moralim cok bozuk

allah yatdımcın olsun arkadaşım...2 kere meleğimi kaybettim bende...sonuçta hamile kalmakta bi yere kadar çözüm önemli olan onu tamamına erdirmek...allah yar ne yardımcın olsun inaşşalh meleğin seninledir ve kucağına alırsın.....

kizlar yine yikildim hayallerim gitti kahverengi lekelerim gelmeye basladi kendimi cok kötü hissediyorum

bence karamsarlığa kapılmayın. kırmızı lekelenmeleri olupta hamile olanlar bile oluyor kaldı ki sizin kahverengi. neden bilmiyorum ama içimden bi ses sizin hamile olduğunuzu söylüyor umarım hislerimde yanılmıyorumdur. rabbim hakkınızda hayırlısını versin...

:Saruboceq:insallah bebeklerim beni terk etmemistir 10 sefer tüpbebek tedavisini cok zor olacak bizim icinallahim lütfen hicbirimizin hayallerini yikma:Saruboceq:

arkadaslar 3 gündür kahverengi lekelerim var agrimda cok sizce ne olabilir hamile olma riskim varmi bilgisi olan varmi

insallah dedigin gibidir kananam gelirmi bilmiyorum kanamanim olmasi kötü öylemi

Meraba arkadasim
Hayirlisiyla bu sefer olumlu sonuc alacaksin insallah.Almanya da her deneme arasinda ne kadar ara veriliyor ve sizdeki problem neydi cevaplarsan seviniirim, benimde 6 denemem ve 2 asilamam var bende cesaretimi toplarsam 7. yi olacam.Senin bu 9 deneme ne kadar surede yapildi

canim kardesim 9 denemem oldu bundanda sonuc alamadim 11 yillik evliyim 2 asilamam oldu 4 almanyada oldu artik herhalde yoruldum yorulmak hic inan yikildim busefer cok farkli seyler hissediyordum sanki olacak gibi ama olmadi suan okadar kötü durumdayimki kime kizayim dr mi yoksa kendimemi hic kimseye kizmaya hakkim yok kaderimizi yasadik ve bitti yeniden kendimde tedavi gücünü bulurmuyum bilmem bunu zaman gösterecek evlendim evleneli hep tedavi hedef güzel olunca cektigim acilari unutuyorum onun icin devam derim pes etmem herhalde allah evlat vermediyse insallah verir mükemmel bir es huzurlu biryuva verdi sükürediyorum tedaviyi zamana birakiyorum simdi cok yorgunum esimin sperm kalitesi ve hareket orani düsükmüs onun disinda pek problem yokmus dr öyle diyolar hayirlisi bakmayim kötüdurumda olduguma bügüm yine durmadim dr arastirdim .inanim ne yapacagimi bilmiyorum kaderim bubenim deyip kenarda beklemelimiyim yoksa devammi etmeliyim ama etmeyecegim insallah birgün sizlere güzel haberler veririm.............

canim kardesim 9 denemem oldu bundanda sonuc alamadim 11 yillik evliyim 2 asilamam oldu 4 almanyada oldu artik herhalde yoruldum yorulmak hic inan yikildim busefer cok farkli seyler hissediyordum sanki olacak gibi ama olmadi suan okadar kötü durumdayimki kime kizayim dr mi yoksa kendimemi hic kimseye kizmaya hakkim yok kaderimizi yasadik ve bitti yeniden kendimde tedavi gücünü bulurmuyum bilmem bunu zaman gösterecek evlendim evleneli hep tedavi hedef güzel olunca cektigim acilari unutuyorum onun icin devam derim pes etmem herhalde allah evlat vermediyse insallah verir mükemmel bir es huzurlu biryuva verdi sükürediyorum tedaviyi zamana birakiyorum simdi cok yorgunum esimin sperm kalitesi ve hareket orani düsükmüs onun disinda pek problem yokmus dr öyle diyolar hayirlisi bakmayim kötüdurumda olduguma bügüm yine durmadim dr arastirdim .inanim ne yapacagimi bilmiyorum kaderim bubenim deyip kenarda beklemelimiyim yoksa devammi etmeliyim ama etmeyecegim insallah birgün sizlere güzel haberler veririm.............
canim ya senin konunu hep takip ediyordum ve cok üzüldüm inanki allahim bizlerinde yüzünü güldürsün artik bende seninle ayni kaderi paylasanlardanim bende almanyadayim ve 5 .denememi yaptiracagim bu ay kismetse ama ne yapacagimi sasirmis vaziyetteyim acikcasi dr lara güvencim fazla kalmadi artik gerci ben 2. denememde hamile kalmistim ama düsük yaptim ama genede güvenemiyortum nedense dr lara ..sendemi her denemeni almanyada yaptirdin canim birde hangi sehirde yaptirdigini yazarsan cok sevinirim ...senden bu sefer cok umutluydum inanki yazdiklarindan öyle hissetmistim ama hayirlisi buymus demekki insallah kendiliginden gelir bebisin canim aminnnnnnnnnnn

evet canim sonuc negatif malesef
canlarim bende ayni kaderi yasiyorum benimde 7. olacak inanin korkuyorum artik tedaviden ama pes etmicem allah buyuk inseallah olacak allahin izniyle bende almanyadayim 4 dunu burda ikisini turkiyede denedim kismetse agustosta tekrar denicem allah yardimcimiz olsun.bunlarin hepsi bir sinav biliyoruz vardir belki bir zamani artik ben kendimi yaradana teslim ettim o dilerse olur inseallah allah kerimdir. benim durumum cok kotu menepoza yakinim ama gende umutluyum o umudumu yitirmedin inseallah inaniyorumki mevlam verecek vermesede ahirette altin besikle verecek . ne kadar guzel degilmi onun icin pozitif olalim . su mubarek uc aylarin yuzu suyu hormetine mevlam butun bebegi olmayanlara hayirli salih evlat versin inseallah.aminn

Nil ne güzel dua etmişsin , allahım inşallah tüm isteyenlere hem bu dünyada hem de öbür tarafta sağlıklı birer bebek verir...Bir de kızlar bana sanki Türkiyede başarı şansı daha fazla gibi geliyor...Türkiyede deneseniz birde...

canim ben 4 denimemi almanyada ulm sehrinde yaptirdim ben stuttgartta kaliyorum ama en iyi yer orasi dediler bizde oraya gittik hic soniuc alamadim 5 denememde türkiyede ankarada oldu onlarda basaririz oldu yani hic anne olamadim belkide birkac dakikalik olmusumdur bilmiyorum:çok üzgünüm:

hepiniz ücasagi bes yukari ayni kaderi paylasiyoruz allah insallah bundan sonra güzel kaderler verir hepimizede o kadar yorgun hissediyorumki kendimi . geleli hep yatiyorum biraz bügün kalktim arkadaslarima anlatiyorum bos ver diyorlar üzülme birgün bebeklerin olur diyorlar ama benim ne hissettiklerimi bilmiyorlar icim aciyor keske bu sefer olsaydi ,keske benim bebeklerimi sevdigim gibi birazda onlar annelerini sevseydi olmadi iste keskebirseyler yapabilseydim elimden ücüde kaydi gitti hicbirsey yapamadim allaha okadar inaniyorumki bundada vardir bir hayir ,sende umudunu kaybetme sakin ben hicbirzaman kaybetmeyecegim suan yorgununda ondan böyleyim sonra düzelecem kaldigim yerden devam edecem allah izin verirse

Bayadir siteye bakamiyordum Faziletcim ..
Ne zaman tedaviye basladin , ne zaman transferin oldu ve ne zaman sonucu aldin bilemiyorum ... :sm_confused:
Ama nasip degilmis canim yaa ... :teselli:

Bu duygulari o kadar cok yasadim kii ... Seni can-i gönülden anliyorumm ...
Umut edip edip sonunda eli bos kalakalmak gercekten de ZOR... Sabir diliyorum sana arkadasim ...

Yine de halimize sükürler etmeliyiz ... Kimi arkadaslarimiz bebeklerini 4- 5 aylikken kaybediyorlar .. Yada dogum yaptiktan sonra .. Bu ise dayanilmasi daha zor bir imtihan... :çok üzgünüm:

Ben de Almanya'da yasiyorum .. Bu ay ben de baslamayi düsünüyordum ama erteledik .. Nasipse Ramazandan sonra basliycam ins.

Aslinda Almanya'da olmasini hic istemiyorum .. Ama sartlar bunu gerektiriyor ..

Faziletcim .. Ne olur kendini yipratma canim .. Bir arkadasim var .. 3 tane evladi var ..
Kocasi erkek cocuklari olmadigi icin onlari yüz üstü birakti öylece ...
Baska bir kadinla birlikteymis simdi ..
Hayatta böyleleri de var ...

O günahsiz kuzulara öyle üzüldüm ki ...senağlama
Ben bir tanesi icin hayatimi ortaya koymusum .. Sahip olanlar degerini bilmiyor ..:olmaz:
Rabbim bizleree hayirli ,saglikli evlatlar versin .. Evladi olanlara da kiymetini bilmeyi nasip etsin ... :Saruboceq:

:CüvCüv:canim arkadasim kismet degilmis peki sen türkiyede yaptirmayi düsünmezmisim türkiyede daha rahat oluyo tedavi yinede sen bilirsin belki inkanin yoktur ama türkiyeyi tavsiye ederim hos bir sonuc alamadim ama olsun yinede farkli oluyo eger yine yaptirmaya karar verirsek türkiye tercihim olur herhalde sen bebegini kaybetmistin herhalde yanlis hatirlamiyorsam insallah busefer gönlunce olur hersey :CüvCüv:

kizlar bizi ancak bizim gibi olanlar anliyor bebegi olan arkadaslar olur deyip gülüp geciyorlar ben anlatmiyorum artik en samimi arkadasimla bilen konusmuyorum bu konuda.....ben bir kezde olsa 3 ay yasadim hamisligi ama keske yasamasaydim diyorum bazen negatif sonuca 3 gün agliyorsun ama pozitif sonucu aldiktan sonra onu varligini hissettikten sonra kaybettigim zaman yikiliyorsun ben 1 sene oldu düsük yapali hala dün gibi acisi icimde gözümü kapadigimda bebegimi görüyorum rüyamda uyanmak istemiyorum hic ama her zaman hakkimizda hayirlisi ins bizlerde birgün o duygulari yasiyacagiz kismetse kismet degilse de ne yapalim evlatlik edinecegim ......

Back
X