bikaç gun once hamile oldugumu öğrendim ve cok korkuyorum. artık özgür olamayacak mıyım, artık esimle özel hayatım olmayacak mı, doğumdan sonra artık beğenilmeyecek miyim, lohusayken aldatılır mıyım.. bin türlü soru var kafamda hamilelikten çok boyle şeyleri düşünüyorum. hamile olmadan önce cocugu olanlara bakıp üzülürdüm bu kafamdaki sorulardan dolayı ve benim de basıma geldi. beklediğim bi durum değildi. zamanla kabullenilir mi, dedikleri gibi doğunca aşırı sever miyim gözüm bişey görmez mi bu doğru mu? deneyimlernizi ve kabullenme sürecinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Kabullenmek ne demek içine sokasin gelir boncuk gozlerine bakip saatler gecirmek istersin kokusuna doyamazsın daha ne diyeyim evlat bambaşka bir duygu senden fazla kimse sevmesin dokunmasin bakmasin istersin
2 ay once 4.evladimi kucagima aldim inan bana her bebegimde ilkmis gibi mutlu oluyor sanki hic bebek sevmemis gibi ozlemle seviyorum
Yanlış anlamayın ama çok gereksiz düşüncelere kapılıyorsunuz. Çocuk hasreti çeken o kadar aile var ki, dr dr gezen, bir sürü iğne ilaç kullanan... Şükredin lütfen, tadını çıkarın. Hamilelik insana ayrı bir güzellik katıyor, saçlarınız yüzünüz parlıyor. Karnınız büyüdükçe, tekmeleri hissettikçe hoşunuza gidecek. Şuan ilk bebeğime hamileyim, doğduktan sonra ne olur bilemiyorum ama şimdiden ailemize güzellik kattığı kesin. Sevgiler...
Yeni hamilesiniz böyle kuruntular normal herhalde ilk sizinki genelde ilkinde böyle hissediliyor ama emin olun evlat bambaşka bişey şöyle düşünün o doğunca onun her anına şahitlik edince herkesi herşeyi bir tarafa bırakacaksınız ve sadece o varmış gibi herşeyi ona göre ayarlayacaksınız o sizin hayatınızın bütünü olacak ve siz bundan çok memnun olacaksınız