- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.392
- 333
- Konu Sahibi Mutlulukneydianlatirmisin
-
Hayir
Hayir esimden duymadim ilk defa karsilastigim bir olay sadece sigara kullaniyorum bu durum etkilemis olabilir belki normalde her gun dis fircalayan birisiyim dusumu yazin hergun bazen yazin gunde 2 kez aldigimda oluyorsimdilerde 2 gunde yada hergun dus alan birisiyim
Sadece odaya beni cagirdi ve ben duydum dedi bana beni kastediyorduŞahidim derken hani başkası kokmuştur onu kastetti belki.
Herkes dikkat etsin gibisinden genel bi konuşma olabilir mi?
Kırılmanız çok normal ama en azından arkanızdan konuşmalarından iyidir.Sadece odaya beni cagirdi ve ben duydum dedi bana beni kastediyordu
yerleşmiş bi kokunuz varsa bunu siz alamazsınız. öyle bi durum vardır belki. durumunuz üzücü ama inanın ter kokan biri ile çalışmak çok zor. aynısı bzim ofistede var ve 3 senedir her yaz işkence yani. ve bu adam da evli ama eşi vs hiç bişey demiyor demek ki. günlerce aynı kıyafeti vs giyiyor.
Koltuk altına direkt sıkılan deodorantlar bir süre sonra terin yapısını bozuyor.
Sarı olmaya başlıyor beyazlar v.s
Bunu sakın yapmayın.
Ve lütfen kendini mis gibi kokuyor sanan bazı insanlar gibi parfüm banyosu yapmayın.
Banyodan sonra koltuk altına karbonat sürmek kokuya kesin çözüm ancak sağlık açısından sıkıntısı nedir araştırmadım.
Sigara kullanıyorsanız , yanınızda sakız taşıyın. Dışarıda sigara içildiğinde , özellikle kışın çok kötü bir koku siniyor kiyafeletlere .
Bir diş giyim kullanın ve iyice kapatın .
Deodorant terin yapısını değiştirmez, deodorant sıktıktan sonra (özellikle pudralıları) terlerseniz deordorant terle karışıp sarı leke yapar. Özellikle sarı leke yapmaz diye satılan türlerde böyle sorunla karşılaşmazsınız.
Karbonat bir miktar işe yarıyor ama -benim gibi- ciddi anlamda terleme problemi yaşayanlar için yeterli bir çözüm değil.
Off.
Ya ama bu gercekten uyarilmasi gereken bir konu.
Gecen bir arkadasim geldi o kadar kotu kokuyordu ki anlatamam. O gittikten sonra koltugumu sildim kokusu sinmisti rekesn bu kıs gununde surekli kapi pencere actim. Hele montu öyle kotü kokuyodu ki resmen is kokusu. Ee insan biraz dikkat eder canim bu ne ya.
Sizin icin rencide edici ama lutfen uzulmeyin bu uyarilmasi gereken bir konu her gun alin duşunuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?