Erkek İnfertilitesi Moralim cok bozuk yardm edin :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

birbuyuktemmuzaski

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.644
1.123
133
30
4 aydr dnememize ragmen olmaynca gecen hafta yaptrdgmz testlerde esimde sperm azlgi ve morfoloji sorunu cktı sperm 24 milyn ykaninca 10 milyn kalms konsantrasyn 6 milyn morfoloji yuzde 2 . Urolojye daha gtmdk cok moralm bozuk ben okuduklarmda hc tdvyle duzelp nrmal yolla olan okumadm aglayp duruyrm

Canım sayınız kötü değil.kürlerle düzeltip hamile kalan çok bayan var..
Bende ilk duyduğumda sonuçlarımızı çok üzülmüştüm çare yok sanıyordum ama yanılmışım.. kürlerle düzelttik ama henüz hamile kalamadım bekliyoruz

Ahhhhhhhh canım benim bende Üzgünüm Ağlıyorum allahim diyorum baska elden bişey gelmiyor insallh yukselir degerleriniz arladasim bizler anne olmayı hakediyoruz rabbim duy bizi hayirli evlatlar ver bize....

Ahhhhhhhh canım benim bende Üzgünüm Ağlıyorum allahim diyorum baska elden bişey gelmiyor insallh yukselir degerleriniz arladasim bizler anne olmayı hakediyoruz rabbim duy bizi hayirli evlatlar ver bize....
Ewt cnm eldn bse glmyo rabbm bzed nasip edr inşallah. Belkide cok istdgmz icin sınanyrzdur. Rabbm hayrlsnı bilr elmzdn gelni yapp bklmktn bska crmz yok

Proxed plus kullndnz mı
Evet canım ameliyattan once kullandi esim ve daha da ilerledi rahatsizligi boş yere kullandi yani birde umut ediyorsun daha çok moralin bozuluyor ve ameliyat oldu 4.aydayiz degeri öncekine göre daha iyi ama iştenilen seviyede değil 2aya kadar yükselir dedi dr.insallh diyoruz ama neden bilmiyorum umudum su sıralar hic yok...

Umidini krma bak bn daha yeni bslyrm sen ilerlemssn bnada umut ol bi gun bzd hamis olcz

Umidini krma bak bn daha yeni bslyrm sen ilerlemssn bnada umut ol bi gun bzd hamis olcz
sagol canim
Evet haklisin bizle evlenenlerin bebisleri oldu ikincisni düşünen var zor zamanlar atlattik dogru ama ben bu kadar bekledim siz bir an once dogru düzgün doktorlara gidin derim beklemeyin çünkü bu tedaviler zaman alıyor ......

Sayı 6 milyondan 22 milyona
Morfoloji 2 den 9 a
İleri hareketli 2 den 40 a yükseldi canım
hay masallah ne guzel bakmissin esine :) ne kullandiginiz acaba paylasabilir misin? Benim esimin sayisi 26 milyon, hareketlilik %48 ama morfoloji %1. Morfolojiyi arttirmamiz gerekiyor. Tup bebek tedavisine baslicaz ama ancak mayista sira gelicek o zamana kadar umudumuz dogal yollardan bebek sahibi olmak :) ay hayali bile ne kadar guzel...

Ne kullandınız canim

Ewt ne kullandnz

Kızlar keçiboynuzu kürü uyguladık..
Sabahları ceviz ve zeytinyağında incir.
Birde soğuk duş..
edacik82 canım sizin değerler kötü değil takviye kür ilaç vs kullandınızmı.tüp bebek içşn acele etmiyormusun.yaş kaö

Canim hareketlilik derken ileri ve yerinde hareketlilik toplamı mi ?
Morfolojiye harnup suyu iyi geliyor canim

Canim hareketlilik derken ileri ve yerinde hareketlilik toplamı mi ?
Morfolojiye harnup suyu iyi geliyor canim
canim biz Kanada da testi yaptirdigimiz da sadece motility (hareketlilik) diyordu deger icin. Yazin Turkiye'de yaptidigimizda motilite %57 (sinir %40), progresif motilite %43 (sinir %32) ve Total Progresif Motilite sperm (TPMSS) 32 milyon (sinir >7 milyon) cikmisti. Yani hareket mukemmel degil ama umitsiz de degil.Ama iste morfoloji sorunu var maalesef. HArnup suyunu gunde kac kere icmeli ve bu kur ne kadar uygulanir bilgin var mi?

soguk dus a esim de dikkat ediyor artik. Keciboynuzu kurunu ne kadar uyguladiniz canim?Sabah aksam bir bardak mi? Bir de ne kadar yapiliyor keciboynuzu kuru? Tup bebek icin doktor kendisi dedi sizi tup bebek yapmak lazim ama bu arada kendizin de olabilir deneyin dedi. Zaten mayis ta ilk tup bebek denemesini yaptirabilicez. O zamana kadar kurle morfolojiyi duzeltip aslinda dogal yollardan hamile kalsam en guzel hediye olur bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…