Morale ihtiyacim var :( ikinci cocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben hormonal olarak mı böyle oldum bilmiyorum..ama yorumlarınızdan sonra kendimi çok suçlu hissettim..şimdide oturdum karnimdaki kızım için hissettiklerime ağlıyorum.ve ondan özür diliyorum ..belki pek anlaşılır yazamadım kız düşmanı gibi olmuş yazım sanki ama benimki sadece ufak bı şokdu galiba malesef biseyi çok hayal etmenin ve gerçekleşmesinin sonucuydu bu hislerim..ama ben asla kız çocuğu karşıtı değilim olamamda .kız evladı tattım ve benim anneligimi herkes takdir eder..ben evladına kiyip kreşe büyük yanına bile bırakmayıp mesleğinden vazgeçen bir anneyim..hatta onu okadar sevdim ki tek olsun benim hayatımda istedim..şimdiki erkek olsun ikisinin yeri farklı olsun dedim sadece..karnimdaki yawrumun başımın ustunde yeri var...tamam hayalim gerçek olmadı bunu yavaş yavas aşiyorum ama hayırlısı buymuş..yorumlarınızdan sonra kendimi kötü bir anne olarak hissettim..hamileyken duygularımı çok yoğun yaşıyorum ..rabbim kızlarımla güzel bir ömür yaşatsın bana...

Sevgili kk üyeleri;
Yorumlara baktım.
Bazıları çok ağır yazmış.
Yapmayın.
Konu sahibi hamile.
Allah korusun üzüntü ve stresten bebek etkilenmesin.
O bebeğin hakkına girmeyelim.
Üsluplara dikkat edelim lütfen..

Cahiliye döneminin kırıntılarısınız. Üremeseniz keşke. Ağlamışmış, eltisinin oğlu olmuşmuş, çevre faktörüymüş, mavi renkmiş, heves sıfırmış. Bunun adı nankörlüktür. Siz kimsiniz de size verileni beğenmiyorsunuz? Asıl o iki kız çocuğu böyle bir anneye sahip olduğu için dünyanın en bahtsız iki insanı olacak. Allah akıl fikir versin.

Ne kadar yanlış düşünceler içindesiniz, herşeyin hayırlısı olsun bu hayatta....Evladın da cinsiyeti olmamalı, benim de bir tane kızım var , ikinciyi düşünürsem erkek olsun diye içimden geçirebilirim ama yine kız olursa da asla üzülmem sağlıklı olsun diye dua ederim ve çok mutlu olurum...

Bir arkadaşımın 2. oğlu oldu ve bebeği daha 6 aylık SMA (bir tür tedavisi pek olmayan kas hastalığı) hastası olduğunu öğrendi ve yıkıldı , çok üzgünler ailece...Anne baba taşıyıcı ise ,bebekte bu hastalığın olma olasılığı %25 miş...yani kızmış erkekmiş çok anlamsız şeyler , böyle haberleri duyunca daha iyi anlıyorsun, sağlıklı olsun yeter...

Umarım bu çevre , elalem ne der gibi saçma düşüncelerinizden kurtulur , sağlıklı ve mantıklı bir insan gibi düşünmeye başlarsınız...Ki bebeğiniz doğduğunda bu düşünceleriniz için vicdan azabı duyacaksınız bence...

Hamileyken ay kız olsun ay erkek olsun diyenleri anlayamıyorum.Cinsiyet erkek sperm hücrelerine bağlı.Hamileyken cinsiyet rüyalarına dalmamak lazım.

Ayrıca buraya açılan konuların silinmemesine şimdi ayrıca seviniyorum. Yıllar sonra karnınızdaki kızınız bir vesileyle bu konuyu inşallah okur. Annesinin onun hakkında ne düşünmüş olduğunu öğrenmesi sizi nasıl hissettirecek merak ediyorum. "Anne sen beni istemedin mi? Erkek mi doğmamı isterdin? Ama benim ne suçum var ki? dediğinde yüreğinizin acımasını diliyorum.

Arkadaşlar ben hormonal olarak mı böyle oldum bilmiyorum..ama yorumlarınızdan sonra kendimi çok suçlu hissettim..şimdide oturdum karnimdaki kızım için hissettiklerime ağlıyorum.ve ondan özür diliyorum ..belki pek anlaşılır yazamadım kız düşmanı gibi olmuş yazım sanki ama benimki sadece ufak bı şokdu galiba malesef biseyi çok hayal etmenin ve gerçekleşmesinin sonucuydu bu hislerim..ama ben asla kız çocuğu karşıtı değilim olamamda .kız evladı tattım ve benim anneligimi herkes takdir eder..ben evladına kiyip kreşe büyük yanına bile bırakmayıp mesleğinden vazgeçen bir anneyim..hatta onu okadar sevdim ki tek olsun benim hayatımda istedim..şimdiki erkek olsun ikisinin yeri farklı olsun dedim sadece..karnimdaki yawrumun başımın ustunde yeri var...tamam hayalim gerçek olmadı bunu yavaş yavas aşiyorum ama hayırlısı buymuş..yorumlarınızdan sonra kendimi kötü bir anne olarak hissettim..hamileyken duygularımı çok yoğun yaşıyorum ..rabbim kızlarımla güzel bir ömür yaşatsın bana...
Kız olunca ikisinin yeri aynı mı olacak sanki? Muameleyi ve değeri cinsiyete göre mi veriyorsunuz? Kız olunca yeri ayrı erkek olunca ayrı mı? Hamileliğin arkasında sığınmayın, bu tamamen sizin geri kafalılığınız.

Ağlamayın lütfen..
Lütfen konuyu kapattırın.
Mune Mune diye etiketleyin. O konuyu yorumlara kapatır.
Ağlamayın mazallah kızınız etkilenmesin..

Sevgili kk üyeleri;
Yorumlara baktım.
Yapmayın.
Konu sahibi hamile.
Kendi anası düşünmüyor böyle, dalga mı geçiyorsunuz bizimle? Zaten böylelerine erkek evlat nasip etmesin Allah, onlar büyüyüp kızlarımızın başına bela oluyorlar.

Kendi anası düşünmüyor böyle, dalga mı geçiyorsunuz bizimle? Zaten böylelerine erkek evlat nasip etmesin Allah, onlar büyüyüp kızlarımızın başına bela oluyorlar.
Pardon düşüncelerimi yazmak ne zamandan beri dalga geçmek oldu???!
Size yorumum için izahat mı vermem gerekiyordu???!
Üslubunuz çok saldırgan.
Bir daha bana yazmayın lütfen.

Son düzenleme:
Sevgili kk üyeleri;
Yorumlara baktım.
Yapmayın.
Konu sahibi hamile.
Konu sahibi zaten fazlasiyla üzülüp agliyormuş kızı olacağı için,biraz da yorumlara ağlasın.

İki kizim var.ikincinin erkek olmasini o kadar cok istemistim ki.. doktor kiz dediginde icim buruldu hatta icime erkek dogdugundan dogana kadar hep erkek umit ettim.
Ben sizin gibi hic boyle dengesiz isyankar laflar etmedim ama sadece uzuldum.dikkat edin agzinizdan cikan laf imtihaniniz olmasin.
Simdi diyorum ne kadar salakmisim keske Allahim ne verirse kabulumdur diye dusunseymisim.
Kizlarim dunyadaki en degerli varliklarim kizlarim demek bile oyle buyuk haz veriyor ki bana.kiz ya da erkek olmasi gercekten onemli degil once saglikli olmasi sonra da hayirli evlat olmasi onemli olan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X