Moralim cok bozuk sinirden catlayacağım...

prematurem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
1.186
10
0
Fransa
bugun sinirden catlicam resmen arabanin altindaki yeri cok kotu vurdum... Iceri girip darbe aldi cok kotu boyasida hep kalkti sinirden kendimi yiyip bitirmekten mahvoldum ben bu hatayi nasil yaptim.... Artik araba kullanmak istemiyorum...

ooohoooooo olur böyle kazalar....
ne usta sürücüler neler yapıyo...
sakin ol biraz...
bundan sonra daha dikkatli davranırsın...

Öyle şey mi olur ? En usta, kaç yıllık şöförlerin bile yaptığı kazaları görüyoruz medyada.
Olacak tabiki. Araba kullanıp da hiç hatam olmadı diyen yoktur heralde.
Üzme kendini. Elbet olacak. :34:

dert ettiğin konu senden değerli değil benim de arabam var sıfır aldım kuruşu kuruşuna kendim ödedim iki kez ciddi kaza yaptım uzun bir süre daha kullanıp sattım şimdi çok daha iyisini aldım.hayat bunlara takılmaya değmiyor inan.ve gün gelip hayat daha iyi öğretiyor bunu hem de kafana vura vura:)

Zoruma gitti elvet kaza belanin onune gecilmez ama milletin soforlugunu yaparsam olacagi bu insan bir gecmis olsun demezmi ablamin goruncesine kizginim

Elbette olur boyle seyler ama zoruma giden bir iyilik yapipta sonucunun bu olmasi bana yapilan iyiligin karsiligi istenmesi ve sonucun bu olmasi..

cnm öncelikle geçmiş olsun hiç takma kafana şükret bak ben c.tesi gecesi çok büyük bi trafik kazası geçirdim araba pert oldu 2 takla attık eşimle... ve o arabadan nasıl sağ çıktık inan mucize... allah korudu... ufak tefek şeylere skma canını

Bugun dil kursuna gitmem lazimdi kayit icin adresi bilmedigim icin ablamin gorunxesi geldi benle onlarada yakundi resmen karsilik olarak beni gerhangi bir alis veris merkezine gotureceksin dedi bende yok diyemedim goturdun zaten vurdugum yerde onun cocuklari yuzunden oldu sadece bakip ay cok kotu olmus dedi bir gecmis olsun bile demedi cok kotu ezilme oldu tamirinide nasil yaptiracam bilmiyorum usta olarak...

Alt kısımlar çok da önemli değil yahu tutacağı bile çok değil boşversene insanlar ne büyük kazalar geçiriyor bozma MORALİNİ böyle şeylere..

cnm öncelikle geçmiş olsun hiç takma kafana şükret bak ben c.tesi gecesi çok büyük bi trafik kazası geçirdim araba pert oldu 2 takla attık eşimle... ve o arabadan nasıl sağ çıktık inan mucize... allah korudu... ufak tefek şeylere skma canını

Cok gecmis olsun allah beterinden korusun..inanki ben arabaya uzulmuyorum zoruma giden hem dikkatsizligim hemde karsilik olarak kullanilmam alllah korusun kaza olsa anlarim ama bu parktan cikarken oldu 2 dk icinde ve cocuklarinin hatasida vardi 3 saat beni pesinden kosturdu arabada bekletti bugun olan sorumsuzluktu...

Konuyu size soyle anlatayim sizde olsaniz zorunuza gitmezmi???? Bugun dil kursuna gittim kayit icin ablamin gorunceside benle geldi yeri bilmedigim icin onu kapisindan alip gittik cikista illa beni magazaga gotur indirim var diye bende kiramadim gittik beraber giyim magazasina girdik o ustedigim birseyi bulamadim deyince cikti ayak kg abi nagazasina gitti bende diger yerleri dolastim kac defa aradim kucuk oglum durmuyor diye her defasinda geliyorum dedi gelmedi neyse en son karsilastik butun paketlerini elime verip insaat magazasina gidecem kilorozet kapagi almak icin arabayla o magazanin onune gel dedi gittim park ettim arabayi sonra yine ciktim girise yakin olsun dedim arabasa baga bekledim neyse gelip ogluna ne aldin bakayim dedi bende gisterdim aldigim burkac padcadan baya beni soguttu rahat etmez su bu dedi benim kycuk iglanda arabada uyumustu neyse hemen geri verim burkac seyi zaten cok sey almisim dedim onlar adabanin irsa bekledi bende gidip geldim gemen sagolsun kizi tutturmus arabayi surecem iynamadik yer burakmamusti kapilar acik aynalar vites oynanmis kadinin umrunda degil kizi parmagini kapiya sikusturmus parmagi morarmisti agliyordu annesi tutturmys kirildi dedi bende acile giturelim ozaman dedim ciktik direksiyonl arabayla cikinca derken yana dogru gitti ayna direksiyon iynanmisti arabayi hemen duzelttim ciktim neyerse kenarinda buyuk bir demir vardi cikunca siddetli vurdu ses geldi ciddiye almadim kapi san alarm caldi acik diye benim kucuk oglanin kapisi kendi kapusi acik kalmis sinyal veriyordu indim kapamak icin alt tarafi oldugu gibi ucedi girmus botasi hep kalkmisti...benim sinirlendigim sorumsuzluk insani kullanmak iyilik suistimar edilmemeli herkes cocuguna sahip cikmali....benim iki oglum var bu tur seyler yapmiyor kizinin taptiklarini iglumun ystune atiyor gozumle gormeseydimm once inanacam... Insan bir gecmis olsun der tani...

bugun sinirden catlicam resmen arabanin altindaki yeri cok kotu vurdum... Iceri girip darbe aldi cok kotu boyasida hep kalkti sinirden kendimi yiyip bitirmekten mahvoldum ben bu hatayi nasil yaptim.... Artik araba kullanmak istemiyorum...

allah beter kazalardan korusun ve de geçmiş olsun diye cümleme başlayıp kaza yapmayan sürücü yoktur diyorum canını sıkma

Geçmiş olsun canım yaa bununla belli ki çok sinirlisin bütün harfler kelimeler birbirine girmiş yarısını anlayamadım valla :50:
Üzülme sağlık olsun insanları böyle tecrübelerle tanıyorsun daha da bulaşmazsın bu kadına.. Üzülme bu kadar...

Öncelikle cok gecmiş olsun.
Allah daha büyük kazalar yaşatmasın.
Yaptiginiz kaza olacakmis olmuş.
Ablanizin görümcesinin cocuklariyla ne alakasi varki?

Cepten yazdigim icin karismis...ben defalarca gidelim dedim tam arabaya dogru gidiyorduk paketlerini bana verip ilerdeki magazaya gitti bekle bekle yok bende arabayla yakininsdaki ilk siradaki parka girdim sonra geldi kucuk oglum uyumustu bende buyuk ogluma aldigimi degistirip geliyorum dedim 10 dk icinde kizi butun aylalarla vuresle kapilarla yani herseyle oynamis sebep kendi arabayi surecekmis daha 6 yasinda sonra oarmagini kapiya sikistirmis o an acile gidelim dedim cikarkende kenardaki yere yatan demire deydi bir gecmis olsun bile demedi...bastan cikip gitseydik bu sorun olmicakti bende ikinci kez o gittigi yerin girisine yakin olsun diye demirli olan yere parketmicektim resmen pesinden ordan oraya surukledi

Bugun dil kursuna gitmem lazimdi kayit icin adresi bilmedigim icin ablamin gorunxesi geldi benle onlarada yakundi resmen karsilik olarak beni gerhangi bir alis veris merkezine gotureceksin dedi bende yok diyemedim goturdun zaten vurdugum yerde onun cocuklari yuzunden oldu sadece bakip ay cok kotu olmus dedi bir gecmis olsun bile demedi cok kotu ezilme oldu tamirinide nasil yaptiracam bilmiyorum usta olarak...

hic yoktan masrafi bölüselim demeliydi bence yarisini ödeyeyim demeliydi kibarlikta olsa

Back
X