moralim çok bozuk yardımcı olacak varmi

Bildiğim kadarıyla burun ödemler indikçe birkaç derece düşüyor. Hatta doktorlar bunu planlayarak biraz kalkık yapıyorlar burnu. Benim 1 ayda epey indi. Deliklerim daha az görünüyor. Fotoğraf atın isterseniz, belki size öyle geliyordur.

perşembe burun ameliyatı oldum burnum ve dudak arası mesefam çok fazla geldi burnum çok kalkık gibi duzelirmi bişey söyleyin çok üzgünüm 😭😭

Korkmanıza gerek yok ödemlerden dolayı, ödemler önce burun sırtından inmeye başlar en son burun ucundan iner benim 10. Ayım ve daha yeni yumuşamaya başladı ucum. baya iniyor merak etmeyin.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu tür mesajlar ve endişeler yüzlercekez yazıldı burada hep🤗Ve içiniz rahat olsun. Kesinlikle zamanla hepsi geçiyor. Hatta bir süre sonra aman o kalkıklık dahada düşmesin diye dua etmeye başlıyorsunuz. Sabır sadece moral ve sabır diyorum 😉

Şu an yüzünüz şiş ve ödem vardır büyük ihtimalle estetiklerden sonra burnun tam olarak oturması yaklaşık 1 yılı alır. Ve tabi ki eski burnunuzla uzun yıllardır birlikte olduğunuz için yeni burnunuza alışma aşamasınsa böyle şeylee hissetmeniz normal.
sürekli inceleyip kendinizi kahretmeyin bi zaman sonra alışırsınız.

Şu an yüzünüz şiş ve ödem vardır büyük ihtimalle estetiklerden sonra burnun tam olarak oturması yaklaşık 1 yılı alır. Ve tabi ki eski burnunuzla uzun yıllardır birlikte olduğunuz için yeni burnunuza alışma aşamasınsa böyle şeylee hissetmeniz normal.
inşaAllah biran önce
o ara da ödemli oluyor daha da büyük gözüküyor göze. 26. günümdeyim benimkinin arası çok büyüktü eski mesafeye döndü neredeyse. burun ucu da iniyor biraz
inşaAllah benimde iner biraz tuhafıma gidiyor alışamadım tamponlar çıkınca doktorada soracak teşekkür ederim yazdığınız için ❤

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu tür mesajlar ve endişeler yüzlercekez yazıldı burada hep🤗Ve içiniz rahat olsun. Kesinlikle zamanla hepsi geçiyor. Hatta bir süre sonra aman o kalkıklık dahada düşmesin diye dua etmeye başlıyorsunuz. Sabır sadece moral ve sabır diyorum 😉
çok teşekkür ederim inşaAllah dediginiz gibi olur alışamadım biraz icime su serptiniz sagolun❤

teşekkür ederim umarım 1seneyi bulmaz alışamadım yazdığınız için tesekku ederim❤

Back
X