Moralim çok bozuk yardım lütfen

akasya123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
56
0
86
Kahramanmaraş
Arkadaşlar bende bartholin kisti var ve 12 haftalık hamileyim dün doktora gittim ve doktorum ameliyat olmam gerektiğini söyledi tabi bir araştırma hastanesinde gittikçe büyüyor ve bana çok fazla ağrı veriyor malatyaya sevk etti moralim çok bozuk p.tesi gidiyorum çok tedirginim bebeğime bişey olmasından çok korkuyorum hamile olupta başına böyle bişey gelen varmı ameliyat olan varmı çok kötüyüm acil yardım:1no2:

canım geçmiş olsun, ben hiç duymadım ama mutlaka vardır, hem artık hamilelere de çeşitli operasyon uygulanabiliyor sıkma canını iyi düşünmeye çalış..

inşallah sorunsuz gecirrisiniz gerçekten Allah yardımcınız olsun

evet canım bozma moralini.Belli ki dr.lar bebeğine de sana da zarar gelmesin diye operasyon kararı almışlar.göz göre göre cana kast edecek değiller ya...Hem mevlaya sığın,bugünler geçer de inşallah anası da kuzusu da sağlıkla kucaklaşır ...üzülme bak kuzun da üzülür sonra....

ÇOK GEÇMıŞ OLSUN. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...

canım böyle bir şey başıma gelmedi ama kist olupta aynı zamanda hamiş olan arkadaşım vardı..senin gibi operasyon geçirmek zorunda kaldı..allah 'ın izniyle bişeycik olmadı bebişe

canım bu olman gereken bir ameliyat ki hele de normal dogum yapacaksan. gerçi bilemiyorum bu ameliyattan sonra normal dogum yapmana izin verirler mi ama sonucta öyle kapsamlı bir ameliyat değil bu ve vajinanın dış kısmına yakın yapılıyor yani bir rahim ameliyatı değil. dolayısıyla bebegine bir zararı olacagını düşünmüyorum. bir an önce ol, kurtul gitsin, canına yazık. acil şifalar diliyorum.

bartholin kistini bilmeyenler için
Bartolin Kisti ,Bartholin Absesi ve Tedavisi" doktor nevra

canım bebeğini tehlikeye sokacak bişey olsa zaten doktorun böyle bişeye kalkışmaz.demekki sana ve bebeğine zarar verecekki doktor hemen alalım demiş.hamileykende birçok operasyon geçireiliyorsun artık.bozma moralini.allah en kısazamada acil şifalar versin.geçmiş olsun canm

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum benimle ilgilendiğiniz için allahım kimsenin başına vermesin böyle bişey güzel dilekleriniz için sağolun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…