- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Ahhhhhhhh canım benim bende Üzgünüm Ağlıyorum allahim diyorum baska elden bişey gelmiyor insallh yukselir degerleriniz arladasim bizler anne olmayı hakediyoruz rabbim duy bizi hayirli evlatlar ver bize....4 aydr dnememize ragmen olmaynca gecen hafta yaptrdgmz testlerde esimde sperm azlgi ve morfoloji sorunu cktı sperm 24 milyn ykaninca 10 milyn kalms konsantrasyn 6 milyn morfoloji yuzde 2 . Urolojye daha gtmdk cok moralm bozuk ben okuduklarmda hc tdvyle duzelp nrmal yolla olan okumadm aglayp duruyrm
Szn ne kdrdı ne kdr oldu cnmCanım sayınız kötü değil.kürlerle düzeltip hamile kalan çok bayan var..
Bende ilk duyduğumda sonuçlarımızı çok üzülmüştüm çare yok sanıyordum ama yanılmışım.. kürlerle düzelttik ama henüz hamile kalamadım bekliyoruz
Ewt cnm eldn bse glmyo rabbm bzed nasip edr inşallah. Belkide cok istdgmz icin sınanyrzdur. Rabbm hayrlsnı bilr elmzdn gelni yapp bklmktn bska crmz yokAhhhhhhhh canım benim bende Üzgünüm Ağlıyorum allahim diyorum baska elden bişey gelmiyor insallh yukselir degerleriniz arladasim bizler anne olmayı hakediyoruz rabbim duy bizi hayirli evlatlar ver bize....
Her sınav zor ama ben böylesini gormedim ki allah yar ve yardimcimiz olsun...Ewt cnm eldn bse glmyo rabbm bzed nasip edr inşallah. Belkide cok istdgmz icin sınanyrzdur. Rabbm hayrlsnı bilr elmzdn gelni yapp bklmktn bska crmz yok
Amn amin. Szd sorun ne cnmHer sınav zor ama ben böylesini gormedim ki allah yar ve yardimcimiz olsun...
Erkek infertilitesi canım hareket düşük .Amn amin. Szd sorun ne cnm
Proxed plus kullndnz mıErkek infertilitesi canım hareket düşük .
Evet canım ameliyattan once kullandi esim ve daha da ilerledi rahatsizligi boş yere kullandi yani birde umut ediyorsun daha çok moralin bozuluyor ve ameliyat oldu 4.aydayiz degeri öncekine göre daha iyi ama iştenilen seviyede değil 2aya kadar yükselir dedi dr.insallh diyoruz ama neden bilmiyorum umudum su sıralar hic yok...Proxed plus kullndnz mı
Sayı 6 milyondan 22 milyonaSzn ne kdrdı ne kdr oldu cnm
Ne kullandınız canimSayı 6 milyondan 22 milyona
Morfoloji 2 den 9 a
İleri hareketli 2 den 40 a yükseldi canım
Ewt ne kullandnzSayı 6 milyondan 22 milyona
Morfoloji 2 den 9 a
Umidini krma bak bn daha yeni bslyrm sen ilerlemssn bnada umut ol bi gun bzd hamis olczEvet canım ameliyattan once kullandi esim ve daha da ilerledi rahatsizligi boş yere kullandi yani birde umut ediyorsun daha çok moralin bozuluyor ve ameliyat oldu 4.aydayiz degeri öncekine göre daha iyi ama iştenilen seviyede değil 2aya kadar yükselir dedi dr.insallh diyoruz ama neden bilmiyorum umudum su sıralar hic yok...
sagol canimUmidini krma bak bn daha yeni bslyrm sen ilerlemssn bnada umut ol bi gun bzd hamis olcz
hay masallah ne guzel bakmissin esine :) ne kullandiginiz acaba paylasabilir misin? Benim esimin sayisi 26 milyon, hareketlilik %48 ama morfoloji %1. Morfolojiyi arttirmamiz gerekiyor. Tup bebek tedavisine baslicaz ama ancak mayista sira gelicek o zamana kadar umudumuz dogal yollardan bebek sahibi olmak :) ay hayali bile ne kadar guzel...Sayı 6 milyondan 22 milyona
Morfoloji 2 den 9 a
Ne kullandınız canim
Ewt ne kullandnz
Kızlar keçiboynuzu kürü uyguladık..hay masallah ne guzel bakmissin esine :) ne kullandiginiz acaba paylasabilir misin? Benim esimin sayisi 26 milyon, hareketlilik %48 ama morfoloji %1. Morfolojiyi arttirmamiz gerekiyor. Tup bebek tedavisine baslicaz ama ancak mayista sira gelicek o zamana kadar umudumuz dogal yollardan bebek sahibi olmak :) ay hayali bile ne kadar guzel...
Canim hareketlilik derken ileri ve yerinde hareketlilik toplamı mi ?hay masallah ne guzel bakmissin esine :) ne kullandiginiz acaba paylasabilir misin? Benim esimin sayisi 26 milyon, hareketlilik %48 ama morfoloji %1. Morfolojiyi arttirmamiz gerekiyor. Tup bebek tedavisine baslicaz ama ancak mayista sira gelicek o zamana kadar umudumuz dogal yollardan bebek sahibi olmak :) ay hayali bile ne kadar guzel...
canim biz Kanada da testi yaptirdigimiz da sadece motility (hareketlilik) diyordu deger icin. Yazin Turkiye'de yaptidigimizda motilite %57 (sinir %40), progresif motilite %43 (sinir %32) ve Total Progresif Motilite sperm (TPMSS) 32 milyon (sinir >7 milyon) cikmisti. Yani hareket mukemmel degil ama umitsiz de degil.Ama iste morfoloji sorunu var maalesef. HArnup suyunu gunde kac kere icmeli ve bu kur ne kadar uygulanir bilgin var mi?Canim hareketlilik derken ileri ve yerinde hareketlilik toplamı mi ?
Morfolojiye harnup suyu iyi geliyor canim
soguk dus a esim de dikkat ediyor artik. Keciboynuzu kurunu ne kadar uyguladiniz canim?Sabah aksam bir bardak mi? Bir de ne kadar yapiliyor keciboynuzu kuru? Tup bebek icin doktor kendisi dedi sizi tup bebek yapmak lazim ama bu arada kendizin de olabilir deneyin dedi. Zaten mayis ta ilk tup bebek denemesini yaptirabilicez. O zamana kadar kurle morfolojiyi duzeltip aslinda dogal yollardan hamile kalsam en guzel hediye olur bana :)Kızlar keçiboynuzu kürü uyguladık..
Sabahları ceviz ve zeytinyağında incir.
Birde soğuk duş..
edacik82 canım sizin değerler kötü değil takviye kür ilaç vs kullandınızmı.tüp bebek içşn acele etmiyormusun.yaş kaö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?