abartmıyorsun, abartılı baskıyla yaşıyorsun... sen yazınca ben daraldım nasıl baskıdır bu..
maalesef eşin çocuk olarak kalmış,senide baskısıyla sindirmiş.. kesinlikle haber verme gideceğin,geleceğin yelerden..eşine söyle ben şuraya-buraya gidiyorum diye benim annemede söyle derse çocukmuyum annenden izin alacağım sana söyledim yeterli de..kvn birşeyler söyleyecek olursa eşimin haberi var benim için yeterli de..eğer bu duruma bir dur demezsen erken yaşta yaşlanırsın Allah korusun hastalanırsın..kendi kızı,damadıda izin alıyormu gideceği,geleceği yerler için..
Allah yardımcın olsun...
Önce kapınınkilidini değiştirebiliyorsanız değiştirin sonra bence Çatlatana kadar kv arayın anne salondan mutfağa geçtim banyodan çıktım yani usandırana kadar arardım ben ya da herşeyi göze alıp açık açık konuşacaksınız tatlı tatlı işiniz zor Allah yardımcınız olsun
Sag ol canim her kelimeniz onemli benim icin.kendi kizi izin almak ne kelime donup de ben cikiyorum bile demiyor.tabii onun cocuklari deyerli digerlerini cani ciksin bu nasil bencillik anlamiyorum alisamiyorum
kendi kızı korkmuyorsa sen hiç korkma... istediği kadar kızsın,bağırsın çağırsın bir kızr,iki kızar 3.de susar artık...herkesin bir tahammül sınırı var...sen değersiz değilsin...
yine,yeniden anahtarı değiştirin,kimseye vermeyin... küssünler mutlaka barışırlar..
Merhaba arkdslr.moralim bozuk kac gundur.esime bozuldum.gecen gece eve gec gelecekmis bana soylememis bi de bakiyorum kv de kb der bitti evin ortasinda iste x eve gec gelecekmis beni aradi gel bizde kal diye.neyse yarin yine ayni sey bu defa patladim esime niye boyle yapiyorsun diyorum tamm bi daha sana da haber veririm diyo laf mi bu simdi ya?kac gundu annem hasta gitmek istiyorum bey efendinin zamani yok.eski konularimda anlatmisdim her gittigimde arayip kv deme soyluyordum o da her defasinda bi laf sokuyordu istemezse engeliyordu artik aramama karari aldim en azindan her defasinda ama esimin bana zamani yok .Yine isi cok altan al diyorum olmuyor.sabah cikiyor gece geliyr.oglen yemegi cok zaman annesinde yiyor(zaten yilda 3-4ay kv den ayriyiz)dun cocugu yatiriyorum ablamla konusyrm tlfda kv de gelmis oturmus dinlemis ve gitmis ozel bi sey konusmuyorduk ama yine siniri bozlyo insnin.her kesde bi anahtar istedigi gibi girip cikiyor.dun kv de kizina gitti,aksam ariyor ben de evde bunaldim esime soyledim bi yarim saat cikip hava aliyim dedim eve dondum ev cep kac kere aramis tekrar aradim "Nerdesin" sana ne beni ordan da gozluyor.artik haklimiyim haksizmiyim bilmiyrm.hep sabr ediyim sukur dedim of artik yoruldum .sizinle paylasmak istedim disardan yoruma ihtiyacim var.gercekden abartiyormuyum her evlilkmi boyle ?uzun oldu kusura bakmayin
Yorumları okumadım, muhtemelen yazılmıştır aynı şeyler.
Bence eşin bu konuda hatalı. Artık taviz olayını geçmiş yaptıgı.
Al karşına konuş, herkeste anahtar olması ne demek.
Biz bi aileyiz, bi yere gidiceksem bundan sonra sana söylerim, nerde ne yapıcağımı biliyorum annenin yada kimsenin beni denetlemesine gerek yok de. Bi daha ararsa onada aynılarını söylerim diye çıkış biraz.
Anahtar konusuna gelince bunu eşin halledicek. Eğer o anahtarları almazsan kilidi değiştirir sanada anahtar vermem rezil olursun diye tehdit et. Anahtarları almazsa gercekten bi kilit al bugün aldın aldın yoksa görürsün de.
Madem evde yalnız kalamıyosun diyo ozaman sen anneni çağır.
Gerçekten sinir bozucu. Allah sabır versin.
Tüm suç eşinde
Birazcık evli erkek gibi davransın zahmet olmazsa
Zaten onu bi basarsa sorunlar hall olur belki
Merhaba arkdslr.moralim bozuk kac gundur.esime bozuldum.gecen gece eve gec gelecekmis bana soylememis bi de bakiyorum kv de kb der bitti evin ortasinda iste x eve gec gelecekmis beni aradi gel bizde kal diye.neyse yarin yine ayni sey bu defa patladim esime niye boyle yapiyorsun diyorum tamm bi daha sana da haber veririm diyo laf mi bu simdi ya?kac gundu annem hasta gitmek istiyorum bey efendinin zamani yok.eski konularimda anlatmisdim her gittigimde arayip kv deme soyluyordum o da her defasinda bi laf sokuyordu istemezse engeliyordu artik aramama karari aldim en azindan her defasinda ama esimin bana zamani yok .Yine isi cok altan al diyorum olmuyor.sabah cikiyor gece geliyr.oglen yemegi cok zaman annesinde yiyor(zaten yilda 3-4ay kv den ayriyiz)dun cocugu yatiriyorum ablamla konusyrm tlfda kv de gelmis oturmus dinlemis ve gitmis ozel bi sey konusmuyorduk ama yine siniri bozlyo insnin.her kesde bi anahtar istedigi gibi girip cikiyor.dun kv de kizina gitti,aksam ariyor ben de evde bunaldim esime soyledim bi yarim saat cikip hava aliyim dedim eve dondum ev cep kac kere aramis tekrar aradim "Nerdesin" sana ne beni ordan da gozluyor.artik haklimiyim haksizmiyim bilmiyrm.hep sabr ediyim sukur dedim of artik yoruldum .sizinle paylasmak istedim disardan yoruma ihtiyacim var.gercekden abartiyormuyum her evlilkmi boyle ?uzun oldu kusura bakmayin
o nasıl bir yuvadır herkeste anahtarı var
eviniz sizindir ve özelinizdir. kim alınacaksa, kırılacaksa kırılsın olmaz böyle şey. nasıl kabul edersiniz bu kadar hayatınıza burun sokulmasını? eminim babaevinde bunları yaşamamışsınızdır.
erkeklerın hepsi ayni varsa yoksa kendı ailelerı sanki bızı esir kampından aldılar kımsemız yok biseyde desen yını sen suclu olursun..ama bılkı haklısin oyle davran...
Sag ol canim hayir duan icin her kes sag olsun.evlenmeden once bu kadar olacagini bilmesem bile az cok tahmin ediyordum ama bi anda oyle deyismisdi ki oyle vaadlerde bulundu ki insan inaniyor tabii.ben o guldugunde sinirimden agladim cagirdim bagirdim ama sonuc ayni .bekarsin qaliba guzel kardesim sen sen ol bil ki tanisdigin zaman verilen vaadler soylenen sozler evlendikden sonra gerceklesme payi%50 tavrini basda tatli tatli belli edicen
Hayir canim tabii ki yasamadim.bir seyi ogrendim ki cocuk yetisdirirken sadece dogruyu ogretmemeli hayatda yalaninda yalnisinda var oldugunu bilmeli.yoksa kimseyi kirmamak adina insanin kendi kiriliyor kac yerden.tabii ki anahtar meselesine bende karsiyim ama bunu yapmasi gereken kisi esim o da yapmiyor....
eğer ki eşin yapmıyorsa ve eşini seviyorsan, yani hayatına onunla devam edeceksen biraz kurnazca sen yapacaksın. tabi ki ortaya atılarak değil. ne bileyim eşine "ben seninle rahat olmak istiyorum, sana sürprizler hazırlamak istiyorum sen gelmeden ama başkasında anahtar olduğunu bildiğim için rahat olup da yapamıyorum. evliliğimizi renklendirecek şeyler bunlar ama maalesef yaşatamıyorum sana." gibi onu suçlamadan, annesini de suçlamadan bahaneler bulup anlatabilirsin olayı (ben olsam böyle yapardım).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?