Moralim çok bozuk. fikirlerinize ihtiyacım var.okur musunuz?

neleroluyorhayatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
550
1
46
Ankara
Hanımlar merhaba…Benim moralim çok bozuk ve fikirlerinize çok ihtiyacım var..

Bir süredir görüştüğüm biri var. Her şey iyi giderken ( bana göre) birden ne olduğunu anlayamadığım bir anlaşmazlığa sürüldük ve şimdi hiç görüşmüyoruz. Konuyu okumak isteyenler için ; http://www.kadinlarkulubu.com/ask-a...cok-kirdim-insan-kadar-cabuk-degisebilir.html

Sonuç olarak benden ilgisini ufak bir kırgınlık ve ardından attığım triplerin üzerine kesti. Gün olarak son araması yılbaşı günü!!

Ben de Perşembe günü açık açık sordum ‘’küs müyüz hiç sesim’’ diye. Ama reddetti…bahaneler sıraladı; ‘’hastalık vs…’’ gibi.

Ben de her seferinde Face'den sil diyorum buna her azıcık bozuştuğumuzda.

‘’Ne bileyim birden kendini geri çektin garip geldi bana.. benimle alakalı bilmem gereken bir şey varsa söyle. Yoksa her seferinde ‘görüşmeyelim,faceden de sil’ demem hoş olmuyor’’ dedim.

O da ‘’evet hoş olmuyor çık bu psikolojiden lütfen canım’’ dedi.

‘’Beni buna sen sürüklüyorsun.bir kız arkadaşım da her gün ararken birden küsmecelik oynasa ona da aynı soruyu sorardım’’ dedim. Hiiiçbir şey söylemedi. Rahatsızdım biraz ‘’geçmiş olsun’’ dedi ve o konuşma son oldu.

Ben de cumartesi günü facebookumu dondurdum.Kızlar sildiğimi sanmış mıdır? Ve de bu durumu direkt kendine bağlamış mıdır? Biliyor musunu, sırf bana ‘’beni silmişsin yapmışsın dediğini’’ veya ‘’ çıkmışsın faceden’’ desin diye ya bir şey söylesin diye açmıyorum facebooku.

Açık açık sordum yine cevap alamadım ne oldu anlayamadım kendimi aptal gibi hissediyorum.

Biliyorum zordur ama, lütfen arama. Oyunlar oyna, dizi fln izle. Aramadıgın arkadaslarını ara. Ama lütfen arama, bırak o seni merak etsin. Ne oluyor yahu ben trip atıyordum hatunu kaçırdım galiba upps desin. Ben bir hafta diyorum, gel iddiaya girelimmi Mutlaka meraklanıp arayacak ve derdini düzgünce anlatacak anlaşmazlıgı çözecektir. Tabi diğer ihtimalde senden kopmak istemesi seni önemsememesi ki senin aramamaman bu durumda ona büyük ders olacak ve havasını bi anda söndürecektir. Yani nolur arama tut kendini. Hatta ilk aradıgında cvp verme bak nasıl tıpıs tıpıs gelio

Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim... :)

Zor evet...çünkü,önceki konumu okuduysan 4 aydır bekliyordu beni. zaman istemiştim ondan. belki sıkıldı,belki başka birini buldu,belki triplerimden bunaldı (biraz abartmıstım son günlerde çünkü) bunlar geçiyor aklımdan. yani bende mi hata diye sorguluyorum.

Ama hayır. ben ona açıkça sordum. ''neden kendini geri çektin küstün mü'' dedim... yahu insan arada bir sormaz mı, ağzımla söylemişim, beklediğimi ima etmişim..

Bunları anlamak çok zoooor!

Evet ve malesef tek geçerli çözüm var o bir gün aramıyorsa sen iki gün aramayacaksın ki meraklanacak. Dna larında var, kötü davrandıkça kuzu gibi olmak. Yanlız bu malesef yanlıs ilişkilerde kendi değerini korumak adına gerekli bi yöntem. Yani aslında diyorumki, bişeyler ters gidiyorsa mutsuzsan cokta yıpratma kendini arkadasım inan öyle bi hal geliyorki kendine kızıyorsun nelere üzülmüşüm diye. İnş en kısa zamanda bu durumdan kurtulup mutlu olursun..

dunyada ki son erkek o muki
unut gitsin
hiç bi erkek sizin verdiginiz bu degerleri haketmiyodur 100%
daha dogrusu bu forumdaki derdim varda açilan konu sahiplerinin bahsettigi erkekler haketmiyor bence
senden degerlimi o sana bitti demeden sen soyle
$u face ada acayip gicigim :))
herseyinn altindan çikiyor mubarek

üzülerek ve özür dileyerek söylüyorum canım sepet havası görüyorum

Yol vermis diyorsun yani :)

Bu da ihtimal tabi. Ve de kuvvetli ihtimal. O yuzden aptal gibi hissediyorum ya kendimi. Iyi bir twitter kullanicisiyim. Orda takipteyiz hala birbirimizi. Yazdiklarimdan fazlasiyla nasipleniyor.

Sanirim dogru adam bu civarlarda pek gezmiyor :)

Insallah ya. Cok tesekkur ederim.

Gercekten kendime sasiyorum. Ama fena halde taktim bu konuya kafayi ve baska seylere adapte olma sorunu yasiyorum.

Degerliyken birden,pat diye bu iletisimin kesilmesi gururumu zedeledi sanirim. Hem de ondan beklentimin oldugunu ima edip acikca sorunun olup olmadigini sormama ragmen bana geri donmedi.

Bir kere de "acik" olsalar ya!

Ama adi konmus baslayan bir sey yok ki nasil "bitti" diyeyim. Emin ol konusacak bir pozisyonda olsam icimde ne varsa soyleyecegim ama yok. Acikca sordum,sorun yok'mus' ! :)

Zaten anlamıyporumki bu erkeklere noluyor ? Seviyoruz şımarıyorlar; sevmiyoruz yakamıza yapışıyorlar... hep annelerimiz yüzünden bizi yüksek sadakat ve özgüven ile büyüttüler; oğullarını yüksek şefkat ve şımarıklık....... galiba biz bu dönemin çocuklarıyız ve üzülen bir nesiliz bu yüzden.... Aslında cevabını sen de biliyorsun; uzaktan bakınca seni önemsemiyor; dahası sana sahip çıkmıyor.... Ve bile bile üzüyor seni.... Seviyorsun ki dertli konu açmışsın Zamana bırak bence... Sadece bu süreçte onu düşünüp de enerjini yollama ona.. Kendinle ilgilen; sevdiklerinle ilgilen.... Paşamın biraz havası insin; konuşursun :) güzelce kendinden emince ... Ama şimdi değil !!

yanlış anlama ama gerçekten hatalısın.
kendimi senin yerine de ,erkek arkadaşını yerine de koydum, haklı olan o.
birisi bana da aynılarını yapsa, gerçekten bunalırım ve soğurum.
sil beni , görüşmeyelim vs gibi tehditler gerçekten hoş değil

Kendilerini bir sey zannediyorlar. Ama nedense bu bir seyler zannetmeleri biz hep ilgimizi belli ettigimizde oluyor. Ben acikca konusurdum ama dedigim gibi bizim adi konmus bir seyimiz yok. O acilmisti ve ben ondan zaman istemistim. O yuzden o beni aramadikca ben onu asla aramam.

Aslinda soyle bir bakildiginda onluk bir sey de yok. Sorsan "onceden ilgileniyordum simdi ilgilenmiyorum" da diyebilir.

Facebook'u da acacagim. Bunu bile kendine baglamasini istemiyorum artik.

Evet abarttim,farkindayim... ama birden bire silmesine neden mi bu? Acikca sormusum bir sorun var mi diye,soyleseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…