Yok canim kaset test birsey ogrendim idrara ovulasyondan 12 gunde geciyormi o hormon o yuzden 3 gun daha sabredecegim yarin 12. Gun oluyor ama garanti olsun diyekan testi mi negatif çıktı ?
Ben de 2.5 senedir bekliyorum ya senin mucizn gerçekleşmiş Rabbim sağlıkla kucağına almayınasipetsin inş darısı bekleyen herkese :) doğal yollamı oldu bi sorun varmiydi cnm
Çok şükür Rabbim yeterki ol desin sizde ilkini çok beklemisiniz bende dua ve sabırla bekliyorumaslinda bu hamileligim hemen oldu :)) oglum 3 yasinda onu 3 sene bekledik.. bi tane daha istedik 5. ayda oldu. sebepsiz kisirlikti benim ki hic bir sorun yoktu. simdi kizimizi bekliyoruz Allah izin verirse :)
Moralini bozma Zaman'ını bekliyor meleğin seninde kafaya takma normal hayatını yaşa testini yap akışını izle dua etKizlar ben bugun bi hata yaptim ve gebelik testi yaptim sonuc negatif pembelik bile olusmadi bata 3 gun var ve hala belli degil resmen coktum moralim cok bozuk en kucuk bi umidim bile kalmadi cok sikildim beyaz gormekten 5 aydir ugrasiyorum bu ay ovu testi ile gunumu dahi belirledim yine yok bana bisey soyleyin yaa moralim cok bozuldu
çok tatlı bir yorum :))) ben evleneli iki seneyi2 ay geçti ve tamda evlendiğim günden beri istiyorum yani 2 senedir OLMUYOOOOĞĞĞĞĞĞĞ ama olcak biliyorum klomene başladım inşalllaahhh olcek bebişimmmBen bi balkon demirine kafa atip geliyorum:) kiz 5 ay olmus daha . olur elbette Rabbim nasip etsin tum isteynlere. Biz 9 aydir deniyoruz. 5. Ayda kimyasal gebelik oldu. Dahada gelen giden yok. Ben napam:)))
canım bu ay bende randevu günümden bir gün önce test yapmıştım çatlatma iğnesi olduğm içim iki kat sabırsızdım önce gözükmedi ama iknci silik çizgiyi görünce kendimi dağa taşa vurasım geldi bi testdaha ve evet ikinci çizgi orda doktora gittim hamilesin dedi sonra noldu 4 gün sonra testi tekrarladık ve bebk yok gitmişşşşş meğer tutunamamış bebişim meleğim benim ben iki senedir kafayı yemediysem inşallah olur bebelerimiz klomen kullanmaya başladım faydasını göremezsem kendimi yatağa zincirleyip derin bir depresyona girmeyi planlıyorum inşallah hepimiz aynı anda hamile kalırız:)))Kizlar ben bugun bi hata yaptim ve gebelik testi yaptim sonuc negatif pembelik bile olusmadi bata 3 gun var ve hala belli degil resmen coktum moralim cok bozuk en kucuk bi umidim bile kalmadi cok sikildim beyaz gormekten 5 aydir ugrasiyorum bu ay ovu testi ile gunumu dahi belirledim yine yok bana bisey soyleyin yaa moralim cok bozuldu
Oncelikle tesekkur ederimZega
Merhaba,
Supheli (korunmasiz) cinsel iliski tarihini
SAT ve BAT lari
Adetinin duzenli olup olmadgini yazarsan ideal test yapma zamanlarini cikaralim
Bu arada Buranin bilimsel hamile tarotcusu gbi bisey oldm ben
Allah kimseye aratmasin en kisa zamanda hamile olalim insallah bugun benim icin berbat gecti ama sonradan ogreneneleri duydukca cok sevindim demek ki hala umit varcanım bu ay bende randevu günümden bir gün önce test yapmıştım çatlatma iğnesi olduğm içim iki kat sabırsızdım önce gözükmedi ama iknci silik çizgiyi görünce kendimi dağa taşa vurasım geldi bi testdaha ve evet ikinci çizgi orda doktora gittim hamilesin dedi sonra noldu 4 gün sonra testi tekrarladık ve bebk yok gitmişşşşş meğer tutunamamış bebişim meleğim benim ben iki senedir kafayı yemediysem inşallah olur bebelerimiz klomen kullanmaya başladım faydasını göremezsem kendimi yatağa zincirleyip derin bir depresyona girmeyi planlıyorum inşallah hepimiz aynı anda hamile kalırız:)))
son 3 ayın ortalamasını alırsak 32 gün oluyor bu da 27 aralığa denk geliyor, ben de o civarda bekliyorum adet dönemimi ki ovülasyonum da ayın 9u gibiydi ilişkilerde 9u 10unda oldu. yani durumlarmz çok benzermiş,benm de adetlerim düzensiz ne yazık kıOncelikle tesekkur ederimkorunmuyorum zaten artik ama yumurta catlama zamani 7 aralikti 4 5 6 7 aralik oldu sat 25 kasim bat 21 aralik ve adetim temmuzdan beri duzensiz 29 ve 34 gun arasinda siklus donemi degisiyor son 3 ayinki 29 31 enson 34 gun oldu
Insallah tesekkur ederim sizin az kalmis Allah kavustursun saglikli sihhatli insallahMoralini bozma Zaman'ını bekliyor meleğin seninde kafaya takma normal hayatını yaşa testini yap akışını izle dua et
Ha gayret sıra bizdeAllah kimseye aratmasin en kisa zamanda hamile olalim insallah bugun benim icin berbat gecti ama sonradan ogreneneleri duydukca cok sevindim demek ki hala umit var
Simdi ben bu ay ovulasyon testi yaptim test te 5 ve 6 aralik cift koyu cikti 7 aralik siliklesmeye basladi 8 aralik daha silik oyle idi bende ovulasyonun 7 aralik oldugunu dusundum bundan 21 aralikta bat tarihi olarak hesapladim yanlis mi hesaplamisim?son 3 ayın ortalamasını alırsak 32 gün oluyor bu da 27 aralığa denk geliyor, ben de o civarda bekliyorum adet dönemimi ki ovülasyonum da ayın 9u gibiydi ilişkilerde 9u 10unda oldu. yani durumlarmz çok benzermiş,benm de adetlerim düzensiz ne yazık kı
keşke ovülasyon zamanını bilseydin, ovülasyondan yaklaşık 14 gün sonra adet oluyorsn 1 gün önce de varsa idrar testinde çıkıyor
İnsAllahhh olur cnm. İnsAllah Rabbim hayirlisiyla nasip etsin sanada tum isteynlerede :) peki bi sorun var mi cnm sizde??çok tatlı bir yorum :))) ben evleneli iki seneyi2 ay geçti ve tamda evlendiğim günden beri istiyorum yani 2 senedir OLMUYOOOOĞĞĞĞĞĞĞ ama olcak biliyorum klomene başladım inşalllaahhh olcek bebişimmm
Hayır hiçbir sorunumuz yok en çok da o canımı sıkıykr sorun olmadığı halde bebek olmaması ama tutunamayan bebeğimden sonra kendimi topladım çok ümitliyim bebeğim olacağınainşallah elimde patlamaz yineİnsAllahhh olur cnm. İnsAllah Rabbim hayirlisiyla nasip etsin sanada tum isteynlerede :) peki bi sorun var mi cnm sizde??
Tutunamayan derken kimyasal gebelik mi gecirdin. Hicbir sebep yoksa olmamasi ya psikolojik ya da gereken tetkikler tam anlamiyla yapilmadi. Rabbim umitlerini yesertsinn insAllahh hamilelik haberlerinide aliriz :)Hayır hiçbir sorunumuz yok en çok da o canımı sıkıykr sorun olmadığı halde bebek olmaması ama tutunamayan bebeğimden sonra kendimi topladım çok ümitliyim bebeğim olacağınainşallah elimde patlamaz yine
gebelik vardı ama 3 haftalıktı dr tutunup tutunmadığnı öğrenmek için 4 gün sonrasına randevu verdi gittiğimde tutunamamış dedi kimyasal gebelik mi bilmiyorum tüm testleri yaptırdık hepsi temiz klomene başladım ümitliyim inşallahTutunamayan derken kimyasal gebelik mi gecirdin. Hicbir sebep yoksa olmamasi ya psikolojik ya da gereken tetkikler tam anlamiyla yapilmadi. Rabbim umitlerini yesertsinn insAllahh hamilelik haberlerinide aliriz :)
gayet guzel hesaplamamissin dogru mantik,Simdi ben bu ay ovulasyon testi yaptim test te 5 ve 6 aralik cift koyu cikti 7 aralik siliklesmeye basladi 8 aralik daha silik oyle idi bende ovulasyonun 7 aralik oldugunu dusundum bundan 21 aralikta bat tarihi olarak hesapladim yanlis mi hesaplamisim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?