Moralim bozuk

Sag ol canim her kelimeniz onemli benim icin.kendi kizi izin almak ne kelime donup de ben cikiyorum bile demiyor.tabii onun cocuklari deyerli digerlerini cani ciksin bu nasil bencillik anlamiyorum alisamiyorum

Ya canim benim benim ki oyle normal kv de diyil ki yapayim iki gunde bir falan aradim hal-hatir sormak icin iki dakika konussa ucuncu de yalandan beni "komsu cagiriyor"der kapatir ben zaten isim-gucum yok diye ariyormusum bunu .oyle dusunur ,bos zaman gecirmem kadina batiyordu.hep durmadan calismaliyim sanki .

Sag ol canim her kelimeniz onemli benim icin.kendi kizi izin almak ne kelime donup de ben cikiyorum bile demiyor.tabii onun cocuklari deyerli digerlerini cani ciksin bu nasil bencillik anlamiyorum alisamiyorum

kendi kızı korkmuyorsa sen hiç korkma... istediği kadar kızsın,bağırsın çağırsın bir kızr,iki kızar 3.de susar artık...herkesin bir tahammül sınırı var...sen değersiz değilsin...

yine,yeniden anahtarı değiştirin,kimseye vermeyin... küssünler mutlaka barışırlar..

Yorumları okumadım, muhtemelen yazılmıştır aynı şeyler.
Bence eşin bu konuda hatalı. Artık taviz olayını geçmiş yaptıgı.
Al karşına konuş, herkeste anahtar olması ne demek.
Biz bi aileyiz, bi yere gidiceksem bundan sonra sana söylerim, nerde ne yapıcağımı biliyorum annenin yada kimsenin beni denetlemesine gerek yok de. Bi daha ararsa onada aynılarını söylerim diye çıkış biraz.
Anahtar konusuna gelince bunu eşin halledicek. Eğer o anahtarları almazsan kilidi değiştirir sanada anahtar vermem rezil olursun diye tehdit et. Anahtarları almazsa gercekten bi kilit al bugün aldın aldın yoksa görürsün de.

Madem evde yalnız kalamıyosun diyo ozaman sen anneni çağır.

Gerçekten sinir bozucu. Allah sabır versin.

Sag ol canim cok sag ol hakli oldugumu boyle baskasindan duymak,bana hak veren birilerinin daha oldugunu bilmek cok guzel

erkeklerın hepsi ayni varsa yoksa kendı ailelerı sanki bızı esir kampından aldılar kımsemız yok biseyde desen yını sen suclu olursun..ama bılkı haklısin oyle davran...

Cok sag ol canim .benim annem artik gelmiyor benim evime .cocugum yeni dogdugunda bi kac geldi diye kv de hazm edemedi buyuk kavga cikti bi kovmadiklari kaldi o yuzden.

Zaten onu bi basarsa sorunlar hall olur belki

Emin ol hallolur. Benim eşim yüz verse eşimin bütün akrabaları yedi yirmi dört bizde olurlardı ya da biz onlarda.
Tüm dengeyi koruyacak olan erkekler.
Denge bi şaştı mı, böyle başın ağrır. İnşallah çözüm bulursunuz. Yoksa bu tür aile ilişkileri insanı yorar

Çok pardon ama

Orası Dingo'nun ahırı mı ?
Herkeste niye anahtar var ki
Sende kendi ailene anahtar yaptır bari, tam olsun

o nasıl bir yuvadır herkeste anahtarı var
eviniz sizindir ve özelinizdir. kim alınacaksa, kırılacaksa kırılsın olmaz böyle şey. nasıl kabul edersiniz bu kadar hayatınıza burun sokulmasını? eminim babaevinde bunları yaşamamışsınızdır.

Hayir canim tabii ki yasamadim.bir seyi ogrendim ki cocuk yetisdirirken sadece dogruyu ogretmemeli hayatda yalaninda yalnisinda var oldugunu bilmeli.yoksa kimseyi kirmamak adina insanin kendi kiriliyor kac yerden.tabii ki anahtar meselesine bende karsiyim ama bunu yapmasi gereken kisi esim o da yapmiyor....

erkeklerın hepsi ayni varsa yoksa kendı ailelerı sanki bızı esir kampından aldılar kımsemız yok biseyde desen yını sen suclu olursun..ama bılkı haklısin oyle davran...

Ne guzel dedin esir kampi diye cok haklisin.ben aksam 8 de annemden gelsem kv de nerde kaldin niye gecikdin derdi bey efendi gece 12ye kadar annesinde oturuyor.

Anladım kişi aynı evin içine girmedigi sürece tam tanıyamazmış karşısındakini yarım yarım sinyaller veriliyor ama aşk sevgi vazgeçmek kolay olmuyor haklısın inşallah istedigin gibi yoluna girerde sende rahatlarsın.Teşekürederim canım ben vaadlere söylenen hayallere pek inanmam canım sadece kendi kendime hayal kurarım ve beklentilerimi aşagıda tutarım genelde öyle daha çok mutlu oluyor insan buna inanıyorum ben ve genelde fazlaca birşeylerde bulunan kişidende korkarım öyle olmayacagını bilirim tabiki böyle söylemek kolay inşallah bu şekildede uygularım hep

eğer ki eşin yapmıyorsa ve eşini seviyorsan, yani hayatına onunla devam edeceksen biraz kurnazca sen yapacaksın. tabi ki ortaya atılarak değil. ne bileyim eşine "ben seninle rahat olmak istiyorum, sana sürprizler hazırlamak istiyorum sen gelmeden ama başkasında anahtar olduğunu bildiğim için rahat olup da yapamıyorum. evliliğimizi renklendirecek şeyler bunlar ama maalesef yaşatamıyorum sana." gibi onu suçlamadan, annesini de suçlamadan bahaneler bulup anlatabilirsin olayı (ben olsam böyle yapardım).

Guzel fikirlerin icin sag ol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…