canım benım hıc sıkma canını bız eşimle bır anda karar verdık evlenmeye ve 21 gun ıcınde evlendık hersey ıstedıgım gıbı oldu gelınlık dugun salonu gelın arabası nıkah sekerlerı aklına gelebılecek hersey o yuzdenen sen fazla stres yapıosun guıbı geldı bana
daha gelinliğindemi hazır değil tabi hazır alırsan sorun yok ama özel diktirceksen sallamasyon olur eşyaların falan tammamdır umarım
Gelinlik niye Mayıs 20sinde anlamadım :26:
Aslında hepsi birer günde halledilecek şeyler ama halletmeden insanın kafasını meşgul eder sürekli
Benim de 1.5 ay kaldı çok şükür çoğunu hallettim hallettikçe de insan omzundan yük kalkıyor gibi hissediyor.
İnşallah biran önce halledersin sen de
canım hiç sıkma canını herşey hallolour. benim evimin mutfağıyla çocuk odasını yerini değiştirmemiz gerekiyodu ve bunu son 15 günde yaptık eşyalarım çeyiz sermeye 20 gün kala sipariş verildi düğün salonum 1 ay kala kiralandı. eşimin ailesi yumurta deliğe dayanmadan kımıldamayan cinstendiama benmde ömrümden en az 10 yıl gitti inan. ama evleneli 7 ay oldu keşke hiç tükenmeseymişim diyorum herşey olacağına varıyor
Eşyalar falan tamamda gelinligide herseyiyle diktirmeyecegim begendigim birkac modelin üstünde oynamayı düşünüyorum
Sikma canini iki ay koca zaman demek. Simdiden siki tut isleri hallolur merak etme.
Hem dugune yakin her gelin adayi moral bozacak birseyler buluyor canim. Cok hassas olunuyor bu donemlerde. Kendi kendine guc ver. Tadini cikar bu gunlerin..
çokta geç kalmış değilsin ama yinede artk hızlandır derim eminm şuan gece gündz bunları düşünrsün o heycanlar çok başkadır ahhh ahh 2yıl öncesi aklıma geldi düğün tarihi bekle bekl gelmezdi ama şu iki yıl nasıl geçti anlamadım mutluklar dilerim...
herşey yetişir canını sıkma canım tadını çıkar güzel telaşlar bunlar
inşallah ya.. stresstn ölcem ama bir arkadas 21 günde halletmiş yanii demekki olunca oluyor dimi ya(
Olur elbette ama gelinlik konusunu sen iyi araştır kafanda modeli belirle çünkü diğerleri halledilir ama gelinlik çok önemli bence :18:
çok zor bi dönem daha yeni geçti bilirim. erkek tarafı bi ağırdan satarcasına tın tın hareket eder annenlere laf anlatamazsın . benm eşimin babası 2 kardeşiyle ortaktı ay canım inan bi perde alıcaz babaya söylüyoz iki amcadan da onay alıp öyle alıyoduk.... ayy sıkıntı sıkıntı... ben nişanlılığımın son dönemlerinde herkes uyurdu balkonda oturur sabaha kadar sigara içerdim , şimdi ne zaman annemlere gitsem ve balkona çıksam o andaymışım gibi olur :8 neyse ama geçti gitti mutluyum hamdolsun .. seninde geçer inşallah.. yardımcı olabilecem her konuda yardım ederimEfsuncum benimkindende 10yıl gidecek kdrr streslendm. Benimkinin aileside senin anlattıgın tarzdan. ama sürekli bunu düşünmektende yoruldumm ya hallolsa bitse kurtulsamm
çok zor bi dönem daha yeni geçti bilirim. erkek tarafı bi ağırdan satarcasına tın tın hareket eder annenlere laf anlatamazsın . benm eşimin babası 2 kardeşiyle ortaktı ay canım inan bi perde alıcaz babaya söylüyoz iki amcadan da onay alıp öyle alıyoduk.... ayy sıkıntı sıkıntı... ben nişanlılığımın son dönemlerinde herkes uyurdu balkonda oturur sabaha kadar sigara içerdim , şimdi ne zaman annemlere gitsem ve balkona çıksam o andaymışım gibi olur :8 neyse ama geçti gitti mutluyum hamdolsun .. seninde geçer inşallah.. yardımcı olabilecem her konuda yardım ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?