- Konu Sahibi nefeskesen
-
Canım bende gecen sene 4 senelık erkek arkadasımdan ayrılmıstım. 1 bucuk ay ayrı kaldık. Bu anlattıgın olayların hepsını bızzat yasadım annenle yasadıgın sorunlarda dahıl buna. Tek dostum sırdasım sevgılım oldugunu dıger ınsanların yapmacık sıradan ınsanlar oldugunu anladım. Daha sonra zaten oda bende dayanamadık barıstık. Uzun surelı ılıskılerde kısının sevgılısı, arkadası, dostu erkek arkadası oluyor. Ister ıstemez dıger arkadaslarına vakıt ayıramıyosun. Bence kafanı topla, bıran once ne yapman gerektıgıne karar ver. Dogru yol cok uzakta degıldır emın ol bundan...
şimdi böyle hıssetmenız çok normal tabı alışkanlıklar kolay unutulmuyor olay daha çok yenı bıraz zamana ihtıyacınız var
Canım yaşadıklarımız tıpatıp aynı değil ama benzer şeyler.
Bende çook yakınız sandığım kişileri ortam değişince kaybettim.
Daha doğrusu onlar kaybettiler. Bu dünyada senin tek dostun ailendir..
Ne olursa olsun seni sevmekten asla vazgeçmeyecek kişilerde yine ailendir.
Bende çok kötü hissetmiştim ama şu an o konuda hissizim..
Tek başıma da mutluyum, zaten önemli olan bu değil midir?
Sen tek başına da güçlü ve mutlu olmaya çalış canım,
çünkü ne kadar etrafın kalabalıkta olsa bir yerden sonra hep yalnızsın..
Hem böylece kırılmazsın.. önemsemezsin..
Herşeyin doğru zamanı vardır, sabret ve bekle..
Bende öyle yapıyorum :114:
üzgünüm ama en az 6 aya ihtiyacınız var zamanla unuttum diyeceksiniz sonra bi anda tekrardan bastıracak canınız yanacak ağlayacaksınız toparlanamayacaksınız ama en güzel çare zaman inanın
kızlar cok tesekkur edıorum okuyan mesaj yazan ama neolur dua edın.. allah kımseyı boyle degersız hıssettırmesın.. okadar koyuyokı bu durum ama
Herkes kendi değerini kendi belirler.
Sen kendine değer vermezsen kimse vermez.
O yüzden kendini değersiz görme
Onlar kaybetti seni, böyle düşün.
Bu dünyada her bir insan her bir canlı değerlidir.
Kendini değersiz görmek isyan etmektir, yapma.
Herkesi yanında götüremezsin bazıları dünde kalmalı..
Böyle düşün ve kararsız olma canım..
dost diye varımı yoğumu verdiklerim bana ne biçim kazıklar attılar gerçekten yalnızlık çok kötü. bazı insanlar hiç arkadaşa gereksinim duymadan eğlenebilirler kendileriyle olmayı severler. ama ben o şanslı gruptan değilm malesef... bende hep bi arkadaşa ihtiyaç duyuyorum. üstelik benmde uzun süreli ilişkim bitti 2 ay oldu ve aşk namına hiçbirşey kalmamış tükenmişim resmen... toparlancaz canım arkamızdan vuran arkadaşlarımız varsın hiç olmasın
Ayrılık acıdır...acıtır...kanatır...
Yıkar geçer yüreğini.Acısı günlerce haftalarca aylarca taze kalır.
Arasıra anımsadıkça yaran kanar.Kanadıkça canın yanar.
Ama zamanla her yara gibi o yara da kabuk bağlar.
Sonra kabuk düşer ve sadece izi kalır .Bazı durumlarda da iz miz kalmaz kapanır gider.
Nefeskesen sen şimdi bu sürece yeni bastın ayağını.
Çok yeni çok taze ayrılığın.O yüzden bu denli üzülmen bu denli yalnız hissetmen.
Boşlukta gibisin şuan etrafın bomboş herkes var ama aslında kimse yok.
Zamanla atacaksın bu düşünceleri üzerinden.Yeniden nefes almaya başlayacaksın.
Kalbin yineden ve yeniden atmaya başlayacak.
Annene kızma seni bu zamanında yanında olmak istiyor.Kafanın dağılmasını istiyor.
Yalnız kaldıkça daha çok düşünüp daha çok kötüleşirsin.
Biraz annenle vakit geçir.Bırak yqnında olsun sana destek olsun.
Beraber alışverişe çıkın sinemaya gidin mağazaları turlayın saç ve cilt bakımına gidin.
Kitap oku diğer zamanlarında.Eve kapanıp kalma.
Eninde sonunda atlatacaksın.İnan bana....
Ahh arkadasim seni o kadar iyi anliyorum ki.tipatip ayni durumu yasiyorum desem, bir de ustune yurtdisinda oldugumu ve ailemden tek kisi olmadigini eklesem. Cok zor gerekten cok zor. Ben de gun boyu agliyorum, ayrildigim kisinin dostlugunu cok ozluyorum. Benim 2 ay oldu ayrilali,2 senedir beraberdik, cok sey paylastik. Bence annenin yaninda olmasina sukret,en azindan iyi kotu senin yaninda olmak isteyen,seni seven biri var yaninda. Bende o da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?