• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim bozuldu

Akşam arkadaşıma gitmiştim.Arkadaşımın eşi su pompalı damacana getireyim mi yayladan diye aradı.O da çocuk oynar gerek yok dedi.Benim de aklıma yattı pratik dedim eşime diyim dedim.Akşam yemeğinden sonra aklıma geldi ve dedim ki o su damacana pompasından kullanalım daha pratik olur dedim.o biraz farklı dedi.Ne gibi bir farkı var dedim.Telefona daldı reels gösteriyor.Bir daha sordum ne dedin dedi.Ben de kaç kere soruyorum bir şeyi telefona dalıp cevap vermiyorsun diye sinirlenip cikistim biraz.O da duymamış olamaz mıyım diye çıkıştı.Neyse sorumu sordum farkı ne diye.Ne yapacaksın şimdi onu orada 5 litrelik su kaplari var al iç diye kızdı.Zoruma gitti üzüldüm.Niye böyle yapıyor

Güncelleme;Deminden çay demlemistim icmiycem uyuycam diye trip attı.Eli ağrıyordu Krem surulecekti.Sürelim dedim yok surdurmiycem boşuna uğraşma dedi tamam dedim
By by sevgili eşim yatmaya gidiyorum der yatar uyurdum bununla mı uğraşçaz bi de

Yeni sayılır yine de, demem o ki uzun süredir devam eden evliliklerde bu tarz şeyleri pek takmıyoruz. Mesela ev ile ilgili gördüğüm beğendiğim bir şeyi gider alırım ve ya sipariş veririm, eşim bizim böyle bir zamazingomuz yoktu ne zaman aldın hayatım der 🙂

Konunuza bakılırsa sizin eşinizle iletişim probleminiz var daha doğrusu siz kendinizi ifade edemiyorsunuz..

Burda bile derdinizi anlatamıyorsunuz🤦‍♀️ eşinizle de bu şekilde konuşuyorsanız adam haklı nasıl anlasın sizi?

İletişim probleminin sebebi ne eşim mi ben mi onu bilsem
İkinizde de var bence.
Eşiniz zaten çabuk küsen, küsünce bunu günlerce sürdüren bir prenses.
Sizde fazla kaygılısınız, hassassınız.
Git şu şişeden su al deyince ağlamak gereksiz mesela.
3 senelik kocanızdan bazen 3 aydır tanıdığınız biri gibi bahsediyorsunuz. Sadece bu konu için söylemiyorum.
Eşinizin her dediğini fazla takıyorsunuz, tüm odağınız o olmasın. Biraz kişisel gelişim üzerine okuyun, araştırın, dinleyin.

Bence eşiniz size çok fazla değer vermiyor.

Sadece bu olay olsaydı ağlamazdınız. Zaten değer vermiyordu bir de bu oldu ve patladınız. Yoksa pompa falan hikaye.

Bir de sonu soru işaretiyle biten cümleler kurmayın ona. Zira bir tarafları kalkmış. İlgili biraz çekin derim.

Eşiniz size işte 5 litrelik su orada git ordan al dese gucenmez miydiniz
Ben gücenirdim açıkçası zaten alıngan biriyim.😒 Eski konuna gönderme olacak ama bir de bu adama yemek yapacaksın diye gezmeye bile gitmedin canhıraş bu durumu savundunuz. Erkekler biraz şeydir, şeydir işte. Kendinden ödün vermiicen.

Ben gücenirdim açıkçası zaten alıngan biriyim.😒 Eski konuna gönderme olacak ama bir de bu adama yemek yapacaksın diye gezmeye bile gitmedin canhıraş bu durumu savundunuz. Erkekler biraz şeydir, şeydir işte. Kendinden ödün vermiicen.

Bir de akşam işten yorgun geliyor diye masasını hemen kurdum çay demledim abur cubur hazırladım dokunmadı bile trip atcam diye

Bir de akşam işten yorgun geliyor diye masasını hemen kurdum çay demledim abur cubur hazırladım dokunmadı bile trip atcam diye
Yaa bak gördün mü trip atan erkekler de ayrı bir nefretlik. Neyin tribi kardeşim kadın sana kalkmış hazırlık yapmış. Varsa problem konuşulur.

K

Küslugu sürdürürse nasıl davranayim
Eşim bana küsse ben iki kat küserim ancak senin eşin olayı inada bindirir gibi. Geri adım atmaz gibi duruyor. Arkadaşımın eşi de maalesef trip atan tipten. Küsüyor ve günlerce trip atıyor kız artık ne yapacağını bilmiyor. Ben burdan sonrasında bişi diyemem kocasına çeşit çeşit yemek yapan Rozalinda söylesin 😂

Eşim bana küsse ben iki kat küserim ancak senin eşin olayı inada bindirir gibi. Geri adım atmaz gibi duruyor. Arkadaşımın eşi de maalesef trip atan tipten. Küsüyor ve günlerce trip atıyor kız artık ne yapacağını bilmiyor. Ben burdan sonrasında bişi diyemem kocasına çeşit çeşit yemek yapan Rozalinda söylesin 😂
Haklı olduğunu düşündüğü konularda 2-3 gün sürdürüyor.Yoksa hemen gönlümü alıp sarılıyor.Gecen kalbimi kırmıştı hemen gönlümü alıp sarıldı

Back
X