abartan biri var ama o sen değilsin canım..
eşinde ayrı ev bilinci yok bence yani geç gelecekken bile eşini değil annesini arar mı insan çocuk mu o ya da bekar mı?
sen annene gidemiyorsun o arkadaşında kalıyor..
bence bunu hallet haksızlık ötesi çünkü.
Merhaba arkdslr.moralim bozuk kac gundur.esime bozuldum.gecen gece eve gec gelecekmis bana soylememis bi de bakiyorum kv de kb der bitti evin ortasinda iste x eve gec gelecekmis beni aradi gel bizde kal diye.neyse yarin yine ayni sey bu defa patladim esime niye boyle yapiyorsun diyorum tamm bi daha sana da haber veririm diyo laf mi bu simdi ya?kac gundu annem hasta gitmek istiyorum bey efendinin zamani yok.eski konularimda anlatmisdim her gittigimde arayip kv deme soyluyordum o da her defasinda bi laf sokuyordu istemezse engeliyordu artik aramama karari aldim en azindan her defasinda ama esimin bana zamani yok .Yine isi cok altan al diyorum olmuyor.sabah cikiyor gece geliyr.oglen yemegi cok zaman annesinde yiyor(zaten yilda 3-4ay kv den ayriyiz)dun cocugu yatiriyorum ablamla konusyrm tlfda kv de gelmis oturmus dinlemis ve gitmis ozel bi sey konusmuyorduk ama yine siniri bozlyo insnin.her kesde bi anahtar istedigi gibi girip cikiyor.dun kv de kizina gitti,aksam ariyor ben de evde bunaldim esime soyledim bi yarim saat cikip hava aliyim dedim eve dondum ev cep kac kere aramis tekrar aradim "Nerdesin" sana ne beni ordan da gozluyor.artik haklimiyim haksizmiyim bilmiyrm.hep sabr ediyim sukur dedim of artik yoruldum .sizinle paylasmak istedim disardan yoruma ihtiyacim var.gercekden abartiyormuyum her evlilkmi boyle ?uzun oldu kusura bakmayin
Ne guzel dedin kadin olmak ne zorrr.bu gune kadar hep onun ailesi oncelikli oldu.sanki ben insan diyilim iyi oldukca anlayisli oldukca abartiyorlar.dort yillik evliyim hala bu adami evli insan sorumluluk sahibi bi insan moduna salamadim.hangisini anlatacagimi sasirdim neresinden basliyim bilemiyorum.Zaten varya erkekler ailelerine evlendikten sonra daha da bi düşkün oluyo.
Biz kadın halimizle bile evlenir evlenmez yeni evimize aile olmaya alışıyoruz, sonra bide beyfendilerin durumu anlamalarını, büyümelerini bekliyoruz.
Ayrıca hiç abartmıyosun canım, otur eşinle bu durumu konuş.
Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama çoluk çocuğa karışmış bi adamın yaptığı hiç olgun bi davranış değil.
Bir de annesinde anahtar olma meselesi var tabi.
İnsanın özeli diye birşey kalmaz nasıl iş o ya.
Sabır sabır bi yere kadar, kadın olmak ne zor
Agzina saglik ben zaten boyle ayri oturmaktan 3-4 yil birlilte oturup sonra rahat kendi evime ayrilmayi tercih ederdim.benden baska her kes evin sahibi gibi apariyor kendini bir tek sil-supure gelince ev benim.ne istedigimi davet ede biliyorum ne bi seyi alip koya biliyorum.simdi diyceksiniz ki biz ne yapalim is sende bitiyor ama tek istedigim destek ,moral artik asosyalliktan dogruyu yanlisi sasirdim.yani ogullarinin evi olmasi onlara bu kadar hakki veriyormu?bence siz ayrı evde falan yaşıyorum diye sevinmeyin halen kucak kucağa birlikte yaşıyorsunuz...
benim evimin anahtarı nasıl başkasında olur ya insanın özeli vardır geliyor haberiniz yok birde sizi dinleyip gidiyor ayıptır yahuu..
eşiniz ayrı bir sorun zaten...
neden annenize giderken kv. haber veriyorsunuz ki onuda anlamadım doğrusu eşin bildikten sonra başkasının bilmesine gerek yok ki her yere gideceğinizde kv. tekmil mi veriyorsunuz..
Allah sabır versin siz sadece eşinizi değil tüm aileyi değiştirmeniz gerekiyor buda baya zor iş...
Agzina saglik ben zaten boyle ayri oturmaktan 3-4 yil birlilte oturup sonra rahat kendi evime ayrilmayi tercih ederdim.benden baska her kes evin sahibi gibi apariyor kendini bir tek sil-supure gelince ev benim.ne istedigimi davet ede biliyorum ne bi seyi alip koya biliyorum.simdi diyceksiniz ki biz ne yapalim is sende bitiyor ama tek istedigim destek ,moral artik asosyalliktan dogruyu yanlisi sasirdim.yani ogullarinin evi olmasi onlara bu kadar hakki veriyormu?
Benimde okudugumda canım sıkıldı gerçekten sizin nasıl sıkılmasın siz abartmıyorsunuz abartan başkalarıRabbim yardımcınız olsun eşiniz siz dururken ailesine haber vermesi çok ilginç karşınıza alıp bunları konuşmayı denedinizmi neden anahtarımız var ben pat diye gelinmesinden hoşlanmıyorum diye keşke en başta vermeseymişsiniz tavrınızı koysaymışsınız ilk heyecanlardan oldu bir anda sanırım moralinizi bozmayın bence hala farklı tarafa çekebilirsiniz öncelikle eşinize rahatsız oldugunuzu belirtmeniz gerek sizi anlamasını sağlamalısınız buna işten geç gelecegini size haber vererek başlamalı.Ayrıca birşeye takıldım anneniz uzaktamı neden eşinizi bekliyorsunuz hasta annenizi görmek için baktınız işleri bitmiyor gidip annemi görecegim diye belirtin annenizi görmek için fazlaca izin almaya gerek yok diye düşünüyorum bence kendinizde bu hakkı görün anneniz sizin bunada eşinizin ailesi ya da eşinizin agzından çıkacak sözcükle karar verilmemeli verdirmeyin ben bekarım diyemi bana basit geliyor bilemiyorum ama mantıgım böyle söylüyor.Herşey gönlünüzce olur inşallah.
Hayir canim uzakta digil ama cocukla yurumek bir saati bulur otobuse binmeme izin yok bu yuzden.evet hatayi basda yaptim donup geri baktigimda hatalarimi daha iyi goruyorum.zaten nefret ediyorum bazen kendi cesaretsizliyimden,ama boyle kv le nasil ola bilirdi ki?bi kere yeni cocugum oldugu zaman edim kendi isi oldugu icin kb re bana ekmek alip vermesini soylemisdi ,o da unutmusdu bi kac saat sonra tekrararayip soylemis diye kv de arayip bana azindan geleni soyledi ne terbiyesizloyim kaldi ne nankorluyum bir ekmeyin ustunde ayrica benim soylemedigim halde.daha sonra da kuflenmis bayat bi ane kepekli ekmeyi kb der kapidan verip gitti.hapishanelerde bile yapmiyorlar bunu.esim tepkisi bunlari anlattigim da ne oldu dersin sadece guldu.
İlk zamanlar kp imde vardı bizim anahtarımız.Eşim evde olmadığı zamanlarda sabahları pat gelirdi.Lan be adam az terbiye...Neyse eşime söyledim ay söyleyemem ay üzülür yaşlı o bilmem ne.Baktım ki eşimden hayır yok,gittim kaynanama sesim nasıl titriyor ama.Anne böyleyken böyle olmuyor dedim.O da gitmiş kayınpedere söylemiş.Bir gün gittik oraya,eşimi yukarı çağırdılar.Ben hemen anladım.Diyor ki kp bir daha gelmem size...Artık kaynanam nasıl anlattıysa bilmiyorum...Neyse arabaya bindik eşim biraz bozuk...Neden anneme söylüyorsun,ayıp oldu falan.Dedim olmuyordu sende halletmedin...Sonra aldık anahtarı ohh bee.Rahatladım tabi...
Yani uzun oldu ama öncelikle herkesten anhatarınızı almakla başla.Hiç olmadı bir yalan at çağır çilingiri değiştirt anahtarı...Bunlar ancak bundan anlar...Ne bileyim kapıyla oynamışlar korktum hemen çilingir çağırdım falan de.İnanmazlarsa inanmasınlar...Sende al anahtarını ortada bırakma sakın alıp kopyalamasınlar...Ve ya olmadı anahtarım kaybolmuş korktum birimi aldı diye çilingir çağırdım de...Asla sen adım atmazsan seni düşünen olmayacak...Belki böylece eşinde ayrı ev bilincine varır...herkste anahtar olduğu için eşin en iyisi anneme haber vereyim diyordur...Kesinlikle sizin biraz bişeyleri göze alıp yapmanız lazım...Başka türlüsü olmaz.Eşin nasıl anahtarı bize gelidiklkerine habire aşağı inip çıkıyor diye benden anahtar isterdi bende her defasında baba ben evdeyim açarım kapıyı sana dedim vermedim hiç.....
Ona izin yok buna yok esirmisin canım sen çok üzüldüm ya evlenmeden önce hiç bu tür durumların sinyalini vermedimi eşiniz:26:Sadece güldümü çok enteresan arkadaşım eşin acaba durumun ciddiyetinin farkındamı degil sanırım ailesini bildiginden tuhafına gitmiyor ama sen o ailede büyümedin alışık degilsin sana tuhaf geldigini zoruna gittigini farketmesi gerek o öyle güldügünde sen ne yaptın merak ettim Rabbim yardımcın olsun nasıl iş anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?