- 2 Eylül 2021
- 325
- 280
- 23
- 27
- Konu Sahibi poncikellazey
Tekrardan merhabalar arkadaşlar.. gecen gün bosaniyorum diye buraya yazmıştım.hayat hikayemi anlatacak halim yok çünkü o kadar çok şey yaşadım ki.9 aylik dünyalar güzeli bir kızım var.o kadar zoruma gidiyor ki şuan hergun düşünüyorum ileride herkes babasıyla el ele gezerken benim kızım geriden izleyecek ,ihtiyaci olduğunda babası yanında olmicak,mesela ilk konuşmaya başladığında ilk yürümeye başladığında hiçbir yerde yanında olmayacak .çok ağır şeyler yaşadım zayıfladım bedenen ayaktayım ama ruhen çöktüm. Cok şiddet gördüm çok ağır travmalar atlattım.ustelik severek evlenmiştim..şimdi çoğu kişi gelip iste sen barışmak istiyosun falan diyecek. Ben barışmak istemiyorum şuan bana herkesten ulaşmaya çalışıyo.numara uzaklaştırma hepsini aldi zaten..benim üzüldüğüm tek şey ben bu kadar acıyı nasıl kaldiricam nasil atlaticam? Kizim bazen baba diye ağlıyo o kadar zoruma gidiyo ki.kizim için üzülüyorum sadece.artik güçlü olmaktan güçlü durmaktan çok yoruldum.cok deger verdim çok sevdim ama olmuyormuş demek ki.beni hep tehdit etti hep hor gördü hep elinin tersiyle itti..sadece ihtiyacı olduğunda yanımdaydı. Sabahlara kadar eve gelmediği oldu.alkollu gelip defalarca şiddet uyguladı en sonun da dA kafamı yardı.ölümle bile tehdit etti.bebeğimi ona verirsem bosanacagini yoksa onu doldurmakla bile tehdit etti..25 yaşındayım ama 50 yaşında gibi hissediyorum kendimi. Ben bütün bu olanlari nasil atlaticam.nasil üstesinden gelicem..
(Çekişmeli bir bosanma davasi olacak,bu konu hakkında bilgisi olan var mi kaç ay sürüyor)
(Çekişmeli bir bosanma davasi olacak,bu konu hakkında bilgisi olan var mi kaç ay sürüyor)