• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk.antidepresan kullananlar yardım

Selam kızlar. Majör depresyon ve anksiyete hastasiyim.ilacımı dün akşam içmeyi unutmuşum bugün o kadar mutsuzdum sinirliydimki hiçbiseyden zevk alamadım halada çok kötüyüm.aranızda yalnızca ilacını içmeyi 1 gün unutup bu hale gelen varmı.normalmi bu durum

evet, bana da olmustu. Ayrica ayağının altinda yerin kaydigi hissi, bosluga basiyormus gb olma vs..

Duzenli kullanmazsaniz boyle olur. Her gun ayni saatte alin, unutmamaya ozen gösterin.
Ilac bırakılınca hep boyle mi olacagim diye korkmayin. Cunku birakma zamani geldiginde yavas yavas doz azaltarak birakacaksiniz. Boyle etkiler yasamayacaksiniz.

evet, bana da olmustu. Ayrica ayağının altinda yerin kaydigi hissi, bosluga basiyormus gb olma vs..

Duzenli kullanmazsaniz boyle olur. Her gun ayni saatte alin, unutmamaya ozen gösterin.
Ilac bırakılınca hep boyle mi olacagim diye korkmayin. Cunku birakma zamani geldiginde yavas yavas doz azaltarak birakacaksiniz. Boyle etkiler yasamayacaksiniz.
Yok ben o bırakma işlerini çoktan geçtim 12 yılda 6 sefer denedim dahada beter geri geldi.beynim bazı salgıları üretmiyo demekki yapıcak bisey yok.ama çok unutuyorum ve ayni saatte icemiyorum 1 yada 2 saat oynayabiliyo

Kesinlikle psikolojik, ben bazen üç gün içmeyi unutuyorum -evet üç gün- sadece başımda halsizlik oluyor

Back
X