Morale cok ihtiyacim var

Bu arada ben sati soylerken son son gunu soylemistim ama ilk gunu 20 kasim ve siklus donemi sayinca tam 21 aralik oluyor dogru hesap yani

Adetin geçtikten sonra test yap. Evet erken yapan ve pozitif görenler var ama herkeste aynı olmuyor. Moral bozacak bir durum yok. Adetin 5 gün falan geçsin sonra direkt kan ver. Kesin sonucu bu şekilde alabilirsin.

Hayirlisi olsunn o zaman cnm

Adetin geçtikten sonra test yap. Evet erken yapan ve pozitif görenler var ama herkeste aynı olmuyor. Moral bozacak bir durum yok. Adetin 5 gün falan geçsin sonra direkt kan ver. Kesin sonucu bu şekilde alabilirsin.
Sabredemiyorki insan 3 gun daha bekliycem bakalim ne olcak insallah korktugum gibi olmam cok uzulurum oyle

Sabredemiyorki insan 3 gun daha bekliycem bakalim ne olcak insallah korktugum gibi olmam cok uzulurum oyle
Bende senin gibiydim. Bir sürü idrar testi yapıp sonra belki çıkmamıştır diye kan verirdim. Hatta ilk aylar daha adetim geçmeden kan veriyordum. Kendini strese sokmaktan başka bişeye yaramıyor

Bende senin gibiydim. Bir sürü idrar testi yapıp sonra belki çıkmamıştır diye kan verirdim. Hatta ilk aylar daha adetim geçmeden kan veriyordum. Kendini strese sokmaktan başka bişeye yaramıyor
Dogru bi siyrilamiyorum ki sanirim cok bos biriyim dusunmeden edemiyorum saatlerce teste bak testi parcala belki gorunmuyodur diye kan vermeye git hep boyle

Ben bi balkon demirine kafa atip geliyorum:) kiz 5 ay olmus daha . olur elbette Rabbim nasip etsin tum isteynlere. Biz 9 aydir deniyoruz. 5. Ayda kimyasal gebelik oldu. Dahada gelen giden yok. Ben napam :)))
Ya cokkk erken cildirmak icin kardesim 1 sene olsun bakalim simdiden stres yaparsan olmaz.1.5 sene olucak yaaaa

:)) hadi artk bebek yapalım diye düşününce insan, etrafında da uğraşmadan pat diye hamile kalan insanları görünce hemen olacak sanıyor. 1ay, 2ay, 3ay allahh allaaaah neden olmuyorki, neyse bekleyelim 4ay, 5ay ,haala olmadı bi doktora görüneyim ben, ee öyle aman aman bişey de yok niye olmuyo yaa her ay da adete 1 hafta falan kala nasılsa olcak diye testler almalar ve sonuç hüsran olunca üzülmeler,6ay,7ay, ya kocacım sen de bi görün bu normal değil ee o da tamamm, 8ay,9ay derken derken 2 yıl oldu:) ilk aylardaki müthiş hayalkırıklığı yerini umutlu bi bekleyişe bıraktı, doğru zamanda gelecektir elbet diye..
Az biraz sabır tatlım , belki bu ay belki sonraki belki umudunun kestiği bi anda , kavuşacağın günün tatlı hayalleriyle bekle mücizeni :)

Ne guzel soyluyosun su anlattigin sey hemen hemen ben bu olgunlukta oluyorum oluyorum.. bir bakiyorum neden olmuyo bi isyanlar bi salya sumuk aglamalar iste gunum gunumu tutmuyo sonlara dogru ozellikle sabirsizlaniyorum bi o kaseti cift cizgi goremedim.amma herseyin hayirlisini istiyorum Hersey Allah tan

Ya cokkk erken cildirmak icin kardesim 1 sene olsun bakalim simdiden stres yaparsan olmaz.1.5 sene olucak yaaaa
Cok cokk cokk haklisin. Hatta stres yapiyorsun diyen herkes hakli. Amma benim gozumun onunde bi ornek var. Esimin amcasinin 7 sene olmamis. Acaba bizde o kadar mi beklicez diyorum. Birde ilk evliligimde hamile kalmistim bunda bi turlu olmuyor olmuyor olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…