Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar yine yikildim hayallerim gitti kahverengi lekelerim gelmeye basladi kendimi cok kötü hissediyorum
insallah dedigin gibidir kananam gelirmi bilmiyorum kanamanim olmasi kötü öylemi
canim ya senin konunu hep takip ediyordum ve cok üzüldüm inanki allahim bizlerinde yüzünü güldürsün artik bende seninle ayni kaderi paylasanlardanim bende almanyadayim ve 5 .denememi yaptiracagim bu ay kismetse ama ne yapacagimi sasirmis vaziyetteyim acikcasi dr lara güvencim fazla kalmadi artik gerci ben 2. denememde hamile kalmistim ama düsük yaptim ama genede güvenemiyortum nedense dr lara ..sendemi her denemeni almanyada yaptirdin canim birde hangi sehirde yaptirdigini yazarsan cok sevinirim ...senden bu sefer cok umutluydum inanki yazdiklarindan öyle hissetmistim ama hayirlisi buymus demekki insallah kendiliginden gelir bebisin canim aminnnnnnnnnnncanim kardesim 9 denemem oldu bundanda sonuc alamadim 11 yillik evliyim 2 asilamam oldu 4 almanyada oldu artik herhalde yoruldum yorulmak hic inan yikildim busefer cok farkli seyler hissediyordum sanki olacak gibi ama olmadi suan okadar kötü durumdayimki kime kizayim dr mi yoksa kendimemi hic kimseye kizmaya hakkim yok kaderimizi yasadik ve bitti yeniden kendimde tedavi gücünü bulurmuyum bilmem bunu zaman gösterecek evlendim evleneli hep tedavi hedef güzel olunca cektigim acilari unutuyorum onun icin devam derim pes etmem herhalde allah evlat vermediyse insallah verir mükemmel bir es huzurlu biryuva verdi sükürediyorum tedaviyi zamana birakiyorum simdi cok yorgunum esimin sperm kalitesi ve hareket orani düsükmüs onun disinda pek problem yokmus dr öyle diyolar hayirlisi bakmayim kötüdurumda olduguma bügüm yine durmadim dr arastirdim .inanim ne yapacagimi bilmiyorum kaderim bubenim deyip kenarda beklemelimiyim yoksa devammi etmeliyim ama etmeyecegim insallah birgün sizlere güzel haberler veririm.............
canlarim bende ayni kaderi yasiyorum benimde 7. olacak inanin korkuyorum artik tedaviden ama pes etmicem allah buyuk inseallah olacak allahin izniyle bende almanyadayim 4 dunu burda ikisini turkiyede denedim kismetse agustosta tekrar denicem allah yardimcimiz olsun.bunlarin hepsi bir sinav biliyoruz vardir belki bir zamani artik ben kendimi yaradana teslim ettim o dilerse olur inseallah allah kerimdir. benim durumum cok kotu menepoza yakinim ama gende umutluyum o umudumu yitirmedin inseallah inaniyorumki mevlam verecek vermesede ahirette altin besikle verecek . ne kadar guzel degilmi onun icin pozitif olalim . su mubarek uc aylarin yuzu suyu hormetine mevlam butun bebegi olmayanlara hayirli salih evlat versin inseallah.aminnevet canim sonuc negatif malesef