Ben yaşadım , tüp bebek bölümünde bizim gibi çok kişi var dertlesiyoruz. Zaten bizi de bizden başka kimse anlayamıyor..
Sol tarafta kistim var, polip sebebiyle kürtaj geçirdim, sol tupumun tıkalı olduğunu rahim filmiyle öğrendim (50 dk açmaya çalıştılar anestezi almadim ve canım çıktı)
Bütün bunlara rağmen Dr sağ taraf temiz gebe kalabilirsin dedi. Esin test yapsın bir de ona bakalım dedi. Ve hayatımızın şoku eşimin sperm sayısı 3 çıktı, morfoloji bozuk , hız kötü.. 1 ay keçiboynuzu kürü yaptım sonra ikinci testi yaptı sayı 6 milyona çıkmıştı ama hala morfoloji ve hız kötüydü. Tüp bebek dedi doktorlar ama eşim ikna olmadı , haberlerde karışan embriyolar la ilgili birşeyler çıkmıştı . İstemiyorum dedi.
Sonra ikna oldu. Şöyle ki tüp Bebek için hastanelerde ön görüşme yapıyorsun muayene ücreti alınmıyor. Bir gidelim ne kaybederiz dedim. Kabul etti , gittik doktor çok guleryuzlu bir kadındı sonuçlarımizi gösterdik detaylıca açıkladı. Eşim oracıkta kabul etti.
Şu an 2 aylık hamileyim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kalbinizi ferah tutun tıp çok ilerlemiş durumda herşeyin çaresi var. Eşinizi bir an evvel on görüşmeye götürün