Moralim çok bozuk

yerden göğe haklısın feryalcim çokta mantıklı bi çözüm , seni kötü bilmesinler sonra gitmedin diye , kendi oğullarının ne yaptığını bilsinler.

Bakalım canım hayırlısı artık..Umarım kendimi iyi ifade edebilirim..Normalde cümlelerle kendimi ifade edemiyorum ..İçimde yaşıorum bi çok şeyi..Ama 2 senedir ewliyim ve bu durumdan çok sıkıldım artık..Allah yardımcım olsun..

Allah yardımcın olsun çok zor eşin sonuna kadar suçlu bi kere ne demek ailenle görüşmemesi bence sende bu tartışma vesilesiyle ona de ki madem benim yaptığım en ufak şey bu kadar büyütülüyor o zaman sen de benim ailemle barışıp benimle gelene kadar ailene tek gidersin işine gelirse kızarsa kızsın sonuçta haklısın bence o da senin haklı olduğunubiliyor ama üste çıkmak kolayına geliyor böylece sorumluluklarından kaçiyor herşeyi senin üzerine yıkıyor biz kayınvalıdemlerin üstkatında oturduğumuz halde eşim iştenn gelmeden inmiyorum bizi çagırdıklarında neden alışmasınlar die sonuçta bende çalışıyorum eşim gelene kadar işlerim var senin içinde bu geçerli olmalı bence

benim eşimde ilk evlendiğimizde böyleydi. tatilde memlekete giderdik beni paket gibi kapıda annemlere bırakır,yine kapıdan alırdı. kendiside koşa koşa annesine. e tabi bende tabi aynı şekilde kendi ailesine gitmemeye başladım. aileside gitmediğimi farkedince kendilerinden kayanaklandığını sanıp,benimle konuştular. e tabi bende annesi,babasının yanında bir patladım ama ne patlayış. kaldıki kayınpederim çok sinirli olduğu halde o beni sakinleştiriyordukaydirigubbakcemile5 e tabi deli deliyi görünce sopasını saklarmış. baktılarki ben onlardan daha deliyimkaydirigubbakcemile3 neyse tabi eşime bi güzel fırça attılar. sonuçmu eşim memlekete gittiğimizde ilk 5-10 dakika onun ailesine uğrayıp, yemeğe annemlere geçiyoruz. tabi istediğim zaman kayınvalidemlere gidip,kalıyorum. eşimde aileside fena halde tırsmış durumda benden. ama zamanında aman eşim üzülmesin, aramız kötü olmasın diye sussaydım hiçbişeyde düzelmezdi. ha bu arada edepsiz olduğumdana beri daha kıymete bindim oda ayrı. yani kızma ama benim anneme gelmeyene ben onun annesiyle telefonda bile konuşmam. onun benden ne gibi bir üstün tarafı varki.

güzel arkadaşım, ben katılmadım yukarıdaki kırmızı ile boyadığım cümlene.. hizmeti görmek falan:-(( :1no2:

Eşinin senin ailene gitmemesi ile senin eşinin ailesine gitmen arasında hiçbir alaka yok ki zaten cnm.. Sen ziyaretini yap, eğer kayınvaliden ve k.pederinle bir sıkıntın yoksa. Hatta varsa da ziyaret et, sorununu konuş. Gitmemek, yok saymak çözüm değil. Senin yaptığın daha doğru..

bu mudur?
budur! kaydirigubbakcemile5

güzel arkadaşım, ben katılmadım yukarıdaki kırmızı ile boyadığım cümlene.. hizmeti görmek falan:-(( :1no2:

arkadaşım yani çayını yemeğini yapar temizliğini ütüsünü gibi..ne var bunda anlayamadığın yada anlamadığını anlamadım.siz eşinize hizmet etmiyormusunuz?

ah canım çok iyi anliyorum seni
bu erkekler kendini ne sanır anlamam
yaw birde ben gitmek istemiyorum desen nolacak?
mecburmusun onun annesine gitmeye
heleki o yokken
bizde bikere eşimlen bunun için çok tartışmıştık
sen git ben iş çıkışı gelicem orda buluşuruz dedi
ok dedim aldım kızımı gittim
sonra aradı ben gelemicem işim uzadı sonrada direk eve geçerim diye
tabbi sinir oldum ama bişey demedim
ama bir sonraki sefer yine aynı şekilde orda buluşalım diyince bende hayır eve gel birlikte gideriz diyince kavga etmiştik
benim sorunum yok onun ailesiylen ama eşim olmadan gitmekten yinede çok hoşlanmiyorum vede zaten gitmek zorunda değilim sonuçta benim ailem değilki

arkadaşlar hepinize teşekkürederim..sayenizde bazı şeyleri netleştirdim kafamda..okadar allak bullak olmuştumki..hani ilk kez böle bişey yapsa tamam takmıcam..ama kaçıncı yani bu..bide kendi yaptıklarına bakarsam bu tavrına dahada çok bozuluyorum
sabahki gerginliğim kalmadı sayenizde..bide onun bu hareketleri kendimi suçlu hissettiriyodu..bi terslik varda benmi farkedemiyorum die.
sağolun vallaa yaa...iyiki varsınız :Saruboceq:

benı buyuten bugunlere getıren aıleme bayramda dahı gıtmeyen rızasını almayan ınsanın aılesıne asla gıtmezdım(bu bnm fıkrım)bırak aılesıne gıtmeyı bu benım yuvamı bıle çatırdatırdı neden bu kadar tepenıze cıkartıyosunuz anlamıyorum

amaaann nefret ediyorum böyle konulardan nefret..
sanki kadınlar mecbur analarını sıksık ziyaret etmeye..
aynı şeyleri bende yaşadım yaşıyorumda.. çok zor allah böyle koşulcu erkeklere akıl fikir versin..

Seni anlıyorum vede çok haklı buluyorum,
maalesef bazı şeyler tavır koymadan ,savaş verilmeden hallolmuyor evlilikte,
savaşmak zorunda kalıyoruz,ben bu duruma çok zor alıştım,bu bir strateji savaşı
benim eşim çok istikrarlıdır,çok temkinli ve akıllıdır,kendinden de çok emindir.
bende çok heyecanlıydım,hemen gider barışırdım,sırnaşırdım ama farkettim ki özür diliyorum sanıyor,
bende artık onun gibi yapıyorum,kuyruğumu dik tutuyorum.

ha bi de polemik için değil ama -suratın Allahı- gibi sözler kullanmasak olmaz mı?

Ama emin ol bu her evde yaşanıyor,
biz çok mutlu bir aileyiz ama bizde de,herkezde de var,
Benim tanıdığım birisi mektup yazdı onu anlamayan kaba kocasına,rahatsızlığını anlattı,
Adam değişti biliyor musun o mektuptan sonra?
Hiç bu açıdan bakmamışmış,karı dırdırı ve kaprisi sanıyormuş

arkadaşlar işe yeni geldim ve gözlerim acayip şiş akşam ağlamaktan...bu işten geldiğinde ne masa hazırdı ne bişey...akşam sinirle girdi eve seni az evvel aradım durdum niye açmıyosun diye..açmam dedim..benim anneme 3 sene gelmeyipte iş kendi ailesine gelince yatak ayıran bir adamın sesini bile duymak istemiyorum dedim...ne diyosun sen ya diye çıkıştı..sert konuşmaya başladı..çık odadan kapıyı kapat çık git dedim..akşam yattığın yerde yatarsın istemiyorum seni dedim...
çok sinirliydim napıyım engel olamadım kendime...
baya bi laflar söyledi geçmişten açtı konuları sende şöyle yapmıştın böle yapmıştın falan filan die..
senin kapına paspas olsam sana yaranılırmı yaranılmaz....senin annenin benim annemden ne üstünlüğü varki sen bizimkilere gelmezken ben aptal gibi gitmeye devam ettim..ama aptalmışım gerçekten çünkü sen bana nankörlük yaptın..utanacağın yerde hala laf sölüyosun...karının hiçmi hatırı yoktu..benim mutluluğum için ne yaptın ama artık yok dedim..ailene gitmiyorum arkadaş...gitmicem..sende aynı benim gibi kendin gidip kendin geleceksin...benim ufacık şeyime tafra yapıp yatak ayırırsın öylemi peki artık bende senin gibi yapıyorum...hadi bakalım dedim

bir iki saat ayrı odada durduk..sonra geldi yanıma ama ağlıyorum sinirden..özürdilerim kusura bakma falan filan bir sürü gönül alıcı şeyler söledi...yok dedim sen istediğine göre olmıcak..git dedim ben yatıcam....gece uyanmış yine aynı tatlı sözler...ama hala sinirli ve kırgınım..
işte böle ya üfff..

ama şimdi böle olcak artık..yeter bee

Eşin hatasını anlamaya başlamış buda güzel bir adım attığını gösteriyor taviz yok yinede eşine sert durmaya devam aklı başına gelecek zamanla .yerimseniben

sen nasıl bir insansınki beraber gidelim diyince afra tafra yapıyosun dedim..peki benim durumumu benim eksikliğimi düşünüyormusun senin annenin benim annemden ne üstünlüğü varki sen gelmezken ben hep gittim dedim...ama anladım çok daha iyi anladım paspas olsaydım yine yaranamazdım...daha birsürü şeyler söyledim o kırgınlıkla...

bukadar üzüldüğümü kırıldığımı yeni anladı heralde....
gecede ben karımı üzmem özürdilerim bidaha üzmücem filan..
sabahta hiç bişey demeden kapıyı çarptım çıktım..
aslında akşam bukadar büyütmeye niyetim yoktu.sakin ve umursamaz davranıcaktım ama öyle bir girdiki eve zaten sinirliyim birden bire gelişti herşey..ama içimde kalmadı hiçbişey nevar ne yok döktüm ortaya hem ağlıyorum hem anlatıyorum hem bağırıyorum..ben bile şaşırdım kendime.
bunu uzatmaya niyetim yok kavga etmicem tabi yine..açmıcam bidaha bu konuları..akşam ki yeter heralde.

ama tavrımı koyucam..hemen yumuşamıcam bu sefer..

ya kızlar varya bu erkek milleti hakketen manyak....
güzel güzel konuş anlat
anlamazlarr...
ama bağır çağır isyan et
nasıl anlarlar...

töbe töbe ya...bu kadınların çilesi bitmez....:1no2:

kendi ailesi daha beterini de yapsa senin gitmen için zorlayacaktı ama sen alttan almışsın malesef ve çok şımartmışsın... en baştan koymalıydın tavrırını...
en azından şimdiden sonra haksızlık ettirme kendine...
sen gitmediğin sürece bende gitmiyorum de kapat konuyu...
bak ozaman nasıl hem geliyor senin ailene hem de gittiğin için ödüllendirildiğini düşünüyor...

Demekki neymiiiiş, erkeklerin burnundan getirmek gerekirmiş.

Hemen yelkenleri suya indirme valla gebertirim.alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…