Moralim bozuldu doktora direkt söylemeli miyim?

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
953
825
53
Detaylı ultrason için özele gittim 1200 tl para verdim ve 10 dk içinde hızlı bir şekilde baş, beyin, böbrek, kalp bunların normal olduğunu söyledi ayrıca bacak, kol, parmak bunlara baktı. Siyah beyaz inceledi. o an birşey diyemedim çıktım sonradan aklım başıma geliyor.
Herkes detaylı ultrasonun 30 dkdan uzun sürdüğünü söylüyor direkt doktora söylesem olur mu böyle sürüyormuş benim içime sinmedi diye
Doktorumdan memnundum ama bu olay soğuttu şimdi de direkt söylesem doktora ters bir laf gibi gelecek muhtemelen ve bağları kopartacağız gibi duruyor hayırlısı

Benimde 15 dk falan sürmüştü hatta içim rahat etmeyip başka bir doktora daha gitmiştim ama doktorunuza güveniyorsanız takmayın kafanıza
Genelde problemli bişey görülürse falan uzun sürüyor diyorlar

Benimde 15 dk falan sürmüştü hatta içim rahat etmeyip başka bir doktora daha gitmiştim ama doktorunuza güveniyorsanız takmayın kafanıza
Genelde problemli bişey görülürse falan uzun sürüyor diyorlar
Teşekkür ederim belki de öyledir çekingen bi yapım olduğu için doktora da söyleyemedim ters bir şey diyor gibi olmasın diye haftaya kontrole gideceğim o zaman söylerim genelde nette böyle okudum aklıma takıldı diye

Sen yine söyle bence doktoruna için rahat etsin hamilelik hassas bir dönem doktor anlayışla karşılar

Canım güzel bir dille söyle. Doktor bey sizden çok memnunum bilgilisiniz işte kendimi ve bebeğimi güvende hissediyorum ama detaylı ultrasonun herkes uzun sürdüğünü söylüyordu benim kısa sürdü. Aklıma takıldı evham yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…