• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

moralim çok bozuk :( - alyansım..

88kelebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
1.286
11
66
Yalova
kızlar aylardır düşünüyorum ve aklım çok karışık ne yapıcam bilmiyorum evlendim alyans aldım eşimle beraber özellikle eşim çok beğendi diye aldım bu alyansı fakat sonradan aklıma geldi ben ilk evliliğimde evlenmeden önce kendi aramızda gümüş yüzük almıştık bu alyans onun aynısı sadece tek fark o sadece gümüş renkliydi desenleri aynı desen kısmının olduğu yer beyaz altın desenlerin altı ve üstü sarı altın ve böyle olunca ben bu alyansı kullanmakta zorlanıyorum ve eşimede söyleyemiyorum moralim çok bozuk eşime söylesem mi acaba yanlış anlar mı ne yapıcam bilmiyorum :14: :18::43::44::53::50::110:

canım hiç karıştırma hiç gerek yok. nolcak benziyorsa zaten onemli olan maneviyatı onun. hem bence bu konudan bahsetmek eşini kıracaktır

kızlar aylardır düşünüyorum ve aklım çok karışık ne yapıcam bilmiyorum evlendim alyans aldım eşimle beraber özellikle eşim çok beğendi diye aldım bu alyansı fakat sonradan aklıma geldi ben ilk evliliğimde evlenmeden önce kendi aramızda gümüş yüzük almıştık bu alyans onun aynısı sadece tek fark o sadece gümüş renkliydi desenleri aynı desen kısmının olduğu yer beyaz altın desenlerin altı ve üstü sarı altın ve böyle olunca ben bu alyansı kullanmakta zorlanıyorum ve eşimede söyleyemiyorum moralim çok bozuk eşime söylesem mi acaba yanlış anlar mı ne yapıcam bilmiyorum :14: :18::43::44::53::50::110:

değiştir canim içine sinmiyorsa eşinle konus umarim anlayişla karşilar içine sinmeyen birşeyi olunca insanin kullanmakta zorlaniyo

canım hiç karıştırma hiç gerek yok. nolcak benziyorsa zaten onemli olan maneviyatı onun. hem bence bu konudan bahsetmek eşini kıracaktır

anladım şimdi zayıflamaya çalışıyo zaıfladım yüzük bol geliyo dedi iyi iyi zayıfla alyansları değiştiririz dedim tuhaf tuhaf yüzüme baktı :105:
ama ben yinede değiştirmek istiyorum :(

Son düzenleme:
Git sat kaybettım de yenısını al o zaman

cunku daha önce aynısıydı şöleydı böyleydı deyınce unutamadıgınızı dusuncuek

ne bıleyım durduk yere sorun yapıcak vs vs hıc gerek yok

erkekelr böle şeleri kolay unutmuyrolar

Git sat kaybettım de yenısını al o zaman

cunku daha önce aynısıydı şöleydı böyleydı deyınce unutamadıgınızı dusuncuek

ne bıleyım durduk yere sorun yapıcak vs vs hıc gerek yok

erkekelr böle şeleri kolay unutmuyrolar

öyle bişey yaparsam çok kızar anlar yani evde bi yerdedir koltuğun altına filan düşürmüşsündür der ben genelde hep evdeyim burda tanıdığım kimsede yok doğal olarak eve gelen giden de yok

Malesef 10 dakikada bir özel mesaj yaziliyormus o yüzden burdan cevap veriyorum sana,istersen benim daha önce actigim eski konulara bak orda bir tane acmistim hazirlikla ilgili yoksa sen bir baslik atarsinda yeni bir tane acariz.ne diyosun?

Yanlışlıkla kaybedebilirsin mesela :23:

Denize pikniğe falan gittiğinizde öyle gizli bir yere düşüversin...

Ben olsam, ya çok güzel bir alyans beğendim lütfen değiştirelim derdim.

Israr ederdim :)​

ben de söylenmesinden yana değilim.. ömür boyu kafana kakılma ihtimali var, unutamadın sanır ki aynı seyi eşin yapsa anlayışla karşılayabilir miydin ki, kafana soru işareti düşmez miydi canım? masum bi oyun oynanmasında fayda var ne yazık ki

ya da biz bi ara özel yapım alyans alıcaktık o aralar ödemeler çok olduğu için alamamıştık yaza alyanları değiştirelim mi kuzenim alyansına benziyo filan desem kabul eder mi acaba

Son düzenleme:
Canım bence de hiç karıştırma, zaten alanlar hep birbirine benziyor. Ama ılerde belki sunu yapabilirsin, evlilik yıldönümünüzde falan dediğin gibi ozel yapım Altan'a yaptırıp sürpriz hediye yapabilirsin...

canım gecmısı unut .ve sen esınle mutlu olmaya bak .
alyanslar genellıkle bırbırıne hep benzer.
gecmısı karısrtırıp da gereksız yere hıc huzurunuzu bozmayın derım

Canim haklisin aynisiysa ister istemez sikinti veriyordur sana ancak uzme kendini bu kadar.

Benim farkli bir kac tane alyansim var, sabah hangisini istersem onu takiyorum. Esiminse her zaman ilk aldigimiz sade alyansimizi takar. Sende esine onunuzdeki ilk ozel kutlama gununde farkli belki ozel yapim bir alyans istedigini soyleyebilirsin.

Canım bence de hiç karıştırma, zaten alanlar hep birbirine benziyor. Ama ılerde belki sunu yapabilirsin, evlilik yıldönümünüzde falan dediğin gibi ozel yapım Altan'a yaptırıp sürpriz hediye yapabilirsin...

evlilik yıl dönümümüz 23 temmuz o zamana kadar o kadar para biriktiremem ki ama sevgililer gününe belki çünkü özel yapım alyanslar ucuz olmuyo 600-700 liradan başlıyo :26:

Canim haklisin aynisiysa ister istemez sikinti veriyordur sana ancak uzme kendini bu kadar.

Benim farkli bir kac tane alyansim var, sabah hangisini istersem onu takiyorum. Esiminse her zaman ilk aldigimiz sade alyansimizi takar. Sende esine onunuzdeki ilk ozel kutlama gununde farkli belki ozel yapim bir alyans istedigini soyleyebilirsin.

benimde bi huyum var ikimizin alyansının aynı olması lazım farklı olunca pek sevmiyorum ama arkadaşın dediği gibi para biriktirip ikimizede alabilirim

Ben de eşinize bu durumdan bahsetmemeniz gerektiğini düşünüyorum. Ama ona alyansın şeklini pek sevmediğinizi içinize sinmediğini ve değiştirmek istediğinizi söyleyin. Erkekler bizim kadar kompleks düşünmüyorlar. Eğer değiştirmek istemezse de eskiyi kafana takma bence. Önemli olan o yüzüğün şekli değil anlamı. Mutluluğunuzun tadını çıkarın ;)

Back
X