Çocuk Hastalıkları Moralim çok bozuk size ihtiyacım var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
arkadaşlar moralim çok bozuk hiç biyere sığamıyorum kızımın boyun probleminden daha önce bahsetmiştim kzımın boynu sola doğru yamuk 6 aylıktı farkettiğimde ve hemen doktora götürdüm gitmediğimiz doktor kalmadı hepside hiç birşey olmadığını söyledi fakat kzımın boynu hala geçmedi 14 aylık oldu dünse komşuya indim komşunun kayın validesi kzımın yüzünün bi tarafının küçük bitarafının büyük olduğunu söyledi başımdan kaynar sular döküldü o lafını duyunca eve kendimi zor attım ve ağlama krizene girdim resmen fakat gittiğimiz hiç bir doktor yüzünde şekil bozukluğu olduğunu söylemedi bizde bi fark göremiyoruz başka insanlarda bi fark göremediler bu kadın nasıl olduda öyle dedi anlamadım :çok üzgünüm: okadar kötüyümkü anlatamam size dünden beri kızımın yüzüne odaklanmış bişekildeyim bi farklılık varmı diye inceliyorum ama ben ve babası göremiyoruz bi fark off napım ya nere götüreyim ne olur bişeyler söyleyinsenağlamasenağlama

Canım evlatlarımız bizim için çok kıymetli o yüzdenden biraz fazla hassasız.Ama insanlar olaya senin gibi bakmadıkları için biraz fazla rahat olabiliyor,sözlerinin tartarak sarfetmiyorlar.Sonuçta evlat senin evladın o na ne ki ...O yüzden sen doktorlarınla birlikte hareket et canım.O insan o lafı sen çok üstünde durduğun için laf olsun beri gelsin diye söylemiş olabilir seni nekadar üzeceğini düşünmeden...

canım çok teşekkür ederim inşallah kaslarıda güçlenir fakat doktor şunuda ekledi ben bir problem şuanda göremiyorum ama ileride ne olur bilemem tabi dedi işte bu konuşmada azda olsun beni yine tedirginlik içinde bıraktı açıkçası

Şu anda problem yok kısmını al sende o zaman kayda :sm_cool: Doktorların ucu açık konuşmaları hep vardır.Biraz mesleki birşey sanırım.Kesin birşey yok derim sonra birşey çıkarsadan mıdır bilmem ama hep böyle konuşuyorlar.Resim koymuşsun sanırım ben göremedim ama görenlerin yorumlarıda olumlu olmuş onları okudum.

Canım evlatlarımız bizim için çok kıymetli o yüzdenden biraz fazla hassasız.Ama insanlar olaya senin gibi bakmadıkları için biraz fazla rahat olabiliyor,sözlerinin tartarak sarfetmiyorlar.Sonuçta evlat senin evladın o na ne ki ...O yüzden sen doktorlarınla birlikte hareket et canım.O insan o lafı sen çok üstünde durduğun için laf olsun beri gelsin diye söylemiş olabilir seni nekadar üzeceğini düşünmeden...

bu konuda oldukça hassasım zaten canım bide onun bu şkeilde konuşması beni çok üzdü

canım dünya güzeli bebeğin var
Allah uzun ömürler versin nazarlardan korusun onu
kafandakı kötü düşünceleri at artık içini ferah tut Rabbim başka kederler vermesın
miniğini benim için öp canım

ImageShack - Image Hosting :: 111551.jpg kızlar kızımın fotosunu eklemeye çalıştım olmuştur umarım

Tatlım merhaba öncelikle konuyu okudum ve resmi gördüm bu forumda ne seni tanırım ne de başka birini açık ve net yansız tarafımla söylüyorum ki kızında hiçbir problem yok annesi maşşalah güzeller güzeli bir kız allah bizlere de nasip eder inş. böyle bir prenses.

Annesi kızının ne boynu eğri ne de yüzünün bir tarafı büyük yaa kızcam bak sana :oklava:, kendini patavatsız insanlar yüzünden strese sokuyosun üzüyosun sonra bu prensesle ilgilenmiosan onu da üzüyosan ayıp edersin haberin olsun Çok üzgünüm çoook. rRahat ol ve bbebeğinin bu zamanlarının keyfini sür lütfen bir daha bu günler geri gelmez ki.. :teselli:

Allah sizi birbirinizden ayırmasın sağlıklı mutlu ve huzur içinde yaşayın. :dance::nazar:
sEvgiler

Bende gördüm şimdi..Aman Allahım bu negüzel bir prenses...:nazar::nazar::nazar:

Ya bunu kıskanıyor bile olabilirler :)) Kızının yüzünde güzellikten,şirinlikten başka birşey göremedim...

Tatlım merhaba öncelikle konuyu okudum ve resmi gördüm bu forumda ne seni tanırım ne de başka birini açık ve net yansız tarafımla söylüyorum ki kızında hiçbir problem yok annesi maşşalah güzeller güzeli bir kız allah bizlere de nasip eder inş. böyle bir prenses.

Annesi kızının ne boynu eğri ne de yüzünün bir tarafı büyük yaa kızcam bak sana :oklava:, kendini patavatsız insanlar yüzünden strese sokuyosun üzüyosun sonra bu prensesle ilgilenmiosan onu da üzüyosan ayıp edersin haberin olsun Çok üzgünüm çoook. rRahat ol ve bbebeğinin bu zamanlarının keyfini sür lütfen bir daha bu günler geri gelmez ki.. :teselli:

Allah sizi birbirinizden ayırmasın sağlıklı mutlu ve huzur içinde yaşayın. :dance::nazar:
sEvgiler

canım ya allah sanada nasip etsin inşallah çok sağol canım

Bende gördüm şimdi..Aman Allahım bu negüzel bir prenses...:nazar::nazar::nazar:

Ya bunu kıskanıyor bile olabilirler :)) Kızının yüzünde güzellikten,şirinlikten başka birşey göremedim...

doktorada sordum canım belki ben farketmiyorumdur diye onlarda sizlergibi söyledi şekil bozukluğu falan yok dedi çok şükür en çok korktuğum şey bu boyun eğriliğinde yüzün asimetrisinin bozulması inşallah en kısa zamanda boynuda düzelir allah başka kederler vermesin inşallah

Canım benim Maaşallah çok şirin bir kızın var maviş maviş Mevlam nazarlardan saklasın

üzülme boşuna dr gittiysen bir sorun yoksa haset patavatsız insanların laflarına aldırış etme
Gerçi bunu söylemek kolay ama sen yüregini ferah tut dr da söylemiş bir sorun yok diye üzülme

doktorada sordum canım belki ben farketmiyorumdur diye onlarda sizlergibi söyledi şekil bozukluğu falan yok dedi çok şükür en çok korktuğum şey bu boyun eğriliğinde yüzün asimetrisinin bozulması inşallah en kısa zamanda boynuda düzelir allah başka kederler vermesin inşallah

Canım ''Anne Olunca Anladım'' diye bir internet sitesi var.Oradaki Çocuk doktoru Kadir Tuğcu soruları cavaplıyor.Benim kızımın doktoru kendisi.Çok tecrübeli ve güvendiğim bir kişi.Baktığım kadarıyla hemen yanıtlıyor ve aynı bize verdiği bilgileri veriyor.Hatta muayenesine götürmeye gerek yok bile dedim bir ara :)) Oraya üye olup bazı aklına takılanları ona da yazabilirsin.Konu komşudan daha faydalı ve olumlu bilgiler alacağın kesin kaydirigubbakcemile5 Çok öpüyorum...

Canım benim Maaşallah çok şirin bir kızın var maviş maviş Mevlam nazarlardan saklasın

üzülme boşuna dr gittiysen bir sorun yoksa haset patavatsız insanların laflarına aldırış etme
Gerçi bunu söylemek kolay ama sen yüregini ferah tut dr da söylemiş bir sorun yok diye üzülme

sağol canım şimdilik bi sorun yok ama ilerde ne olur bilemem dedi
doktor beklicez ve görücez dedi:S

Canım ''Anne Olunca Anladım'' diye bir internet sitesi var.Oradaki Çocuk doktoru Kadir Tuğcu soruları cavaplıyor.Benim kızımın doktoru kendisi.Çok tecrübeli ve güvendiğim bir kişi.Baktığım kadarıyla hemen yanıtlıyor ve aynı bize verdiği bilgileri veriyor.Hatta muayenesine götürmeye gerek yok bile dedim bir ara :)) Oraya üye olup bazı aklına takılanları ona da yazabilirsin.Konu komşudan daha faydalı ve olumlu bilgiler alacağın kesin kaydirigubbakcemile5 Çok öpüyorum...

çok sağol canım üye olacağım mutlaka

arkadaşım hassasiyetini tedirginliğini anlıyorum.geçmiş olsun .bütün yazılanları okuyamadım belki başkası da benim söyleyeceklerime değinmiştir.çocuğu bir de göz druna götürmeni öneririm.yeğenim 3 yaşında hep boynunu çevirerek bakardı.özellikle hipermetroplar görme netliği sağlamak için farketmeden başlarını sürekli eğik tutuyorlar..ve üzülme çok erken farketmişsin doktorların takibinde bebeğin..cahil cühelaya da fazla kulak asma..

arkadaşım hassasiyetini tedirginliğini anlıyorum.geçmiş olsun .bütün yazılanları okuyamadım belki başkası da benim söyleyeceklerime değinmiştir.çocuğu bir de göz druna götürmeni öneririm.yeğenim 3 yaşında hep boynunu çevirerek bakardı.özellikle hipermetroplar görme netliği sağlamak için farketmeden başlarını sürekli eğik tutuyorlar..ve üzülme çok erken farketmişsin doktorların takibinde bebeğin..cahil cühelaya da fazla kulak asma..

canım benim sağolasın öncelikle göz doktorunada götürdüm hiç bir problemi yok gözle ilgili

canım benim arkadaşımın bebeğinde de vardı hafif bir boyun eğriliği onlar çeşitli hareketler yaptırdılar tam bilmiyorum ama geçti şu anda durumu gayet iyi bence çok üzülme ama kontrollerini de ihmal etme netten bir araştırma yap bu alanda iyi olan kim varmış bir de ona götür için rahat etsin

canım benim arkadaşımın bebeğinde de vardı hafif bir boyun eğriliği onlar çeşitli hareketler yaptırdılar tam bilmiyorum ama geçti şu anda durumu gayet iyi bence çok üzülme ama kontrollerini de ihmal etme netten bir araştırma yap bu alanda iyi olan kim varmış bir de ona götür için rahat etsin

canım boyun hareketlerini 8aydan beri yapıyoduk en son gittiğim doktor prof nusret bey çocucğun boyun hareketlerinde bişey olmadığını onun içinde masaja gerk olmadığını söylediği için bıraktırdı biraz beklemedeyiz bakalım 2 aydafalan geçmezse istanbula götürmek istiyorum

canım allah nazarlardan saklasın çok tatlı çok güzel bi bebek .hiç de ole asimetri sorunu var gibi durmuyo.aynalar asimetriyi çok belirgin kılar.aynadan bakarak kontrol et derim.ama dedimya yok bu bebeğin bişeysi annesi üzülme

canım benim kardeşimdede boyun eğriliği var bizde doğuştan farkettik ama bize o zamanlar dünyanın öbür yanında bile çaresi yok dendi biz şok geçirdik dünya başımıza yıkıldı kardeşim 95 doğumlu 2003 senesinde ağrıları olduğunu söyledi ve tekrar dr gittik ve bizi çapa tıp fakültesine sevk ettiler bizde gittik şimdi 2003 ten buyana 6 ayda bir gidiyoruz emarlar falan çekliyor ama bazen ayda 3 kere gidiyoruz sadece ne kadar ilerlediği inceleniyo tedavi yok ama 18 yaşına gelince ameliyat olabilirmiş riskli bir ameliyat çünkü bizim boyun ve belden iki yerden hastalığın adı da skolyoz insan birinin açığını görmesin onu üzmek için herşeyisöylüyolar canım sen canını sıkma dünyada sadece ölümün çaresi yok yaşıyorsak herşeyin bi sebebi bi çıkar yolu verdır bizede neler dediler ama dediğin gibi bişeyler olsaydı dr fark ederdi ki zaten o bayandan başkasıda farketmemiş allah ayrdımcımız olsun rabbim büyüktür

Back
X