moralim cok bozuk

fazılet canım cok uzuldum .. ama ne desem boş bılıyorum .. bu duygu oyle yakıyor kı ınsanı anlamak kelımelere dokmek ımkansız .. ama canım ınan kı hıç bır zaman umudunu kaybetme sadece olacagını ve bır gun sana gelecegını dusun .. aslında psıkolg destegı akupunktur gıbı yontemlerle denesen belkı farklı bır sonuc alırsın .. canım turkıyede dokuz eylul unv nın tup bebek bolumu başkanı prof bulent bey tam 11 kez denemş bılıyor musun .. netten arastırma yap ıstersen .. sonunda kavusmuslar .. dusun işin basında olan bır ınsan .. mutlaka olacak tabıı once allahın ıznı ve destegıyle .. inşallah canım mutlu gunler yakın ..

canim kardesim sagol destegin icin bizibizden baskasi anlayamaz kötü güler geciriyorumda belki kafam karisik ama anlayamadigim dr ilk görüsmemizde yani butedavide iste size enson teknikler kullanilacak iste genetik tani ko kültür vs hersey cok güzel yumurtalar harika enson 3 denememide dr timürgürgan yapmistik dedik sizde 3 denememiz olacak birsonuc almak istiyoruz artik eger sonuc alamasakta cevap istiyoruz neden olmadigina dair dedik veeeeeeeee tartisma basladi dr siz bana bu soruyo soramazsiniz esimde sasirdi bende .konustu konustu ben dedimki biz merak ediyoruz bunda bukadar tekti normalmi dedim bu bizim endogal hakkimiz ben bunu dr konusamazsam kimle konusabilirimki ,yani tedavimiz birgerginlik icinde basladi esim dr degistirerim dedi ama degistirme imkanimiz yoktu acaba ben yanlismi yaptim

canim kardesim sagol destegin icin bizibizden baskasi anlayamaz kötü güler geciriyorumda belki kafam karisik ama anlayamadigim dr ilk görüsmemizde yani butedavide iste size enson teknikler kullanilacak iste genetik tani ko kültür vs hersey cok güzel yumurtalar harika enson 3 denememide dr timürgürgan yapmistik dedik sizde 3 denememiz olacak birsonuc almak istiyoruz artik eger sonuc alamasakta cevap istiyoruz neden olmadigina dair dedik veeeeeeeee tartisma basladi dr siz bana bu soruyo soramazsiniz esimde sasirdi bende .konustu konustu ben dedimki biz merak ediyoruz bunda bukadar tekti normalmi dedim bu bizim endogal hakkimiz ben bunu dr konusamazsam kimle konusabilirimki ,yani tedavimiz birgerginlik icinde basladi esim dr degistirerim dedi ama degistirme imkanimiz yoktu acaba ben yanlismi yaptim

canım benım dr ve hasta ıletısımı o kadar onemlı kı .. eger dr undan guzel seyler duyarsan cocuk gıbı sevınıyorsun .. neyse uzulme artık gecmış bır daha kı sefer her seye sıl bastan yenı başla her seyı unut .. sankı ılk defa tedavı olacakmıssın gıbı kendını şartlandır ..moral ve streesten uzak durmak onemlı .. her seyı unut canım .. senı mesgul edecek bır seyler bul .. mesala oyle yatma . transferden sonra 2gun dınlen .. cocuk esırgeme kurumuna gıt oradakı kımsesız cocuklarla ılgılen onları kucagına al sev hesdıyeler al .. cocuklar gıbı eğlen . canın ne ıstıyorsa onu yap .. canım akıl vermek gıbı dusunme ... ama ınan senın ıcın dua edecegım inşallah canım inşallah bu sefer olacak ...sıl herşeyı ... sıl kafandan .....

Back
X