Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynı doktora gitmiyorum şimdiki gittiğim doktor bi şey olmadığını söyledi sadece şekerime dikkat etmemi söyledi Arefam diye bir hap verdi onu kullanıyorum
Aslında eşim iyidir kalbi tertemiz gözü dışarıda değildir bensiz bi yere gitmez ne istesem yapar Allah var sadece kötü yanı sinirli ve kıskanc sinirlendimi gözü hiç bi şeyi görmez kulağı hiç bi şey duymaz azına geleni sayar sonra özür diler
Aslında eşim iyidir kalbi tertemiz gözü dışarıda değildir bensiz bi yere gitmez ne istesem yapar Allah var sadece kötü yanı sinirli ve kıskanc sinirlendimi gözü hiç bi şeyi görmez kulağı hiç bi şey duymaz azına geleni sayar sonra özür diler
Öeggg tam masum masum yorum yapacaktım şunu gördüm.Sus otur kçının üstüne o zaman ne demeye konu açıyorsun.Sizden çok biz üzülüyoruz halinize yazık yahu vallahi yazık