Çocuk Hastalıkları Moralim çok bozuk size ihtiyacım var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Canım çok güzel bir bebeğin var maşallah.:nazar:Hiç bir tuhaflık göremedim ben çünkü yok.Onu diyen kayınvalide kaç yaşında acaba ,gözlerinin iyi gördüğünü sanmıyorum.Ammada patavatsızmış.Öyle bir şey olsa bile söylenmez...Ben küçükken mahallede bir arkadaşım vardı onun da boynunda hafif eğrilik vardı hatırlıyorum.Biraz büyüyünce ameliyat olmuştu.Sonradan hiç bir şeyi kalmamıştı.Umarım sizinde bu durumunuz düzelir.

Bebeğiniz çok tatlı maşallah Allah bağışlasın. Konunun uzmanı değilim, sadece sağlık camiasındanım. fotoğrafta göründüğü kadarıyla hiç bir sorun yok. moralinizi bozmayın. şöyle bir durum var ki bebklerin baş kısmı belli bir yaşa kadar diğer kısımlardan biraz daha büyük olur. yanlış hatırlamıyorsam dört beş yaşına kadar. sizin yavrunuz da biraz baş kısmı itibariyle toplu olduğundan belki boyun kasları henüz yeterince kuvvetlenmediğinden kızınız zaman zaman boynunu eğik tutuyor olabilir. bu çok doğal. bence sizin yapmanız gereken hiç moralinizi bozmadan ve sabırla gelişimini gözlemlemek. arkadaşların da dediği gibi fotoğrafta hiç bir sorun yok. güzel canınızı böyle şeylerle üzmeyin. bebekler hemen hissediyor, biliyorsunuz. sağlıklı günler

merhaba arkadaşlar benimde ilk kızımda şimdi 12 yaşında dogduktan 3 ay sonra sag tarafa dogru boynunda egrilik olduğunu fark ettik doktora götürdük çok korktum boynuna rontgen çekildi ve temiz çıktı inanın şu an hatırlamıyorum ama yeni doğan ünitesinde bu tip sorunlarla ilğili bir bölüm va bizi oraya yönlendirdiler gittik ve doktor el muayenesiye sağ gıdısının altında mercimek tanesi büyükğünde bezeler olduğunu söyledi biz boynunu fark ettiğimizde baktığımızı fark edemediimizi söylediğimizde bunun uzman el tarafından fark edielebileceini söyledi vel hasıl sebebini sorduğumuzda zor dogumlarda bebegin başı geldiğinde kafasından tutup çekiyorlarya o zaman boyundaki kılcal damarların hasar görüp ödemleşp beze haline geldiğini söyledi laç hi vermed ama 1.5 sene aynı servise haftada 3 gün fizik tedaveye götürdük evde bizim yapmamız gereke boyun hareketlerinide gösterdi ve iyleşti çok şükür ben orda insan boynnun ne kadar esnek olduğunu anladım ki şaştım kaldım hepinize geçmi olsun

ARKADAŞLAR benim kızımda 6 ayını yeni doldurdu benim bebeğiminde sol tarafında dogum anında kas içine kanama yapmış ve boyun saga çekiyor ve bu sürecte doktorun söylediğine göre küçük her hangi bir sorun kalmaz diyor ama bazı bebeklerde bir surat digerine göre daha gelişkin oluyormuş oda tek tarafa çevirmesiyle alakalı

arkadaşlar moralim çok bozuk hiç biyere sığamıyorum kızımın boyun probleminden daha önce bahsetmiştim kzımın boynu sola doğru yamuk 6 aylıktı farkettiğimde ve hemen doktora götürdüm gitmediğimiz doktor kalmadı hepside hiç birşey olmadığını söyledi fakat kzımın boynu hala geçmedi 14 aylık oldu dünse komşuya indim komşunun kayın validesi kzımın yüzünün bi tarafının küçük bitarafının büyük olduğunu söyledi başımdan kaynar sular döküldü o lafını duyunca eve kendimi zor attım ve ağlama krizene girdim resmen fakat gittiğimiz hiç bir doktor yüzünde şekil bozukluğu olduğunu söylemedi bizde bi fark göremiyoruz başka insanlarda bi fark göremediler bu kadın nasıl olduda öyle dedi anlamadım :çok üzgünüm: okadar kötüyümkü anlatamam size dünden beri kızımın yüzüne odaklanmış bişekildeyim bi farklılık varmı diye inceliyorum ama ben ve babası göremiyoruz bi fark off napım ya nere götüreyim ne olur bişeyler söyleyinsenağlamasenağlama

Prenses tera size nasıl ulaşabiliriz bilgi almak istiyorum sizden çocuğunuzun şimdiki durumu hakkında malesef aynı dert benim kızımdada var sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz şu an gitmediğimiz yer kalmadı bi sonuç alamadık lütfen cevap verirseniz çok sevinirim ..

Back
X