Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antidepresanı ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? Öyle 1 gün içmemekle hemen mutsuz ya da sinirli olunmazSelam kızlar. Majör depresyon ve anksiyete hastasiyim.ilacımı dün akşam içmeyi unutmuşum bugün o kadar mutsuzdum sinirliydimki hiçbiseyden zevk alamadım halada çok kötüyüm.aranızda yalnızca ilacını içmeyi 1 gün unutup bu hale gelen varmı.normalmi bu durum
Canım kullandığın ilacı etkeni ne ve ne kadaf süredir kullanıyorsun?Yok o kadar kötüydümki unuttummu içmeyi diye oturup düşündüm şimdi.içmemişim.başımda bütün gün döndü hala dönüyor.1 ay öncede 1 gün unutmuştum yine aynıları olmuştu.dozuda en düşük doz. Yani 375mg değil 75mg
Ablamda panik atak var o boyle.bi gun unutsa eli ayagi titrio sinirli oluyo tuhaflasiyoSelam kızlar. Majör depresyon ve anksiyete hastasiyim.ilacımı dün akşam içmeyi unutmuşum bugün o kadar mutsuzdum sinirliydimki hiçbiseyden zevk alamadım halada çok kötüyüm.aranızda yalnızca ilacını içmeyi 1 gün unutup bu hale gelen varmı.normalmi bu durum
İlaç bağımlılık mı yaptı acaba sende? Psikolojik olarak içmediğin için kendini kötü hissediyor olabilir misin? Yani bende bunlar psikolojik ben kullanıyorum bir antidepresan fakat unuttuğumda hiç böyle durumlarla karşılaşmadım.Selam kızlar. Majör depresyon ve anksiyete hastasiyim.ilacımı dün akşam içmeyi unutmuşum bugün o kadar mutsuzdum sinirliydimki hiçbiseyden zevk alamadım halada çok kötüyüm.aranızda yalnızca ilacını içmeyi 1 gün unutup bu hale gelen varmı.normalmi bu durum
Bende çok sinirliydim bugün.unutmadigim günlerde hiç sinirli değil pamuk gibiyimdirAblamda panik atak var o boyle.bi gun unutsa eli ayagi titrio sinirli oluyo tuhaflasiyo
Hayir içmedigimi bilmiyodum o kadar sinirli ve mutsuz bi gün geçirdimki akşam oturup dusundum içmedimmi acaba diye ve eve geç geldigim icin icmedigimi farkettim.halada çok kötüyum bikaç güne anca toplarim heraldeİlaç bağımlılık mı yaptı acaba sende? Psikolojik olarak içmediğin için kendini kötü hissediyor olabilir misin? Yani bende bunlar psikolojik ben kullanıyorum bir antidepresan fakat unuttuğumda hiç böyle durumlarla karşılaşmadım.