- Konu Sahibi prenses tera
-
Doktor görmemiş sorun olduğunu, komşu dahamı iyi anlıyormuş doktordan acaba:)) Çok tatlı bir bebişin var maşallah canım benim yüzündede hiç bir problem yok gayet normal ve sağlıklı görünüyor. Hiç merak etme annesi çok güzel bir kız olacak .
ben dünya tatlısı bi küçük hanım gördüm maşallahh çok tatlı
canım bebeğin çokk tatlı hiç de bir anormallik farketmedim beno kadar doktor da bir şey yok demiş ama anne yüreği işte canım benim ya :asigim: canım ayrıca hiç bir insanın yüzü %100 simetrik değilidr zaten sağ-sol yarı arasında ufak tefek farklılıklar olabilir bunu anatomi dersi almış olan biri olarak söylüyorum sakın telaşlanma bu çok çok normal zaten doktor bir şeyden süphelense söylerdi sen rahat ol canım :1hug:
canım kızının maşallahı var 41 bin kere maşallah.....
çok sağol canım benim bu boyun yamukluğunda yüz asimetsinin bozulduğunu bildiğim için çok endişelendim acaba benmi farkedemiyorum dedim bir an
canım sen zaten en başından bebeğini düzenli olarak doktora götürüyorsun sürekli takip altında olması çok iyi bir şey problemi de en kısa zamnda düzelir inşallah canım ailenle sana sonsuz mutluluklarr :1hug:
canım benim maşallah çok tatlı bir bebiş. darısı başıma. anne değilim neler hissettiğini bilmiyorum ama bazen gerizekalı insanlar öyle bir laf eder ki bütün moralin alt üst olur. o kadınla bi daha konuşma. ben de çok küçükken hep yan otururmuşum. annemler popomun üstüne oturtmaya çaılştıkça ben yana doğru yamulurmuşum.çok korkmuşlar rahatsız olduğumu filan düşünmüşler:) ama hiç bi sorun yokmuş. hatta popom hafif sivri durur ustüne oturmadığım için yassı değil oda şimdi çok hoşuma gidiyor:)
doktorların söylediğine göre problem yoksa endişelenme.doktorlar bilmeyecekte koca karı mı bilecek. ay çok sinirlendim yaaa...
Ayy çok tatlıymış maşallah. Allah bağışlasın, nazarlardan saklasın.
çok sağolun arkadaşlar kafama takmadan yapamıyorum acaba boyun damarlarının birinde çekilme falan olabilirmiki damarlarına bakılmadı bu hafta damarlarınada baktıracağım inşallah bi problem çıkmaz
Beniimde aklıma o geldi canım. Kafasını diğer tarafa doğru yan yatırabiliyormu. Yani nasıl anlatsam sağ tarafada sol tarafada eğebiliyormu, yatırabiliyormu kafasını? Valla resimden göründüğü kadar yüzünde hiçbirşey yok, çok ta şeker ve güzel bir kız. Yüzünde problem olayını kafandan çıkar bence. İnşallah boynuda en kısa zamanda düzelir canım benim.
canım ya geçmiş olsun..
boyun damarlarında çekilme olabilir mi acaba demişsin ya.. yanlış anlamadıysam boynu bi tarafa eğik demişsin yani zaten bi tanısı var bebeğinin (tortikollis tanısı almış olabilir diye düşündüm), ona göre tedavi de alıyodur, neden tekrardan başka bi hastalıktan şüpheleniyorsun onu anlamadım..
bugün ki sonuçları merak ettim.inşallah herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?