• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk.antidepresan kullananlar yardım

Missbohem

Bu dünyada huzur yok
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
1.002
734
38
41
Selam kızlar. Majör depresyon ve anksiyete hastasiyim.ilacımı dün akşam içmeyi unutmuşum bugün o kadar mutsuzdum sinirliydimki hiçbiseyden zevk alamadım halada çok kötüyüm.aranızda yalnızca ilacını içmeyi 1 gün unutup bu hale gelen varmı.normalmi bu durum

canım tamamen psikolojik :)
bir gün içmemekle o hale gelmezsin haplarınla mutlusun ve unuttugun hissiyatı seni rahatsız etmiş
sıkıntı yok

Selam kızlar. Majör depresyon ve anksiyete hastasiyim.ilacımı dün akşam içmeyi unutmuşum bugün o kadar mutsuzdum sinirliydimki hiçbiseyden zevk alamadım halada çok kötüyüm.aranızda yalnızca ilacını içmeyi 1 gün unutup bu hale gelen varmı.normalmi bu durum
Antidepresanı ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? Öyle 1 gün içmemekle hemen mutsuz ya da sinirli olunmaz

Canım hangi ilacı ne kadar süredir kullanıyorsun? 1 gün atladığın doz bu kadar yoğun etki yaratmaz. Öncelikle sakin ol

Yok o kadar kötüydümki unuttummu içmeyi diye oturup düşündüm şimdi.içmemişim.başımda bütün gün döndü hala dönüyor.1 ay öncede 1 gün unutmuştum yine aynıları olmuştu.dozuda en düşük doz. Yani 375mg değil 75mg

Yok o kadar kötüydümki unuttummu içmeyi diye oturup düşündüm şimdi.içmemişim.başımda bütün gün döndü hala dönüyor.1 ay öncede 1 gün unutmuştum yine aynıları olmuştu.dozuda en düşük doz. Yani 375mg değil 75mg
Canım kullandığın ilacı etkeni ne ve ne kadaf süredir kullanıyorsun?

Uzun süre kullandım. Rahatsızlığımız benzer. Şimdi çok kötü hissedince atıyorum bir tane neredeyse bir hafta götürüyor beni. Bir gün almamakla olmaz doktorunuza durumu bildirin.

E tabi aksiliklerde çok oldu eşimle didişmelerimiz bitmedi 2 gündür hayat çok zorluyo oda var.ev darmaduman taşinma dönemindeyim heryer koli.küçük bebek var hiç durmuyo.bûtün iş yükü bende sinir stres hat safhada.evimi temizliyim.bebeklemi ilgileniyim yemek bulaşikmi offf bide ilaci unut

12 yildir ama bu ilaca başlayali 9 ay oldu.değiştirdim.en düşük dozu.majör depresyon ve anksiyete için yazıyor içeriginde isim vermek belki yasaktir

Yardım edicek kimsem yok eşim yoğun çalisiyor bebek çok hareketli hayatta bu ara çok zorluyor ama ilacım işe yariyodu baya bu stresli yaşamdan çıkarıyodu beni

Ablamda panik atak var o boyle.bi gun unutsa eli ayagi titrio sinirli oluyo tuhaflasiyo

5 yıldır düzenli antidepresan kullanıyorum. Ayda yılda bir unuttuğum oluyor ama öyle 1 gün içmemekle değişen bir şey olmuyor bende. Sizin durumunuz psikolojiktir bence de.

Ben 3. Günümde kötü hissetmeye basliyorum, başım dönüyor. Geçen gün acaba içmeyi unuttum mu diye düşündüğümde başım dönmüştü psikolojik olarak. Sonra içtiğimi hatirladim ve aniden geçti.tamamen psikolojik inanın ki

İlaç bağımlılık mı yaptı acaba sende? Psikolojik olarak içmediğin için kendini kötü hissediyor olabilir misin? Yani bende bunlar psikolojik ben kullanıyorum bir antidepresan fakat unuttuğumda hiç böyle durumlarla karşılaşmadım.

Bende ilaç kullanıyorum doktorum zorluyor ama kullanmayınca daha mutlu oluyorum sanki iyiyim diyorum ama ikna edemedim doktorumu bir türlü

İlaç bağımlılık mı yaptı acaba sende? Psikolojik olarak içmediğin için kendini kötü hissediyor olabilir misin? Yani bende bunlar psikolojik ben kullanıyorum bir antidepresan fakat unuttuğumda hiç böyle durumlarla karşılaşmadım.
Hayir içmedigimi bilmiyodum o kadar sinirli ve mutsuz bi gün geçirdimki akşam oturup dusundum içmedimmi acaba diye ve eve geç geldigim icin icmedigimi farkettim.halada çok kötüyum bikaç güne anca toplarim heralde

Şöyle bi moddayım sanki dünya yıkılmış altında kalmışım.bidaha unutmak istemiyorum:(

Hergün kullandığın ve inandığın için iyi hissediyordun, birgün kullanmayınca kötü hissetmezsin. Hissedersen de yine inandığın için :) yani birgün ilacı almamak seni bu duruma sokmaz kısaca :)

Back
X