Moralim bozuk

Yorumunuz nedir

• Durustluk

OY: 14 82,4%
  • Dogruluk

OY: 3 17,6%

• Ankete Katılan
    17
Yani bilemiyorum ben heralde insanlari kiramadigimdan boyke dusundum aynı olayla b3nde karşıya kalsam sanırım doğru olan bu gibi geldi. Ama konu sahibi dikkat ediyorum diyor ondan dedim
Bende o an utanarak ve cekinerek daha dikkatli olurum dedim ama cok uzucuydu tabi birde soyle durum 27 yasinda bayan olarak normalde oyle bu yasima kabarcik olup hic bir zaman terlemedim hic su olmadi yani cok terleyen birisi degilim cok sasirtici ve uzucu bir durum benim icin

Belki sorun terleme değildir mesela bende hiç terlemem kokmam başka bir sorun vardır daha kırıcı olamamak adına bunu dile getirmiştir örneğin ağız kokusu olabilir en çok dikkat çeken önemsenen

Esmer misiniz? Benim kızımda banyodan çıkar yinede ter kokardı. Uzun araştırmalardan sonra deotak rollon aldım şimdi kesinlikle ter kokusu yok öneririm.

Roll on deodorant parfüm kullanıp temizde giyinip banyonuza da dikkat ediyorsanız kokmaniz imkansız. Ters giden bişeyler var. Kendi kokunuzu illa duyarsiniz canım.

Roll on degil kararma yapiyor diye deodorant kullaniyorum

Deodorant ter kokusunu önlemez bastırır. Deo sıkıp terlerseniz dayanılmaz bir koku olur o. Roll on kullanın mümkünse sıvı olanlardan değil katı sabun gibi olanlardan.
Bir de az önce de yazdım gerçi tekrar yazayım, deodorantı da roll on'u da kullandığınız zaman önemli. Duşunuzu akşam alıp ürünleri sabah işe giderken kullanıyorsanız ter kokunuzla birleşir daha kötü kokar. Bu tip ürünler banyodan hemen sonra giyinmeden önce kullanılır. Sabah tazeleyebilirsiniz.

yani gerçekten ter kokusu çekilecek şey değil ki herkes birden böyle şikayetçi olduysa demekki bir şey var.titizlik temizlik ütü evde geçerli şeyler.makyaj yapmak da ter kokusu gidermiyor.günlük duş alın, kıl-tüy çok koku tutar temizliğine dikkat edin, deodorant/ roll on kullanın istisnasız.kıyafet değiştirmek parfümle makyajla kapatmak kokuyu daha leş yapıyor.kabanınızı da yıkayın muhakkak sık sık.

Roll on degil kararma yapiyor diye deodorant kullaniyorum
kararma yapan aluminyumdur.ürün içeriklerine bakarken aluminyumsuz tercih ederseniz kararma yapmaz.onlar da çok kuvvetli ürünler değillerdir genelde.sizin kokunuz kuvvetliyse aluminyumlu da olsa iyi bir şey alın kararmayı karbonatlı-limon karışımıyla ovarak yok edersiniz.

çok çok üzüldüm ne kadar kırıcı bir durum, acana çamaşırlarınızı nemli odada kurutuyor olabilir misiniz ev içine asıyorsanız? eğer gerçekten ter kokusuysa driclor adında bir roll on var ve harika çalışıyor.

üzmeyin kendinizi ama iş değiştirme fırsatınız varsa değiştirin çünkü şu an ister istemez sürekli kokuyormuşsunuz gibi gelecek size belki obsesyon haline getireceksiniz.
herkese göre basit bişeydir belki ama ben de çok hassasım ben olsam sizin gibi çok üzülürdüm.
çok yakınımda birisi ne yazık ki yıllardır çok fazla ter kokuyor kırmamak için söyleyemiyorum, ve çok sık görüyoruz birbirimizi, kimse katlanmak zorunda değil ter kokusuna ama bence birini kırmamak için tolere edilebilir diye düşünüyorum. ben uyaramazdım şahsen.

Rexona deodarantlari çok etkili. Belki siz farketmediniz ama olabilir insanlık halidir. Birde emin olun karşı tarafın bu tarz bir uyarı yapması onu da üzmüştür ama ne güzel ki sizinle iletişim kurup söylemiş bundan sonra daha çok dikkat edersiniz. Sıkmayin tatlı canınızı insanız en nihayetinde doğal şeyler bunlar .

Sizfarketmemiş olabılırsınız ama gercekten cok dıkkat edılmesıgerekıo.Ter bezlerınız fazla calışıo olabılır.Yonetıcısınız daha da dıkkat edın.Insanlık halı bu işsizlikte işinizi bırakmayın.Daha çok dıkkat edın.Bunda alınacak bişeyyok bence .Arkanızdan konusulması ve bu durumu bılmemenız daha da kötü olurdu bence .

Bir arkadaşla 7 günlük toplantıya gittik biri yurtdışında sıcak bir ülke ordanda soğuk sayılan bir ilde bir kaç günlük toplantı inanın mahvoldum
Sanırım 3 kazak getirmiş 7 gün için ama sıcak yerde de giydi o 3 kazağı diğer ildede kız duşunu alıyor onda sıkıntı yok ama giydiği kazağı tekrar giyiyor yıkamadan
Farkında değildi ama resmen berbat kokuyordu bir iki kere xcim şu kazağı yıkayalım istersen sabaha kesin kurur sıcakta çok terledin dedim ama idare ederim ne kadar kaldı ki sanki dedi ve giymeye devam etti
Belki kişisel temizlikte sıkıntı yoktur ama giydiğinizi tekrar giyiyorsanız o kokuyordur bir de bazı kazaklar acayip pis koku yapıyor 1 gün giyseniz bile o kazak tüm ofisi odayı kokutabiliyor öyle acayip bişey bunlara dikkat edin derim
Başkasını uyarmak da gerçekten çok zor o yüzden sorunu biliyorsunuz ona göre alırsınız önleminizi

Bu tarz bi uyarıyı hangimiz alsak üzülürdük elbette. Mutlaka dikkat ediyorsunuzdur ama gözünüzden kaçan bir şeyler var demek ki. Aynı kıyafeti, montu uzun süre giymek gibi. İşten ayrılıp ayrılmamak da biraz sizin kişiliğinize bağlı, kimisi çok hassastır başa çıkamaz kimisi de unutup yoluna devam eder. Acele karar vermeyin, özgüveninizi toplayın ve bir süre devam edin. Gidişata ve ruh halinize göre karar verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…