- 21 Ocak 2019
- 23
- 13
- 38
- Konu Sahibi Mutlulukneydianlatirmisin
-
Bende o an utanarak ve cekinerek daha dikkatli olurum dedim ama cok uzucuydu tabi birde soyle durum 27 yasinda bayan olarak normalde oyle bu yasima kabarcik olup hic bir zaman terlemedim hic su olmadi yani cok terleyen birisi degilim cok sasirtici ve uzucu bir durum benim icinYani bilemiyorum ben heralde insanlari kiramadigimdan boyke dusundum aynı olayla b3nde karşıya kalsam sanırım doğru olan bu gibi geldi. Ama konu sahibi dikkat ediyorum diyor ondan dedim
Belki sorun terleme değildir mesela bende hiç terlemem kokmam başka bir sorun vardır daha kırıcı olamamak adına bunu dile getirmiştir örneğin ağız kokusu olabilir en çok dikkat çeken önemsenenBende o an utanarak ve cekinerek daha dikkatli olurum dedim ama cok uzucuydu tabi birde soyle durum 27 yasinda bayan olarak normalde oyle bu yasima kabarcik olup hic bir zaman terlemedim hic su olmadi yani cok terleyen birisi degilim cok sasirtici ve uzucu bir durum benim icin
Roll on degil kararma yapiyor diye deodorant kullaniyorumEsmer misiniz? Benim kızımda banyodan çıkar yinede ter kokardı. Uzun araştırmalardan sonra deotak rollon aldım şimdi kesinlikle ter kokusu yok öneririm.
Roll on degil kararma yapiyor diye deodorant kullaniyorum
kararma yapan aluminyumdur.ürün içeriklerine bakarken aluminyumsuz tercih ederseniz kararma yapmaz.onlar da çok kuvvetli ürünler değillerdir genelde.sizin kokunuz kuvvetliyse aluminyumlu da olsa iyi bir şey alın kararmayı karbonatlı-limon karışımıyla ovarak yok edersiniz.Roll on degil kararma yapiyor diye deodorant kullaniyorum
Iyi aksamlar arkadaslar 2 ay once kurumsal bir is yerinde idari kisimda ise basladim 3. Aya girdim müdur üm beni odaya cekerek bir konuda uyari yapti kendim titiz ve temizligime dikkat eden utumu yapan makyajimi yapan evli bir bayanim ve mudur bana kisisel temizlige dikkat edelim ter kokusu vs. Birkac kisiden duyum aldim acikcasi bende sahidim dedi bende duydum dedi ve cok uzuldum dikkat eden birisiyim ve bir bayan olarak bana bu sekilde d3nilmesi cok üzdü beni isimi severken alismaya calisirken boyle bisey denilmesi işten soguttu sizce ne yapmaliyim yorumlarniza ihtiyacim var
Iyi aksamlar arkadaslar 2 ay once kurumsal bir is yerinde idari kisimda ise basladim 3. Aya girdim müdur üm beni odaya cekerek bir konuda uyari yapti kendim titiz ve temizligime dikkat eden utumu yapan makyajimi yapan evli bir bayanim ve mudur bana kisisel temizlige dikkat edelim ter kokusu vs. Birkac kisiden duyum aldim acikcasi bende sahidim dedi bende duydum dedi ve cok uzuldum dikkat eden birisiyim ve bir bayan olarak bana bu sekilde d3nilmesi cok üzdü beni isimi severken alismaya calisirken boyle bisey denilmesi işten soguttu sizce ne yapmaliyim yorumlarniza ihtiyacim var
Sizfarketmemiş olabılırsınız ama gercekten cok dıkkat edılmesıgerekıo.Ter bezlerınız fazla calışıo olabılır.Yonetıcısınız daha da dıkkat edın.Insanlık halı bu işsizlikte işinizi bırakmayın.Daha çok dıkkat edın.Bunda alınacak bişeyyok bence .Arkanızdan konusulması ve bu durumu bılmemenız daha da kötü olurdu bence .Iyi aksamlar arkadaslar 2 ay once kurumsal bir is yerinde idari kisimda ise basladim 3. Aya girdim müdur üm beni odaya cekerek bir konuda uyari yapti kendim titiz ve temizligime dikkat eden utumu yapan makyajimi yapan evli bir bayanim ve mudur bana kisisel temizlige dikkat edelim ter kokusu vs. Birkac kisiden duyum aldim acikcasi bende sahidim dedi bende duydum dedi ve cok uzuldum dikkat eden birisiyim ve bir bayan olarak bana bu sekilde d3nilmesi cok üzdü beni isimi severken alismaya calisirken boyle bisey denilmesi işten soguttu sizce ne yapmaliyim yorumlarniza ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?