moralim cok bozuk :( yilbasi plani

Canim merhaba ..

Yanu onun patavatsizligi cockmu cok geldi ona patavatsiz sey..

Sen napacaksin biliyormusunn

sali gunu al ne yiyip icecekseniz giyiin suslen yap enguzel yemeklerini oturun knalD izleyim cmylmaz var komedi dukkani var :))

Orada olmaktan dha mutlu olacaksin .. Sevgiler :)

tesekkür ederim
yarin yiyecekler vs icin alisveris yapacagim zaten
biz tv izlemeyiz hic
esim film alir film izleriz hep
yine öyle yapariz :)

cok tesekkür ederim cok haklisiniz
en buyuk sorunum arkadasim yok
buda tabei cocuk dogdugundan beri evden cikmayisim
birsekilde eve cocuga bagimli oluyorsun
simdi kizimi krese verdim
5 ay oluyor
bende birseyler yapmak istiyorum ama ne yapsam bilemiyorum
tek istegim kafama gore bir arkadas bulmak
cilt sorunuda yasadim dogumdan sonra
halada devam ediyor
oda psikolojimi etkiliyor
ilac kullaniyorum bitmesini bekliyorum
belki kendimi eskisi gibi hissederim ve daha güclü hissederim kendimi
yilbasi icin yapacagim birseyler evde
gecen seneki gibi ve ondan önceki seneki gibi
baska carem yok zaten
tesekkür ederim tekrar

Demotivasyona yer verme. Türkiye de inanılmaz yemek kursları var akla hayale gelmeyecek derecede profesyonellik içeriyor. Benim baba soyum aşçıdır ama onlardan bile maharetli eller yetişiyor. Çalışıyor olmasaydım ben de böyle bir yer açıp gurmelerin ağzına laık bir mutfak açmak istiyordum ama zamanım yok. Tavsiye ederim giden dostlarım çok mutlu biri pasta ustası olacak diğeri de hamur ... Eminim orda da bu tarz yerler vardır . Bir de tavsiyem bazı şeylerde çok düşünmeden ilk adımı atmak daha güzel sonuçlar getiriyor...

davet etmeyi biliyosa saygı göstermeyi de bilecek istemeyebilir bize de istemediğimiz misafirler geliyo ama hiç öyle bi durum olmuyo hele ki bizzat kendimiz çağırmışsak hiç olmaz sana kibarca söylese şu şu oldu falan filan erteleyelim bu kadar moralin bozulmaz insanı istenmeyen misafir konumuna sokuyolar sanki sen zorla gitmeye çalışıyo muşsun gibi sana zaten Gelirsen öyle olur böyle olur demesine gerek yok ki senin çocuğun var sonuçta sen bilirsin rahat edemiceini kime ne aklı veriyo

Ne kadar düşünceli bi davranış hediyeyi bile akıl etmişsin şimdiden hazır etmişsin bu inceliği yapmayanlarda var biliyomusun onun için dedim ..
Tabiki evde kendi ailenle çok daha güzel bi yılbşı olur emin ol :34:
Sen yeterki üstündeki moral bozukluğunu bi at bi silkelen ve hazırlıklara başla hazırlık yapa yapa hevesin yerine gelir :6:
arkadaşına da iyi yapmışsın çarşamba günü gitmemekle :128:

evet iyi yaptim ama bunu anladi mi bilmiyorum
hemen tamam haberlesiriz yazdi
simdi neler yapacagim yilbasi aksami icin onlari dusunuyorum zaten
esimle basbasa evde
cok tesekkürler :)

Merhabalar...:31:

Öncelikle bozulmakta çok haklısınız.Çorba gibi bütün milleti toplayıp herkesi aradan çıkarır gibi...:19:

Ailece gidebileceğiniz bir yer yok mu,tüm sayfaları okumadan yazdım;arada geçtiyse affola.:30:

davet etmeyi biliyosa saygı göstermeyi de bilecek istemeyebilir bize de istemediğimiz misafirler geliyo ama hiç öyle bi durum olmuyo hele ki bizzat kendimiz çağırmışsak hiç olmaz sana kibarca söylese şu şu oldu falan filan erteleyelim bu kadar moralin bozulmaz insanı istenmeyen misafir konumuna sokuyolar sanki sen zorla gitmeye çalışıyo muşsun gibi sana zaten Gelirsen öyle olur böyle olur demesine gerek yok ki senin çocuğun var sonuçta sen bilirsin rahat edemiceini kime ne aklı veriyo

aynen kendimi zorla davet ettirmisim gibi hissettim
cocugum zaten biraktigim yerde uyuyor
sadece erken uyur
uyursada kolay kolay uyanmaz
bunu kendisi biliyor arkadasimin
cok sasiriyor cunku bu kadar kolay ve iyi uyumasina

Demotivasyona yer verme. Türkiye de inanılmaz yemek kursları var akla hayale gelmeyecek derecede profesyonellik içeriyor. Benim baba soyum aşçıdır ama onlardan bile maharetli eller yetişiyor. Çalışıyor olmasaydım ben de böyle bir yer açıp gurmelerin ağzına laık bir mutfak açmak istiyordum ama zamanım yok. Tavsiye ederim giden dostlarım çok mutlu biri pasta ustası olacak diğeri de hamur ... Eminim orda da bu tarz yerler vardır . Bir de tavsiyem bazı şeylerde çok düşünmeden ilk adımı atmak daha güzel sonuçlar getiriyor...

cok tesekkür ederim tavsiyeniz icin
yemek yapmak hem zevkli hemde cok zor birsey
elimin hic ayari yok
bir seyi bazen iyi bazende berbat yaptigim olur
hic belli olmuyor yani
ama merakim var
tesekkür ederim tekrar

evet iyi yaptim ama bunu anladi mi bilmiyorum
hemen tamam haberlesiriz yazdi
simdi neler yapacagim yilbasi aksami icin onlari dusunuyorum zaten
esimle basbasa evde
cok tesekkürler :)

HIHI tabii haberleşiriz deseydin :27:
Rica ederim ne demek :34:
Yiyecek olarak eşinin özlediği bi lezzet yapabilirsin ne biliyim hani daha önce yapmışsındırda sonra fırsat olmayıp üzerinden zaman geçti de yapmadığın bi yemek :39: mezeleri de donat :39:
TVlerde güzel şeyler mutlaka olur veya araştır netten güzel bi film zaten gece uzun alın cipslerinizi pastalarınızı böreklerinizi çerezlerinizi iyi bi karıştırın :9:

Merhabalar...:31:

Öncelikle bozulmakta çok haklısınız.Çorba gibi bütün milleti toplayıp herkesi aradan çıkarır gibi...:19:

Ailece gidebileceğiniz bir yer yok mu,tüm sayfaları okumadan yazdım;arada geçtiyse affola.:30:

yok canim
herkes planini yapti
zaten bizi cagiranda olmadi
herkesin abisi dayisi amcasi akrabasi burada
genelde herkes ailece beraber oluyor o gün tabi
ben simdi ne kimseyi davet edebilirim nede kimseye gidebilirim

HIHI tabii haberleşiriz deseydin :27:
Rica ederim ne demek :34:
Yiyecek olarak eşinin özlediği bi lezzet yapabilirsin ne biliyim hani daha önce yapmışsındırda sonra fırsat olmayıp üzerinden zaman geçti de yapmadığın bi yemek :39: mezeleri de donat :39:
TVlerde güzel şeyler mutlaka olur veya araştır netten güzel bi film zaten gece uzun alın cipslerinizi pastalarınızı böreklerinizi çerezlerinizi iyi bi karıştırın :9:

:) öyle yapacagim
yemek tatli cerez bunlar kolay zaten .
alisveris yapacagim yarin
rahatladim
burasi iyi ki var
cok tesekkür ediyorum herkese

yani çok çirkin olmus yaptıgı ya...

bence eşi ailecek olalım diye baskı yapmıstr kadına...

hem bu sekılde gıtsenız bıle emınım rahat edemezdınız...

dısarıda bır yemek yesenız hıc olmazsa saat 7 8 gibi cıkıp değişiklik olur sizin için evde..

eşinin iş arkadsları bır plan yapıorsa o mekana gidebilirsiniz ne bılıyım bır kac saat uzaklasın evden bence üzmeyın kendınızı..

yok canim
herkes planini yapti
zaten bizi cagiranda olmadi
herkesin abisi dayisi amcasi akrabasi burada
genelde herkes ailece beraber oluyor o gün tabi
ben simdi ne kimseyi davet edebilirim nede kimseye gidebilirim

Şimdi göz gezdirdim de,arkadaşlar güzel tavsiyeler vermiş.:12:

Süsleyin evinizi,hazırlayın yemeğinizi,çerezlerinizi...Mis gibi de eğlenirsiniz.:21::21: En güzeli evde olmak aslında.:55:

yani çok çirkin olmus yaptıgı ya...

bence eşi ailecek olalım diye baskı yapmıstr kadına...

hem bu sekılde gıtsenız bıle emınım rahat edemezdınız...

dısarıda bır yemek yesenız hıc olmazsa saat 7 8 gibi cıkıp değişiklik olur sizin için evde..

eşinin iş arkadsları bır plan yapıorsa o mekana gidebilirsiniz ne bılıyım bır kac saat uzaklasın evden bence üzmeyın kendınızı..

dediginizda olabilir
ama tabi bilemiyorum
ama yinede ben olsam acik konusurdum
direk söylerdim boyle boyle diye
o zaman bu kadar uzulmezdim kirilmazdim
icim burkulurdu ama kirilmazdim arkadasa

ben hazirlayacagim aksam icin birseyler ama esim disarda yeriz diyor simdi
ama önemli degil sonucta 8 den önce evdeyiz
tam 8 de kizim yataga giriyor

tesekkür ederim yorumunuz icin

Bence sizi davet ettikten sonra, plana eltiler dahil oldu.
Arkadaşınız da onları da dahil etmek istedi ve ya zorunda kaldı karşı taraftan teklif geldi ve dahil oldular bir şekilde.
İstemese sizi çağırmazdı sonuçta ama şimdi herkesin uyum sağlamasından çekiniyor olabilir belki.
Onunda elinde olmadan gelişmiş olabilir plan.
Üzmeyin kendinizi.

Mutlu seneler dilerim.

Back
X