- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Doğum yaptınız mı ? Sütten dolayı da oluyor bunlar .Merhaba kk üyeleri...uzun zamandır moral olarak iyiyiydim.kendi halinde kimseye karışmayan bana karışanada kulak asmayan bir modda idim.ancak bugün moralim düştü.regli dönemi sonrası duşumu aldım giyinirken göğsümdeki zararsız dedikleri o kitleyi hem gördüm kontrol ederken de bariz şekilde hissettim.meme ucunda hafif bi çöküklük biraz üstünde kıkırdak gibi damar gibi ince uzun bişey hissettim hemde öyle serttiki.üstelik o göğsümün olduğu tarafta koltuk altımda da bir acı filan oldu.yaklaşık 1-2ay önce genel cerrahide ultrason çekildi zararsız bir kitle demişlerdi açıkçası öyle olmasınıda umuyorum.çünkü bundan 6-7sene önce yine o göğsümden yeşil kahve sütümsü bir akıntı olmuştu ozamanda gitmiştim dr.ancak birşeyin yok demişlerdi.ve ne kadar ilişkili bu konuyla bilmiyorum ama regli dönemi süreside uzadı 7günden 10güne çıktı.yaklaşık 3yıldır böyle artık.hergün ve her tarayışımda bir avuç saçımda dökülüyor.aslında bu olayları birbiri ile bağdaştırmak istemiyorum ama ne yazıkki yaşadığım şeyler bunlar.bugünde bu olayı yaşayınca canım sıkıldı üzüldüm moral vermeye çalışıyorum kendime.ya saçmalama daha iki ay önce ultrasonla bakıldı kötü birşey olsa salarlarmıydı seni şu şu var derlerdi yüzüme diye teskin etmeye çalışıyorum kendimi.ne dersiniz bir daha görünmelimiyim dr.zira iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Saç dökülmesi stresten olabilir. Kitle için de bolca brokoli yiyin. Bir tanıdığım var kitle belirginleşiyor bir hafta brokoli yiyor iniyor kitle. Bir dönem rahat ediyor.. dr lar müdahele etmeye gerek görmedilerse böyle bir kür çözüm olabilir.Merhaba kk üyeleri...uzun zamandır moral olarak iyiyiydim.kendi halinde kimseye karışmayan bana karışanada kulak asmayan bir modda idim.ancak bugün moralim düştü.regli dönemi sonrası duşumu aldım giyinirken göğsümdeki zararsız dedikleri o kitleyi hem gördüm kontrol ederken de bariz şekilde hissettim.meme ucunda hafif bi çöküklük biraz üstünde kıkırdak gibi damar gibi ince uzun bişey hissettim hemde öyle serttiki.üstelik o göğsümün olduğu tarafta koltuk altımda da bir acı filan oldu.yaklaşık 1-2ay önce genel cerrahide ultrason çekildi zararsız bir kitle demişlerdi açıkçası öyle olmasınıda umuyorum.çünkü bundan 6-7sene önce yine o göğsümden yeşil kahve sütümsü bir akıntı olmuştu ozamanda gitmiştim dr.ancak birşeyin yok demişlerdi.ve ne kadar ilişkili bu konuyla bilmiyorum ama regli dönemi süreside uzadı 7günden 10güne çıktı.yaklaşık 3yıldır böyle artık.hergün ve her tarayışımda bir avuç saçımda dökülüyor.aslında bu olayları birbiri ile bağdaştırmak istemiyorum ama ne yazıkki yaşadığım şeyler bunlar.bugünde bu olayı yaşayınca canım sıkıldı üzüldüm moral vermeye çalışıyorum kendime.ya saçmalama daha iki ay önce ultrasonla bakıldı kötü birşey olsa salarlarmıydı seni şu şu var derlerdi yüzüme diye teskin etmeye çalışıyorum kendimi.ne dersiniz bir daha görünmelimiyim dr.zira iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
İnşallah canım.Içini ferah tut. Ama yinede farklı bir doktor /hastaneye görün bence.
Evet yaptım yıllar önce gittiğim dr.da öyle demiştiDoğum yaptınız mı ? Sütten dolayı da oluyor bunlar .
Sizinkidemi sert bi cisim.elle hissediyormusunuz ne bilim başka meme ucunda çökme filan oldumu sizindeO kikirdak dedigin seyden bende de var fibrokist onlar zararsiz
Dr gitmeyi ihmal etme .sac dökülmesi kötü hastalıklarda kemoterapi sonucu olur. Sizin vitamin eksikliğinden olmuş.Merhaba kk üyeleri...uzun zamandır moral olarak iyiyiydim.kendi halinde kimseye karışmayan bana karışanada kulak asmayan bir modda idim.ancak bugün moralim düştü.regli dönemi sonrası duşumu aldım giyinirken göğsümdeki zararsız dedikleri o kitleyi hem gördüm kontrol ederken de bariz şekilde hissettim.meme ucunda hafif bi çöküklük biraz üstünde kıkırdak gibi damar gibi ince uzun bişey hissettim hemde öyle serttiki.üstelik o göğsümün olduğu tarafta koltuk altımda da bir acı filan oldu.yaklaşık 1-2ay önce genel cerrahide ultrason çekildi zararsız bir kitle demişlerdi açıkçası öyle olmasınıda umuyorum.çünkü bundan 6-7sene önce yine o göğsümden yeşil kahve sütümsü bir akıntı olmuştu ozamanda gitmiştim dr.ancak birşeyin yok demişlerdi.ve ne kadar ilişkili bu konuyla bilmiyorum ama regli dönemi süreside uzadı 7günden 10güne çıktı.yaklaşık 3yıldır böyle artık.hergün ve her tarayışımda bir avuç saçımda dökülüyor.aslında bu olayları birbiri ile bağdaştırmak istemiyorum ama ne yazıkki yaşadığım şeyler bunlar.bugünde bu olayı yaşayınca canım sıkıldı üzüldüm moral vermeye çalışıyorum kendime.ya saçmalama daha iki ay önce ultrasonla bakıldı kötü birşey olsa salarlarmıydı seni şu şu var derlerdi yüzüme diye teskin etmeye çalışıyorum kendimi.ne dersiniz bir daha görünmelimiyim dr.zira iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Bir deneyeyim sağol kür içinSaç dökülmesi stresten olabilir. Kitle için de bolca brokoli yiyin. Bir tanıdığım var kitle belirginleşiyor bir hafta brokoli yiyor iniyor kitle. Bir dönem rahat ediyor.. dr lar müdahele etmeye gerek görmedilerse böyle bir kür çözüm olabilir.
Gideyim bari bi dahaAdet için kadın dogumcuya gidin. Dediğiniz gibi daha iki ay önce bişey çıkmamış. Ama bu ister istemez canını sıkacak en iyisi başka hastane ve Dr a görünmek.
Ucunda cokme yok ama baya sert et gibi pko var bende ondan oluyormus hormon dengesizligindenSizinkidemi sert bi cisim.elle hissediyormusunuz ne bilim başka meme ucunda çökme filan oldumu sizinde
Aman sadece okadar olsun tekDr gitmeyi ihmal etme .sac dökülmesi kötü hastalıklarda kemoterapi sonucu olur. Sizin vitamin eksikliğinden olmuş.
Anladım Rabbim sizlerde ayrıca şifa versinUcunda cokme yok ama baya sert et gibi pko var bende ondan oluyormus hormon dengesizliginden
Dediğiniz gibidir inşallahO kistler her kadında olabilen şeyler. Brokoli haşlayıp suyunu iç. Annemde de vardı. Sonra kayboldular. Muhtemelen başına yeni geldiği için bu kadar endişelendin. Üzülme. Eğer kafana takılırsa doktora danış.
Amin saol canimAnladım Rabbim sizlerde ayrıca şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?