Eşimle ilgili moralim bozuk. İkimiz ortak Facebook kullanıyoruz, eşim çok video bakıyor. Ben o kadar bakmıyorum. Akşam bir kaç gün önce bizce ekli olan bir tanıdığınızın videosunu ararken daha önce bakılan videoları gördüm. Bazı videolar onun bakıcağı tarz bazıları öpüşmeli yada kısa erke giyen bayanlar vs. Gördüğümde sordum. Ben videonun başında öpüşme yada açık seçik giyinmiş bayan görmediğimde bakıyorum sonra o şekilde çıkınca değiştiriyorum ama içine girmiş bulunduğum için izlenmiş görünüyor dedi. Buraya kadar sıkıntı yok çünkü bazen benimde baktığım videolarda normal gibi görünürken bir anda açık seçik bir bayan çıkabiliyor
Ama bir tane gördüm alman sex gibi bir site adamla kadın baya bildiğin şey yapıyor yani videonun başında sonuda belli. Bir insan niye buna tıklar. Birtane gördüm dansöz vardı. Bunları niye tıklıyorsun dedim. Videolar arka arkaya çıkıyor belki tıklamış olabilirim gibi bir cevap verdi.bir insan nasıl yanlışlıkla o tarz videoya tıklar anlamıyorum.
40 yaşına dayanmış adama da ben mi söylücem bunu
Sinir oluyorum
Ama bir tane gördüm alman sex gibi bir site adamla kadın baya bildiğin şey yapıyor yani videonun başında sonuda belli. Bir insan niye buna tıklar. Birtane gördüm dansöz vardı. Bunları niye tıklıyorsun dedim. Videolar arka arkaya çıkıyor belki tıklamış olabilirim gibi bir cevap verdi.bir insan nasıl yanlışlıkla o tarz videoya tıklar anlamıyorum.
40 yaşına dayanmış adama da ben mi söylücem bunu
Sinir oluyorum