma neşe katiyorsun
Kac yaşındasın?Beni kimse sevmicek galiba kizlar kendimi yetersiz eksik goruyorum zaten. Moralim bozuk.
Sebep ?Beni kimse sevmicek galiba kizlar kendimi yetersiz eksik goruyorum zaten. Moralim bozuk.
Birkaç gün götürür seni bu, bir daha değersizlik, erkek konuları acmazsin umarım rainy sen arada gir, biz sana destek olmaya hazırız kk olarakTesekkur ederim canım boyle demen iyi geldi
Diger kizlar kadar bakimli becerikli sosyal degilim belki ondan istemiyorlardir beniSebep ?
Canim sagol destegin icinnRainygerçekten başına dert mi istiyosun "her insan özel ve değerlidir" büyük harfle yazmak yasak olmasa şu tırnak içini koskocaman yazmak isterdim. Evde kalmazsın merak etme bunun çirkinlikle de alakası yok kesinlikle bunu bil
Tam bakıyordum rainy nerde pek sesi çıkmıyor bu ara diyeiçime doğdu demekki, hoşgeldin
Niye biz seni seviyoruz, çok renkli bı kişiliksin. Foruma neşe katiyorsun
Başkalarıyla kıyaslamayın kendinizi.Diger kizlar kadar bakimli becerikli sosyal degilim belki ondan istemiyorlardir beni
Tesekkur ederimmm. Sen evlendin mi acaba merak ettimdeValla aynısını yazacaktım, Rainy bu forumun renklerinden biri o olmazsa buralar çok sıkıcı olurdu. kendisini ben de seviyorum
Kendine has bir tarzı var, tutarsızlıkları oluyor ama doğru yolu bulacağına eminim.Valla aynısını yazacaktım, Rainy bu forumun renklerinden biri o olmazsa buralar çok sıkıcı olurdu. kendisini ben de seviyorum
Tamam canim umarım cikar biri
Biz seni her halinle seviyoruz ki,önemli olan senin kendini en çok sevip değer vermenTamam canim umarım cikar biri
Öncelikle bu düşünceden bir an önce kurtulmaya gayret edin.Beni kimse sevmicek galiba kizlar kendimi yetersiz eksik goruyorum zaten. Moralim bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?