Moralim bozuk

Yorumunuz nedir

• Durustluk

OY: 14 82,4%
  • Dogruluk

OY: 3 17,6%

• Ankete Katılan
    17

Acaba kıyafetleriniz mi ter kokuyor? Düzenli duş alsak bile aynı kıyafeti yıkamadan giyince ter kokusu oluyor maalesef..

Bazı insanlar kokuyor çoğu arkadaşın dediği gibi bunu kendisi farketmiyor. Birde şöyle bir durum var ben normalde kokmam ama bazı giydiğim elbiselerde bir terlemede kokuyormusum gibi geliyor. O elbiselerin etiketleri %99 aynı ya elastan ya polyester ya naylon yazıyor.. Bu tür kumaşlar çok pis kokuyor. Aldığınız kıyafetlerin pamuk olmasına dikkat edin. En azından kışın içinize yarım kollu pamuk atlet giyersenuz üstünüze giydiginiz kazan vs direk koltuk altiniza değmediği için biraz durumu kurtarabilir. Ama en güzeli o tür kumaşlardan uzak durmak.

Sadece odaya beni cagirdi ve ben duydum dedi bana beni kastediyordu
Kırılmanız çok normal ama en azından arkanızdan konuşmalarından iyidir.
Her gün duş alıyormuşsunuz.giydiklerinize daha dikkat edersiniz. Bazı yumuşatıcılar, deodorantlar çok hafif güzel kokuyor.

Çok üzücü bir durum kırılmakta çok haklısınız, ama bir sıkıntı var demek ki.
Kazaklar özellikle koku yapıyor kışın, terlemeden bile. İkinci kez hiç giymeyin. Depitak ter kokusu önleyici krem gibi bir şey var. Gerçekten terlemeyi değil kokuyu önlüyor ama sanırım içeriği biraz sorunlu, yine de araştırabilirsiniz.
Bir de kastedilen ter değil de ağız kokusu , ya da vajinal mantar gibi şeyler olabilir mi acsba?

yerleşmiş bi kokunuz varsa bunu siz alamazsınız. öyle bi durum vardır belki. durumunuz üzücü ama inanın ter kokan biri ile çalışmak çok zor. aynısı bzim ofistede var ve 3 senedir her yaz işkence yani. ve bu adam da evli ama eşi vs hiç bişey demiyor demek ki. günlerce aynı kıyafeti vs giyiyor.

Güzel bir şekilde uyarmış sonuçta alınganlık etmeyin benim de katlanamadıgım şeylerdendir ter kokusu maleseef ki bazı insan kendı kokusunu duyamazMIŞ

Olabiliyor gerçekten giydiğiniz kıyafetten dolayi bile olur. Geçen dus aldim triko giydim terlemisim gerçketen koku beni rahatsız etti. Dikkat ediyormuşsunuz zaten ama olabilir bazen olabiliyor bir gün giysi giyince temiz diye sonra giyiliyor ondada koku oluyor. Koltuk alti tüyleri az oluyor bazen ama kokuya sebep veriyor. Gerekirse is yerinde ara ara islak mendille silin sonra deodorant sıkın. Üzülmeyin uyarmışlar demek ki bazen oluyor. Cok terliyorsanız koltuk alti pedleri var rahat değil ama belki ise yarar

sürekli duş alıp deo kullanıyorsanız vücut kokusu biraz anormal olur ... acaba ağız kokusu olabilirmi diş bakımı olsada mide rahatsızlığı olursa koku olabilir... eşinize sorun dürüstçe söyleyebileceğini krılmayacağınızı söyleyin

İşyerinde öyle demeleri ile kötü hissetmeniz normal
Ben olsam şahsen çok işe ihtiyacım yoksa ayrılırım
Acayip rencide hissederim çünkü
Bundan sonraki hayatınızda aynı kıyafeti üstüste giymeyin
Kış da olsa İki günde bir duş alın
Ve sabah giyinmeden önce mutlaka roll-on sürün
Kuruyunca giyinin
Kalın giymeyin iş ortamında
Ben de istisnasız hergün roll-on sürerim
Kokmasa da ter izi çıkar yoksa

Ten uyumu dediğimiz şey var ya, genelde eşler rahatsız olmuyorlar çok abartılı olmadığı sürece sevdikleri insanın kokusundan.

Sabahları duş alır, deodorant sıkar ve polyester içermeyen temiz kıyafet giyerseniz bence sorun kalmaz. Tabi başka bir sağlık sorunu yoksa. Sigara içiyorsanız arada bir naneli, mentollü sakız veya şeker atın ağızınıza. Belki ağız kokunuz vardır, sigarayla birleşince daha da kötü oluyordur.
Burada kaç tane konu okudum "arkadaşım kokuyor, bunu ona nasıl söylerim" diye. İnanın çok hassas bir konu. Ve kim bilir söyleyen kişi de ne gel gitler yaşamıştır.

Koltuk altına direkt sıkılan deodorantlar bir süre sonra terin yapısını bozuyor.
Sarı olmaya başlıyor beyazlar v.s

Bunu sakın yapmayın.

Ve lütfen kendini mis gibi kokuyor sanan bazı insanlar gibi parfüm banyosu yapmayın.

Banyodan sonra koltuk altına karbonat sürmek kokuya kesin çözüm ancak sağlık açısından sıkıntısı nedir araştırmadım.

Sigara kullanıyorsanız , yanınızda sakız taşıyın. Dışarıda sigara içildiğinde , özellikle kışın çok kötü bir koku siniyor kiyafeletlere .
Bir diş giyim kullanın ve iyice kapatın .

Ben ayıp bir şey göremiyorum.. evet belki başka şekilde olabilirdi, önce herkesten rica edilip sonra hala devam ederse koku direkt geline bilirdi.
Bazen gerçekten koktuğunuzu anlamayabilirsiniz. Kendi kokunuza alışmışsınızdır. Ter kokusunun kimden geldi barizdir ve böyle söyleniyorsa koku geliyordur.
Kendinize iyi bir deodorant alın..

Yüksek ihtimal ter kokuyorsunuz. Valla bir zamanlar kpss dershanelerin birinde bir arkadaşım vardi aşırı kötü ter kokardı. Sürekli ima ederdik, cam acardik, parfüm sikardik, ter koku muhabbeti ederdik yok anlamadı. Cami açtığımızda kapattirirdi üşüdüm diye, koku sıkınca mizmizlanirdi sevmiyorum diye. Biz utaniyorduk artık. En sonunda bilgisayar yazısı ile yazdık ter kokuyorsunuz lütfen dikkat et diye, cebine koyduk. Yine ise yaramamisti, daha çok tercih kokmustu aklıma o geldi. Ahahhahahahah

Deodorant terin yapısını değiştirmez, deodorant sıktıktan sonra (özellikle pudralıları) terlerseniz deordorant terle karışıp sarı leke yapar. Özellikle sarı leke yapmaz diye satılan türlerde böyle sorunla karşılaşmazsınız.

Karbonat bir miktar işe yarıyor ama -benim gibi- ciddi anlamda terleme problemi yaşayanlar için yeterli bir çözüm değil.

Ben antiprensparant kullanmama rağmen bunun tedavisini gördüm.

Off.
Ya ama bu gercekten uyarilmasi gereken bir konu.
Gecen bir arkadasim geldi o kadar kotu kokuyordu ki anlatamam. O gittikten sonra koltugumu sildim kokusu sinmisti rekesn bu kıs gununde surekli kapi pencere actim. Hele montu öyle kotü kokuyodu ki resmen is kokusu. Ee insan biraz dikkat eder canim bu ne ya.
Sizin icin rencide edici ama lutfen uzulmeyin bu uyarilmasi gereken bir konu her gun alin duşunuzu.

Geçenlerde misafir geldi, kadının kabanını aldım astım portmantoya. Eşimin bi kabanının üstüne asmışım, bütün koku ona sinmiş. Adam ertesi gün onu giyip işe gitmiş. Asansörde söylenmiş iki saat içinden kim ter kokuyor diye, sonra kendinden geldiğini farketmiş. Yerin dibine girdim diyor. Misafir kabanlarını ayrı yere asma kararı aldık.

Böyle uyarılmak hoş olmamış ..
Ama bizim iş yerinde bir bayan vardı .
İş yerinde toplu yemek yiyorduk .
Yemekte masada ciddi anlamda yemek yiyemiyorduk ayrı ayrı yemek yemeye başladık uyaramamıştıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…