Moralim aşırı bozuk?

Kalsınlar diyor eşim askeri personel ne olacak ben yokken vakit geçirirsiniz diyor
En nefret ettıgım kafa bu kafa.
Neden senın annenle aylarca basbasa vakit gecıreyım, ayagımı uzatıp keyıf yapacagim evımde.
Herkesın annesı kendisine ıyı.

Aynen ya o benim her istediğimi kabul ediyor o yüzden diyemiyorum ama daha gitmeden daraldım ben 12 ye kadar uyuyan birisiyim en basiti bu onlar ise erkenden uyanırlar
Mesela hangi ıstegını kabul etti, ne istedin esinden?

Neden geliyorlar, siz niye ailenizdesiniz? Yeni evlilerin evine gelip kalma merakı nedir anlamıyorum.
Gerçekten öyle millet sanki bu anı bekliyor.. evlenince bi çöreklenelim durumu oluşuyor. Yüksek ihtimalle şimdi bişey diyemez diye alıştıralım buraya geleceğiz kalacağız sende bişey diyemeyeceksin diye düşünüyorlar. Yoksa ne işin var yeni evli insanlarda..

Tabi biz dua edelim, ederiz de.
1 ay nedir ya ?
Esiniz kisisine acikca soyleyin ya cok zor durumda kalmissiniz. El mecbursa da kendinizi hic kasmayin hicbirsey icin, nasilsaniz oyle davranin yaninda da.

Sizin icin uzuldum ..ustelik yeni evlisiniz ..maalesef bazi esler boyle..bazen sadece adamla degil tum aile ile evleniyorsunuz.

Kimseyi evimde 1 haftadan fazla ağırlamam ki onun için de özel sebepler olması lazım. Açık açık da istemediğimi söylerim. Önce eşime, eğer benim isteklerimi görmezden gelirse doğrudan ailesine. Ezdirmeyin bu kadar kendinizi. Valla ezilen kadınlardan gına geldi bugün.

Sizin kv. De yüzsüzmüş söylemişsiniz işte biz bakarız ne demek illede size gitmek istiyorlar. Bende yumuşak yüzlülükten çok çektim ve burda şunu öğrendim sonradan kesinlikle aramın bozulacağı insanlarla baştan aramı bozup kendimi extra strese sokmamayı. Geç oldu ama öğrendim. Tabi ki aranızı bozmayın asla ama şimdi izin verirseniz gerçekten rahat edemezsiniz. Siz daha yeni evlisiniz. Böyleyken 1 ay kalmaya çekinmiyorlar. İleride yazın evlerinde kışın sizde de kalabilirler hepten size de yerleşmek isteyebilirler. Baştan hoş bakmadığınızı bir şekilde belli edin. Yoksa önü alınmıyor daha sonra. Sınırları şimdiden çizin.. Yoksa daha sonra istemediğinizi belli etseniz bile orası benim oğlumun evi fikrine iyice ısınıp çat kapı gelip daha uzun süreli de yerleşebilirler.

Ya gerçekten iyi tatlı birileri olsalar sorun etmiycem ama herşeyi yapıp yapıp zaten saman altından su yürütürler bilemezsiniz bile sonra da benim haberim yok diyip ağlar
Madem birşey yapmadan bile kötü oluyorsunuz o zaman yapın da madem boşa gitmesin.

Daha yeni evliyim ben başka şehirdeyim ailem ve kayınvalidemgil başka şehirde şimdi annemlerdeyim dönüşte kayınvalidemgilde benimle gelcek ve 1 ay kalacaklar canım hiç gitmek istemiyor hani gerçekten iyi tatlı birileri olsa amenna diycem ama gelcekler eşimle beni huzursuz edip gidecekler dua edin bana lütfen de az kalsınlar
eşiniz evlenmeden önce de mi aynı şehirde çalışıyor du?
Kv yine o zaman astım için aylarca bekar oğlunun evinde kalıyor muymis?Yemeği ,ütüsü ,çamaşır eviyle ilgilenirmiymis?

Eğer ki sadece şimdi geliyorlarsa gelin hizmet etsin biz oturup dinlenelim kafasındalardir.
Genelde o kafada oluyor yaşlılar gelin gelince oğluna eş değilde kendilerine 7/24 hizmet edecek el pençe divan duracak kisi gözüyle bakıyorlar.

eşiniz evlenmeden önce de mi aynı şehirde çalışıyor du?
Kv yine o zaman astım için aylarca bekar oğlunun evinde kalıyor muymis?Yemeği ,ütüsü ,çamaşır eviyle ilgilenirmiymis?

Eğer ki sadece şimdi geliyorlarsa gelin hizmet etsin biz oturup dinlenelim kafasındalardir.
Genelde o kafada oluyor yaşlılar gelin gelince oğluna eş değilde kendilerine 7/24 hizmet edecek el pençe divan duracak kisi gözüyle bakıyorlar.
Çünkü kız 20 yaşında lise mezunu ve eşini seviyor hatta hemen ona bir bebek vermek istiyor. O tarz Kaynanalar için nimet gelin nimet😉

Çünkü kız 20 yaşında lise mezunu ve eşini seviyor hatta hemen ona bir bebek vermek istiyor. O tarz Kaynanalar için nimet gelin nimet😉

Konu sahibi 20 yasinda deyince iyice uzuldum :( bence sadece kv.degil esi icin de nimet. Cunku esi uzulmesin diye strese giriyor yazik. Bu kafayla cok uzulur. Konu sahibi biraz kk.ya takilsa da gozu acilsa bari :)

Daha iki aylik evli olmayan gelinin evinde 1 ay ne isleri var? Daha onceden nemli yer icin nereye gidiyorlarmis. Yerinde olsam misagir gibi davranmazdim. Alistirirsan hep gelirler. Yemegi kayinvalide yapsin. Rahat ettirmeye calisirsan, hizmette kusur etmezsen hep gelirler otel gibi, tatilde hissederler kendilerini. Hatta yerinde olsam onlarin biran once rahatsiz olup gitmesi icin hicbirsey yapmaz, hatta kendi ailemi cagirirdim. Calismiyorsan ise gir yoksa bunlar yaz kis sende gibi. Arada bir sıkıldıkca evlerine gidecekler gibi.

Back
X