Tamam seni dinliycrm söyliycemSiz simdi soylemezseniz bu boyle devam eder. Sonra siz omur boyu bu stresi cekersiniz aman esim uzulmesin diye, bdv de konularinizi okuruz. Bastan tavrinizi koyun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam seni dinliycrm söyliycemSiz simdi soylemezseniz bu boyle devam eder. Sonra siz omur boyu bu stresi cekersiniz aman esim uzulmesin diye, bdv de konularinizi okuruz. Bastan tavrinizi koyun.
Aynısını şuan dedim inanırmısım kendi kendimeYavrucum birde sen harıl harıl çocuk sahibi olmak istiyorsun o nasıl olacak? Bir aylık evlilikte kaç test yaptın? Yani biraz düşün derim.
En nefret ettıgım kafa bu kafa.Kalsınlar diyor eşim askeri personel ne olacak ben yokken vakit geçirirsiniz diyor
Mesela hangi ıstegını kabul etti, ne istedin esinden?Aynen ya o benim her istediğimi kabul ediyor o yüzden diyemiyorum ama daha gitmeden daraldım ben 12 ye kadar uyuyan birisiyim en basiti bu onlar ise erkenden uyanırlar
Sevgi ,aşk ....Mesela hangi ıstegını kabul etti, ne istedin esinden?
Gerçekten öyle millet sanki bu anı bekliyor.. evlenince bi çöreklenelim durumu oluşuyor. Yüksek ihtimalle şimdi bişey diyemez diye alıştıralım buraya geleceğiz kalacağız sende bişey diyemeyeceksin diye düşünüyorlar. Yoksa ne işin var yeni evli insanlarda..Neden geliyorlar, siz niye ailenizdesiniz? Yeni evlilerin evine gelip kalma merakı nedir anlamıyorum.
Madem birşey yapmadan bile kötü oluyorsunuz o zaman yapın da madem boşa gitmesin.Ya gerçekten iyi tatlı birileri olsalar sorun etmiycem ama herşeyi yapıp yapıp zaten saman altından su yürütürler bilemezsiniz bile sonra da benim haberim yok diyip ağlar
eşiniz evlenmeden önce de mi aynı şehirde çalışıyor du?Daha yeni evliyim ben başka şehirdeyim ailem ve kayınvalidemgil başka şehirde şimdi annemlerdeyim dönüşte kayınvalidemgilde benimle gelcek ve 1 ay kalacaklar canım hiç gitmek istemiyor hani gerçekten iyi tatlı birileri olsa amenna diycem ama gelcekler eşimle beni huzursuz edip gidecekler dua edin bana lütfen de az kalsınlar
Çünkü kız 20 yaşında lise mezunu ve eşini seviyor hatta hemen ona bir bebek vermek istiyor. O tarz Kaynanalar için nimet gelin nimeteşiniz evlenmeden önce de mi aynı şehirde çalışıyor du?
Kv yine o zaman astım için aylarca bekar oğlunun evinde kalıyor muymis?Yemeği ,ütüsü ,çamaşır eviyle ilgilenirmiymis?
Eğer ki sadece şimdi geliyorlarsa gelin hizmet etsin biz oturup dinlenelim kafasındalardir.
Genelde o kafada oluyor yaşlılar gelin gelince oğluna eş değilde kendilerine 7/24 hizmet edecek el pençe divan duracak kisi gözüyle bakıyorlar.
Çünkü kız 20 yaşında lise mezunu ve eşini seviyor hatta hemen ona bir bebek vermek istiyor. O tarz Kaynanalar için nimet gelin nimet![]()
Napıp huzur edecekler, nasıl insanlar?
Ben biliyorum p.....k var :)Neden geliyorlar, siz niye ailenizdesiniz? Yeni evlilerin evine gelip kalma merakı nedir anlamıyorum.
O konuda hemfikiriz.varlıkları yeter..
50 günlük evlilik ve ev içinde baskalari..
kabusss..![]()