- Konu Sahibi prenses tera
ImageShack - Image Hosting :: 111551o.jpg arkadaşlar tekrara ekledim resmi göremeyenler için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım maaşallah ne kadar güzel bi bebek inan bayıldımm:asigim:
nazar değmesin inşallah
canım hiç bişiyi yok kızının sadece iki tane masmavi boncuk gözü var:lepi:
kadın çirkefliğinden kıskançlığından yapmıştır kesin.
siz boynu için tedavisine devam edin rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah:Saruboceq:
bak arkadaşım konuyu saptırma lütfen mümkünse yorumda yapma sabah sabah insanın daha çok moralini bozma
Canim moralin bozuk cok iyi anliyorum seni yani ama arkadasa catmissin. bence cok masumane birsey soylemis. yani sen kendi gozlerine inanmiyorsan ki anne olarak endiselenip acaba ben mi gormuyorum diyorsan resmini koy cidden biz bakali. varsa var deriz yoksa yok deriz.
ama canim sen bu konuda cok hassassin. yani onceki olayi bildiginden hemen ona yormussun. eger siz gormuyorsaniz bir sey yoktur. komsuna git soyle bak de bu sikintimiz varken tuz biber ektin gunumu zehir ettin. neresini gordun diye tatlilikla konus. o da bozuklugu soylesin ki eminim kem kum edecektir.
bunu soyluyen kadin doktor mu?eger degilse size bunu bir doktorun soylemesi gerekmez mi kendinizi yipratip cocugu inceleyeceginize hemen yarin konu uzmani bir dr goturup bu sikayetinizi dile getirin emin olun dr gozu komsunuzdan daha dikkatlidir gecmis olsun
doktor gorusu istermisin hemen komsuna git kayinvalidesine acil bir goz doktoru bulmasini soyle isterse ben bir tane tavsiye edebilirim masallah yavruna gayet iyi gorunuyor
canim kizin valla maslalah tas bebek gibi. cok tatli cok da guzel. ayrica da yuzu gayet orantili. hicbir sey yok. allah o komsuyu bildigi gibi yapsin bence gorusme sen o komsuyla. art niyet var cunku. ya da dedigim gibi icinde kalmasin giybet etme al in kizini nersinde gormus gostersin bakalin. dedigim gibi kem kum edecektir.
canim malesef bazen cocuklarimizda bilemedigimiz sikintilar olabiliyor. Rabbim tez zamanda sihhatine kavustursun. benim cok yakin komsum 7 aylik dogum yapti.1000 gr dogdu kizi. 5 aylik hamileyken de hastanede yatmisti. zor bir bebek oldu yani. dogumdan sonra farkettiler ki bebek dizini bukuyor devamli acmiyor. kalca cikigi dediler. omurilikte iltihap var dediler. bulamiyorlar sebebini. yani hicbiri kesin degil bunlarin. bebek 2 sene ameliyatlara gisre cika helak oldu. yedigi antibiyotiklerin sayisi yok. ellerinde hala igne izleri var kizinin. bebek dogdugundan sonra 2 sene alcida kaldi bacaklari. boyle sekilsi bir alci bir de bildigimiz bacak alcisi degil. amaaaaa simdi iyilesti. halen yapilan o tedavi gerekli miydi bilemiyorlar yani builamadilar sebbeini deneme yanilma yontemiyle cocuk helak oldu. ailesi de.
kiz simdi nasil biliyor muusn. 3.5 yasinda tum yasitlarindan bile kipir kipir. o seker ve saglikli. bacaklari lahana bebegin bacaklari gibi. yani canim cocuklar zamanla toparliyorlar bir sekilde. buyudukce o da kafasini dik tutmayi ogrenecektir insallah.
canim bir de istanbul ya da ankaradaki ihtisas hastanelerini vs deneseniz. yani eskisehir yetersiz kalabilir. adanada balcali var mesela.
çok sağol canım ama artık hiç ümidim kalmadı gibi bişey hala yaramıza derman olan bi doktor çıkmadı okadar çok üzülüyorumki anlatamam farketmemin üzerinden 8 ay geçti hep doktora gidp geliyoruz masajlarımızı hiç bırakmadık ama bi düzelme yok elimden bieşy gelmediği için çok üzülüyorum senağlamasenağlama
inanınki okadar çok moralim bozukki anlatamam belki yanlış anladım arkadaşı kusurabakmasın boyun yamukluğu var yani bize bakarken yada başka yere bakarken yamuk olarak bakıyo nasılki biz düz tutuyoruz başımı o düz tutmuyo (mayalıhamur) arkadaşım dediğim gibi gitmediğim yer kamadı eskişehirde ama yok yok hala bi düzelme yok malesef kızım 14 aylık şuanda 8 aydan beri doktora git gel yapıyoruz sayısız doktora götürdüm ama pes etmeyeceğim gerekirse heryere götüreceğim arkadaşlar