Moralim bozuk :(

konuşmazmıyım yaaa...
hep aynı şey...
içimde kötülük yok dilim böle...beğenmiyosan çek git ben maddi maneci yardımı yaparım..ben böleyim diyo...beğenmyiosan aha kapı diyo sürekli...:93:

nesquik ...... siz oğluşunuzla bu kadar canciğer olduğunuz için eşiniz sizi için için kıskanmış olmasın.....ne yazık ki bu çok erkekte var.....onlar eşlerinin ilk çocukları oldukları için bir bebekleri olduğunda ikinci plana atılmayı hazmedemeyip böyle huysuzluklar yapabiliyorlar....bilirsiniz ki, erkekler bebek doğar, çocuk ölürler denilmiş..... işiniz zor ama eşinizin de sizin ilginize ve şımartmaklarınıza ihtiyacı var....bir değil iki çocuk büyüteceksiniz......biz bu çocuğu erken yaptık dediğine bakılırsa durum bunu gösteriyor....:26:
kaldı ki, baba olmuş ama hala eşinizin durumunda çok fazla insan var.. sadece sizin başınızda değil...... sabır sabır ya sabır...............:kkk:

Son düzenleme:
Çocuk için üzüzcü pskolojik sorunlar hele baba gibi önemli bir rol ün problemli olması kişilik gelişiminde baya sorunlar açıyor çocukta

esınız nıye bu kadar kızmıs anlamadım agresıf galıba:44: yazık cocugun onunde boyle olmasa bari

Esler direktif aldiklarini sanabilirler cunku isyerinde daima direktifler,emirler aldikca tepkilerini iclerine atarlar eve geldiklerinde eger bizde ayni uslubu kullanirsak ki( eminim ayni degildir) ama hatirlatmis olabiliriz.Baska seylere dolan esimiz bize patlar.

Ben de tam olarak böyle düşünmüştüm.

"Deniz'in ayakkabılarını çıkar" yerine "Deniz'in ayakkabılarını çıkarır mısın ?" deseydin keşke.
Eşin emir verir tarzda konuşmandan hoşlanmamış olabilir.Aslında hiçbirimiz hoşlanmayız.O sana "Çayımı getir" dese senin de hoşuna gitmez herhalde.Kaç yıllık evliyim daha eşime "şunu yap,bunu getir" demedim.O da bana demez.Yapar mısın,getirebilir misin,teşekkür ederim,eline sağlık,afiyet olsun,zahmet etme gibi sözler evlilikteki saygıyı pekiştirir.

"yok yorgunum zaten,yok sen laptopa koş hemen,başladın emirler vermeye"
Eşinin bu cümlesi bir doluluk ifade ediyor.Genellikle eve girer girmez laptopa gidiyorsan demek ki buna kızıyormuş ve eleştirisini bugüne saklamış.

Bir de gerçekten insan işten eve geldiğinde yorgun oluyor.Buna ilaveten aç oluyor ki bazı insanlar aç olduklarında aşırı sinirli olurlar.

konuşmazmıyım yaaa...
hep aynı şey...
içimde kötülük yok dilim böle...beğenmiyosan çek git ben maddi maneci yardımı yaparım..ben böleyim diyo...beğenmyiosan aha kapı diyo sürekli...:93:

Nasıl söyleyebiliyor böyle birşey özür diliyormu sonra, sanki gözden çıkarmış sizi.

konuşmazmıyım yaaa...
hep aynı şey...

son söylediği şeyler çok kötü sürekli bu tür elimeler kullanması hiç doğru değil sizin aslında bunları duyunca ne kadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum.
eşiniiz anlatırkn karşımda kendi eşimi gördüm bir an hemn herşeye kızan bağıran söylenen ve hep haklı olan biri daha var oda benimki cnm emin ol yaşadıkalrın hepsini çok iyi anlıyorum

herkese çok teşekkürler hanımlar...
iyiki yazdım...

bugün perdeleri yıkadım camları sildim evi temizleidm derken pestilim çıktı...

bir perde kalmıştı takılacak...yarına takarım deidm...akşam eşim geldi...
gayet iyiydi...hiçbirşey olmamış gibi...
takmadığım perdemi de taktı...sen neden sildin camları dedi kızdı...genelde kadın geliyodu bu sfer işi çıktı gelmedi...neyse sonra yemeği yedik akşam dışarı çıakrdı bizi....

böle işte....özür dilemez ama elinden geleni de yapar...sağolsun gene düşündüya yine...
ama sürekli tartışmadan bende bıktım...deniz de bıkmıştır ki sürekli bağırıyo o da :)

Back
X