- Konu Sahibi prenses tera
arkadaşlar moralim çok bozuk hiç biyere sığamıyorum kızımın boyun probleminden daha önce bahsetmiştim kzımın boynu sola doğru yamuk 6 aylıktı farkettiğimde ve hemen doktora götürdüm gitmediğimiz doktor kalmadı hepside hiç birşey olmadığını söyledi fakat kzımın boynu hala geçmedi 14 aylık oldu dünse komşuya indim komşunun kayın validesi kzımın yüzünün bi tarafının küçük bitarafının büyük olduğunu söyledi başımdan kaynar sular döküldü o lafını duyunca eve kendimi zor attım ve ağlama krizene girdim resmen fakat gittiğimiz hiç bir doktor yüzünde şekil bozukluğu olduğunu söylemedi bizde bi fark göremiyoruz başka insanlarda bi fark göremediler bu kadın nasıl olduda öyle dedi anlamadım :çok üzgünüm: okadar kötüyümkü anlatamam size dünden beri kızımın yüzüne odaklanmış bişekildeyim bi farklılık varmı diye inceliyorum ama ben ve babası göremiyoruz bi fark off napım ya nere götüreyim ne olur bişeyler söyleyinsenağlamasenağlama
Canım evlatlarımız bizim için çok kıymetli o yüzdenden biraz fazla hassasız.Ama insanlar olaya senin gibi bakmadıkları için biraz fazla rahat olabiliyor,sözlerinin tartarak sarfetmiyorlar.Sonuçta evlat senin evladın o na ne ki ...O yüzden sen doktorlarınla birlikte hareket et canım.O insan o lafı sen çok üstünde durduğun için laf olsun beri gelsin diye söylemiş olabilir seni nekadar üzeceğini düşünmeden...