Moralim bozuluyooo

Bi donem istemedim ama korunmadim da icim daraliyo aglayasim var

Yalnı değilsin canım bende 9 aydır bekliyorum ama😞😞yok yokk, elden bişe gelmiyoo, bise 3 ay önce pko olduğumu öğrendim, 😭😭uğraşıp duruyorum, şimdi ovulasyon mikroskobu alcam, tükürükle ölçüleni, bakalım olcak mı? 😢😢

bence doktora git ben evliliğimin 2. ayında gittim genel muayene için belli testler verdi doktorum yaptırmadan hamile kaldım 4. ayımda ama hiç korunmadık biz istedik hemen olsun diye ama ben o süre içinde soğan kürü fln yapıp içtim kendime iyi baktım ayaklarımı sıcak tuttum yumurtalıkları üşütmemek gerek.Birde ovülasyon testi kullandım zaten o ay hamile kaldım şiddetle öneriyorum bu testi canım

Aynı durumdayız canım, bizimde 9. ay bitti.Gerçi bu ay taşındık yumurtlmayı flan es geçtik ama diğer ayların çoğunda günleri de tutturmuştuk. Bu ay bal tarçın çörek otu bir de adaçayı kullanıyorum. Adete 10 gün kalıncada soğan kürü yapmayı düşünüyorum. Bir de eşim ve ben sabahları keçiboynuzu pekmezi içiyoruz, demir eksikliğine de iyi gelmesi için.
Bakalım eylüle kadar bekliyeceğiz, o zamana kadar olmazsa doktora gidelim diyoruz. Bir de dua kısmını çok es geçiyoruz, çok dua etmek lazım. Rabbim hayırlı olan tez zamanda nasip eder inşallah canım. Gelecek bebeklerimiz inşallah:)

ben de seninle aynı durumdayım canım. ve aynen senin gibi sabırsızım ve etrafım da da birçok hamile var herkes durmadan bana da soruyo ben de hepimiz gibi henüz istemediğimizi söylüyorum ama deli gibi istiyoruz tabiki. adet günüm bir gün gecikse eşim okadar çok umutlanıyor ki gözleri ışıl ışıl oluyo ama sonuş hüsran tabiki.

ben de geçen ay doktora gittim kan testi yaptırmak istiyorum dedim. ısrar et sen de yok 1 yıl bekliyelim derse.

prolaktinim yüksek çıktı stresten yükselmiş dedi bana çok yüksek değildi bir tek hapla düştü.

şimdilik bişey yok ama en azından stresin beni ne kadar çok etkilediğini elle tutulur bir şekilde anlamış oldum.

bu ayda olmazsa eşimi sperm testine göndericem.

allahım inşallah hayırlısıyla nasip eder inşallahhhhhhhhhhhh

Back
X