Çocuk Hastalıkları Moralim çok bozuk size ihtiyacım var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
ay canım maaşallah ne kadar güzel bi bebek inan bayıldımm:asigim:
nazar değmesin inşallah:nazar:
canım hiç bişiyi yok kızının sadece iki tane masmavi boncuk gözü var:lepi:
kadın çirkefliğinden kıskançlığından yapmıştır kesin.
siz boynu için tedavisine devam edin rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah:Saruboceq:

çok sağol canım içime su serptiniz valla çok dert etmiştim acaba benmi farkedemiyorum diye

bak arkadaşım konuyu saptırma lütfen mümkünse yorumda yapma sabah sabah insanın daha çok moralini bozma

Canim moralin bozuk cok iyi anliyorum seni yani ama arkadasa catmissin. bence cok masumane birsey soylemis. yani sen kendi gozlerine inanmiyorsan ki anne olarak endiselenip acaba ben mi gormuyorum diyorsan resmini koy cidden biz bakali. varsa var deriz yoksa yok deriz.

ama canim sen bu konuda cok hassassin. yani onceki olayi bildiginden hemen ona yormussun. eger siz gormuyorsaniz bir sey yoktur. komsuna git soyle bak de bu sikintimiz varken tuz biber ektin gunumu zehir ettin. neresini gordun diye tatlilikla konus. o da bozuklugu soylesin ki eminim kem kum edecektir.

Canim moralin bozuk cok iyi anliyorum seni yani ama arkadasa catmissin. bence cok masumane birsey soylemis. yani sen kendi gozlerine inanmiyorsan ki anne olarak endiselenip acaba ben mi gormuyorum diyorsan resmini koy cidden biz bakali. varsa var deriz yoksa yok deriz.

ama canim sen bu konuda cok hassassin. yani onceki olayi bildiginden hemen ona yormussun. eger siz gormuyorsaniz bir sey yoktur. komsuna git soyle bak de bu sikintimiz varken tuz biber ektin gunumu zehir ettin. neresini gordun diye tatlilikla konus. o da bozuklugu soylesin ki eminim kem kum edecektir.

canım ekledim resmi bakabilirsin

bunu soyluyen kadin doktor mu?eger degilse size bunu bir doktorun soylemesi gerekmez mi kendinizi yipratip cocugu inceleyeceginize hemen yarin konu uzmani bir dr goturup bu sikayetinizi dile getirin emin olun dr gozu komsunuzdan daha dikkatlidir gecmis olsun

bunu soyluyen kadin doktor mu?eger degilse size bunu bir doktorun soylemesi gerekmez mi kendinizi yipratip cocugu inceleyeceginize hemen yarin konu uzmani bir dr goturup bu sikayetinizi dile getirin emin olun dr gozu komsunuzdan daha dikkatlidir gecmis olsun

canım gitmediğimiz doktor kalmadı 3 hafta önce gittim bu hafta tekarar gideceğim zaten

doktor gorusu istermisin hemen komsuna git kayinvalidesine acil bir goz doktoru bulmasini soyle isterse ben bir tane tavsiye edebilirim masallah yavruna gayet iyi gorunuyor

canim kizin valla maslalah tas bebek gibi. cok tatli cok da guzel. ayrica da yuzu gayet orantili. hicbir sey yok. allah o komsuyu bildigi gibi yapsin bence gorusme sen o komsuyla. art niyet var cunku. ya da dedigim gibi icinde kalmasin giybet etme al in kizini nersinde gormus gostersin bakalin. dedigim gibi kem kum edecektir.

canim malesef bazen cocuklarimizda bilemedigimiz sikintilar olabiliyor. Rabbim tez zamanda sihhatine kavustursun. benim cok yakin komsum 7 aylik dogum yapti.1000 gr dogdu kizi. 5 aylik hamileyken de hastanede yatmisti. zor bir bebek oldu yani. dogumdan sonra farkettiler ki bebek dizini bukuyor devamli acmiyor. kalca cikigi dediler. omurilikte iltihap var dediler. bulamiyorlar sebebini. yani hicbiri kesin degil bunlarin. bebek 2 sene ameliyatlara gisre cika helak oldu. yedigi antibiyotiklerin sayisi yok. ellerinde hala igne izleri var kizinin. bebek dogdugundan sonra 2 sene alcida kaldi bacaklari. boyle sekilsi bir alci bir de bildigimiz bacak alcisi degil. amaaaaa simdi iyilesti. halen yapilan o tedavi gerekli miydi bilemiyorlar yani builamadilar sebbeini deneme yanilma yontemiyle cocuk helak oldu. ailesi de.

kiz simdi nasil biliyor muusn. 3.5 yasinda tum yasitlarindan bile kipir kipir. o seker ve saglikli. bacaklari lahana bebegin bacaklari gibi. yani canim cocuklar zamanla toparliyorlar bir sekilde. buyudukce o da kafasini dik tutmayi ogrenecektir insallah.

canim bir de istanbul ya da ankaradaki ihtisas hastanelerini vs deneseniz. yani eskisehir yetersiz kalabilir. adanada balcali var mesela.

kızın çok tatlı ve çok şekermiş
Allah bağışlasın umarım en kısa zamanda iyileşir
ben baktım ve yüzünden bir simetrik bozukluk göremedim.gayet normal...

canım yerim ben onuuu..valla resme uzun uzun baktım ama hiçbir orantısızlık göremedim...hatta annem de baktı o da göremedi :) çok tatlı bir çocuk..Allah analı babalı büyütsün inşallah..Darısı olmayanlara.Amin.

canim kizin valla maslalah tas bebek gibi. cok tatli cok da guzel. ayrica da yuzu gayet orantili. hicbir sey yok. allah o komsuyu bildigi gibi yapsin bence gorusme sen o komsuyla. art niyet var cunku. ya da dedigim gibi icinde kalmasin giybet etme al in kizini nersinde gormus gostersin bakalin. dedigim gibi kem kum edecektir.

canim malesef bazen cocuklarimizda bilemedigimiz sikintilar olabiliyor. Rabbim tez zamanda sihhatine kavustursun. benim cok yakin komsum 7 aylik dogum yapti.1000 gr dogdu kizi. 5 aylik hamileyken de hastanede yatmisti. zor bir bebek oldu yani. dogumdan sonra farkettiler ki bebek dizini bukuyor devamli acmiyor. kalca cikigi dediler. omurilikte iltihap var dediler. bulamiyorlar sebebini. yani hicbiri kesin degil bunlarin. bebek 2 sene ameliyatlara gisre cika helak oldu. yedigi antibiyotiklerin sayisi yok. ellerinde hala igne izleri var kizinin. bebek dogdugundan sonra 2 sene alcida kaldi bacaklari. boyle sekilsi bir alci bir de bildigimiz bacak alcisi degil. amaaaaa simdi iyilesti. halen yapilan o tedavi gerekli miydi bilemiyorlar yani builamadilar sebbeini deneme yanilma yontemiyle cocuk helak oldu. ailesi de.

kiz simdi nasil biliyor muusn. 3.5 yasinda tum yasitlarindan bile kipir kipir. o seker ve saglikli. bacaklari lahana bebegin bacaklari gibi. yani canim cocuklar zamanla toparliyorlar bir sekilde. buyudukce o da kafasini dik tutmayi ogrenecektir insallah.

canim bir de istanbul ya da ankaradaki ihtisas hastanelerini vs deneseniz. yani eskisehir yetersiz kalabilir. adanada balcali var mesela.

benimde kızımın boynundaki sorun bulunamıyo malesef bişey yok deniliyo bekle diyo doktor 4 ay beklemem imkansız bişey duramam okadar istanbulda özel bi hastahaneyede götürdüm beyin ve boyun utrasyonu çekildi oradaki doktorumuz hiç bişey yok boynunda ve beyninde dedi telaş etme zamanla düzelir dedi ama bu konuşmanın üzerinden 8 ay geçti şimdiye düzelmesi lazımdı ama senağlama

ben Cerrahim tera bircok cocuk operasyonunda yardimci cerrah olarak bulundum cocugunun gorsel olarak bir sorunu yok resimde gayet acik cocugunun beyne yakin beyin koruyucusu olan kafatasi ve buna bagli yuz kemiklerinde gelisim bozuklugu olsa ki ben bunu inceleme yapmadan soyluyorum cocugunun zeka gelisiminde mutlak aksakliklar cikardi bunu gormekten ote zaten cocugun yasina gore geriliginden farkederdin anne olarak panik yapma kendi doktoruna gotur eger bir kemik kafa gelisim sorunu varsa bunu ilk muaynede anlardi emin ol

Önce kocaman bir maşallah çekeyim nazar değmesin.
Sonra komşunuza bir gözlük hediye edin siz en iyisi, hemde en azından 10 numara olsun o gözlük.
Taş gibi harika bir bebeğin var ve yüzünde ben bir sorun göremedim canım. Güle güle büyüt bebişini, milletede kulak asma.

canım bende baktım kızının resmine maşallah çok tatlı çok sağlıklı bir bebek gördüm ...
bazı bebekler kafasını geç doğrultabilir bunu sorun yapma benim ikiz oğluşlarım var biri çok hareketli kfa dimdik diğeri kucağımıza alırken deve kuşu gibi gömüyor kafayı ama yatarken kafayı kendini kaldırıyor... çok takılma bence..
hem belki komşunda doktora götürdüğünden boynunun yamukluğundan bahsettiysen bazı insanlar yangına körükle giderler öyle olmuş sanırım..

çok sağol canım ama artık hiç ümidim kalmadı gibi bişey hala yaramıza derman olan bi doktor çıkmadı okadar çok üzülüyorumki anlatamam farketmemin üzerinden 8 ay geçti hep doktora gidp geliyoruz masajlarımızı hiç bırakmadık ama bi düzelme yok elimden bieşy gelmediği için çok üzülüyorum senağlamasenağlama

canım ümitsiz olma, elbet bir çaresi bulunur. belkide zamanla kendi kendine de düzelebilir.
ayrıca maşallah yavruna nur topu gibi, çok güzel. boncuk boncuk. o kıskanç ve bilmiş komşun halt etmiş yüzünde anormal hiç birşey yok. boyundaki problemi de her ne ise inşallah en kısa zamanda o da hallolur. sen içini ferah tut ve güçlü ol ki kızınla yeteri kadar ilgilenebilesin.

.Kiziniz gelismesinin en hizli oldugu donemde, eger cerrahi bir mudehale gerekmiyorsa bekliyceksiniz kontrolleri aksatmadan sorun neyse vucut zaman icinde tamir etmezse zaten kendini gosterecektir size tavsiyem sabirli olun

Son düzenleyen: Moderatör:
bazı insanlar düşünmeden kendini bilmez bi şekilde konuşuyolar
yapcak bişi yok fazla takılmamaya çalışın
sonuçta dr bişi yok dediyse yoktur
o kadın daha mıiyi bilecek......

inanınki okadar çok moralim bozukki anlatamam belki yanlış anladım arkadaşı kusurabakmasın boyun yamukluğu var yani bize bakarken yada başka yere bakarken yamuk olarak bakıyo nasılki biz düz tutuyoruz başımı o düz tutmuyo (mayalıhamur) arkadaşım dediğim gibi gitmediğim yer kamadı eskişehirde ama yok yok hala bi düzelme yok malesef kızım 14 aylık şuanda 8 aydan beri doktora git gel yapıyoruz sayısız doktora götürdüm ama pes etmeyeceğim gerekirse heryere götüreceğim arkadaşlar

tatlım peki boyun hareketlerinde bir kısıtlık varmı? zor doğum mu yaptın? forceps falan kullanıldımı?Herhangi bi tetkik(film) yapıldımı? benim eşimde doktor fotoyuda gösterdim normal görünüyor dedi bunları sordu.

Back
X