Çokkk sağol canım..Yazdıklarından anlıyorumki senin yasamınla benzer yanlarımz var bu konuda. Bende sinirden cok agladım 7ay boyunca. Nişanlım cok iyi hiçbir lafım yok ona ama malesef mecbur kaldıgı durumlar oluyor. bende anlayıslı olmaya calısıyorum..Rabbim yuvanı bir ömür mutlu etsin canım
amin canım çok sağolinşallah herşeyini halledersin gönlünce... zaman konusunda para trink çalışınca 10 günde 3 odayı yapacak adam gördüm mobilyalarımı alırken yetişir yani herşeyin
Çokkk sağol canım..Yazdıklarından anlıyorumki senin yasamınla benzer yanlarımz var bu konuda. Bende sinirden cok agladım 7ay boyunca. Nişanlım cok iyi hiçbir lafım yok ona ama malesef mecbur kaldıgı durumlar oluyor. bende anlayıslı olmaya calısıyorum..Rabbim yuvanı bir ömür mutlu etsin canım
amin canım çok sağolinşallah herşeyini halledersin gönlünce... zaman konusunda para trink çalışınca 10 günde 3 odayı yapacak adam gördüm mobilyalarımı alırken yetişir yani herşeyin
inşallah canımm cok sağol gercekten.. hayırlı geceler
düğünüme 2ay kaldı ve benim hiçbirşeyim hallolmadı.. daha ne gelinlik ne kuaför ne fotografcı ayarlandı.. Birkaç gelinlik magazasına gittim mayısın 20sinde gelin diyenler oldu ama ben korkuyorum aceleye gelecek yetişmeyecek diye. Sürekli günboyu bunu düşünüyorum. Nişanlımda acele etme diyor cunku 1 2 magaza calısanından duydu 20sinde gelin lafını ona güveniyor. Benmi cok acele ediyorum yoksa gercekten geçmi kalıyorum.. Zaten stresliyim az kaldı diye. Birde bunları düşünüyorumm( daha ceyiz sericezz sonraa tasınacagım ewi temızle yerleştir bilmiyorum kaldımm öyle düşünmekten basım agrıdı sizle paylaşayım dedimm..
düğünüme 2ay kaldı ve benim hiçbirşeyim hallolmadı.. daha ne gelinlik ne kuaför ne fotografcı ayarlandı.. Birkaç gelinlik magazasına gittim mayısın 20sinde gelin diyenler oldu ama ben korkuyorum aceleye gelecek yetişmeyecek diye. Sürekli günboyu bunu düşünüyorum. Nişanlımda acele etme diyor cunku 1 2 magaza calısanından duydu 20sinde gelin lafını ona güveniyor. Benmi cok acele ediyorum yoksa gercekten geçmi kalıyorum.. Zaten stresliyim az kaldı diye. Birde bunları düşünüyorumm( daha ceyiz sericezz sonraa tasınacagım ewi temızle yerleştir bilmiyorum kaldımm öyle düşünmekten basım agrıdı sizle paylaşayım dedimm..
tatlım sana hem bunları yaşamış biri olarak hemde meslek gereği çok canını sıkmamanı söyliyebilirim ben organizasyon işinde olduğum için epey bi düğün yaptık bi kere herşeyden önce gelinliğin en önemlisi önceliğin o olsun bide bilmiyorum tabi hazır mı yoksa diktiriliyomusun ama eyer dikim yapılacaksa benden sana tavsiye tüm şirinliğini üstüne takıp gelinliğiin yapılacağı yere harika bi pasta alıp gidiyosun oradaki nisanlarla ne kadar düzgün ilişkiler kurarsan akıllarında kalırsın ve gelinliğin büyük ihtimalle sorunsuız olur ama asla onların dediği güne kadar bekleyp o gün gitme tutki bir aksilik oldu önceden müdahele etme şansın olsun ve unutma oraya her giittiğinde prova almak senini hakkın gerekirse birazcık bahşiş bırak ve bak gör işler nasılda tıkır tıkır işler fotoğraf konusuna glincede sen önce internetten bi araştır bakalım fotoğrafçıları mesela bu gece araştır yarında tek tek hepsini ara sonra fiyatı kafana yatan yerlerle git görüş illa yanında nişanlın olucak diye bişiy yok sen git ve hallet bence çok ağırdan alma ama planlı ol dediğim gibi önce gelinlik ve o arada fotoğrafçı seçimi daha sonra zaten fotoğrafçıyla beraber mekan seçimi yapıcaksınız bu arada da geceleri nete oturduğunda kına gecesi ve düğün dans şarkılarına karar ver araştır geceleri bu işleri bir yakınına görev ver senin için pembe kurdela alsın bol miktarda ve nazar boncuğu bu kurdelay ve nazar boncuklarıyla vakit buldukça hergün biraz biraz çeyizini süslersin ve daha şık bi hale getirirsin ayrıcada vakit bulduğunda dışarı cıktığında bi eminönüne gidip oradaki toptancılardan birer bileklik yada şık birer küçük anı alıp bunları kına gecende üzerlerine gene toptancılarda koca bi kutusu bir liraya satılan uğur böcekleri var bu aldığın hediyeleri uğur böcekleriyle süsleyip kına gecene gelen bekarlara uğur versin diye dağıtabilirsin bu tip şeylerin maliyeti düşüktür ama akılda kalır şıklık olur şimdilik bu kadar aklıma gelen ama mutlaka planlı ol mutlaka elinde bi not defterin olsun yanından ayırma ve aklına gelen her şeyi ama her şeyi yaz öptüm seni şimdiden hayırlı olsun
Bir ayda 6 provayla gelinliğim yapıldı..Çok özel bir gelinlik olmasına rağmen 1 ayda tamamlandı..Düğünden 2 gün önce teslim aldım.
Bununda sebebi kilo alıp verme olabilir diye son günler arka kısmı kapatıldı.
Bir tek gelin tacımı üç ay önce yaptırmaya vermiştim, yapımı uzun sürdüğü için.
Ev konusunda bir buçuk iki ay önce hazır olmanız gerekiyor. Çünkü evi bul, temizle, yerleştir oldukça zaman alıyor ve yoruyor insanı.
Düğün salonu aylar önce tutulması lazım ki nikah tarihiyle denk olsun, dolu olmasın diye.
Fotoğrafçı özellikle istediğiniz biri değilse bu konudada çok aceleye gerek yok.
Tam telaşlı zamanlarınız. Bu yüzden bu haldesiniz. :)
İnşaallah herşey kolaylıkla halolur ve çok mutlu olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?