- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 632
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Sorun edecek ne mi var?Derstesiniz abiniz israrla ariyor mesaj atmaniza ragmen onemli bir seyde yok cikinca neden acmadin diur bas bas bagiriyorBunda sorun edecek ne var anlamadım ki?
Telefonu acmadim diyeKonuyu anlayamadım tam olarak neden bağırdı?
Abi işte koruma amacıyla üzerinize fazla düşüyor. Huyu bu demek ki. Ya da bir şeye kızmış sinirini senden çıkarmış. Bence siz abartıyorsunuz.Sorun edecek ne mi var?Derstesiniz abiniz israrla ariyor mesaj atmaniza ragmen onemli bir seyde yok cikinca neden acmadin diur bas bas bagiriyor
Bilemiyorum onemsiz bir konudan azar isittim moralim asiri bozukGeçmiş olsun, abinizin sorunu ne?
Degildi aksine asiri sacma bir konuyduDersteyken nasıl açabilirsiniz ki,acil bi konu muydu?
Ruhsal sıkıntısı yoksa bir insan derste telefon açılmıyor diye bu derece çığrından çıkmaz.Bilemiyorum onemsiz bir konudan azar isittim moralim asiri bozuk
Cok sacma sapan bir konuydu dersten ckmak zorunda kaldimDerdi neymiş ne demek için aramış kadar derste olduğunuzu bildiği halde
Belki başkasına kızıp size patlamıştır.Herkes ağzından çıkana sahip olsa,olabilse bu kadar sorunlu insan olmazdı.Kırıldığınızı söyleyin kendisineDegildi aksine asiri sacma bir konuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?