Moralim çok bozuk :(

ufukolik

Sabır...
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
334
6
116
Kızlar ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum kimsede yok şuan anlatabieceğim içimde tutarsam patlıcam mafoldumben Ya kızlar sevgilimle biz farklı şehirlerdeyiz ne yazık ki ( O yüzden beraber olmadaığımız zamanlarda doğal olarak telefonu çok fazla kullanıyoruz.Okulu bitti bu sene memleketine gitti yine uzağız değişen birşey olmadı dicem AMA oldu. Ordayken beni unutyor hep arkadşlarıyla zaman geçiriyor normalde bana ayırdığı zamanın 3 te birini bile ayırmıyor.Onlarlayken aklına bile gelmiyorum ve her sabah uyandığında arkadaşlarının yanına gidiyor akşama kadaaar.Bu konu yüzünden çok kavga ettik nekadar ağladım üzüldüm ama son 3 gündür görüyorum ki hiç birşey değişmemiş nedesem ne yapsam kendimide öldürsem nafile ALIŞ buna ben doğduğumdan beri onlarlayım diyor alışılcak bişey mi bu en çokda böle demesi zoruma gidiyor. Yine dayanamadm aynı sebpten çok kötü kavga ettik ya biz normalde birbirimizi aramadan msj atmadan en fazla 1 saat durabilirdik en uzun küs kalma süremizde 1 saatti ama akşama kadar ben msj atmasam aklına gelmiycem sesimi çıkarmıcam diyorum ama daynamıyorum yine kavga ettik kıymetimi anlaya kadar bende msj falan bekleme dedim 3 saattir konuşmuyoruz ama benim moralim çok bozuk zaten ailevi sorunlarda var buda tuz bibier oldu iyice dağıldım offf offffffffffffffff

canına kıyınca eline ne gecicek
kendine yapcan en büyük hatanın vebalini senden başka kim ödücek haaa:mymeka::mymeka:

o aramıyorsa mesaj cekmiyosa sende cekme arkadaşım
cektigindede oralı pek olma
kendi lehine cevir durumusempatiksalakcinni
bırak biraz rahat etsin
hayatının merkezi niye yapıyosunkikaydirigubbakcemile

onu lafın gelişi söyledim büyük konuşmayım ama hiç birşey beni öyle birşey yapmaya itemez allah 'ın verdiği cana kıymak ne haddime

Kendine acil bir uğraş bul sende arkadaşlarınla meşgul ol.Sana karşı bir hareket yapmadığını algılamaya çalış.Yapıyosa da ölsen bile değiştiremeyeceğin biri için üzülme , ağladığında geldim canım diye belirmeyeceğine göre yanında akıllı kız olup hayatının merkezinden onu çıkarıp hayatına bak.
Şimdiden böyle üzülürsen bunun sonu gelmez erkeklere anlatarak bişey öğretilemeyeceğini benim gibi yaşayarak öğrenme hazır öğrenilmişi var aç televizyonu film seyret ararsa sevinirsin aramazsa da üzülme .

telefonumu kapatırsam bana bişey oldu sanıP herkesi ayağa kaldırır.Şimdi napıyon diye msj attı cvp wermicem

Mesaj atmış çocuk işte ya vulmaz: En büyük derdin bu olsun güzelim , sende bi saat sona film izliyodum hayatım nolsun iyilik yaz .Gizem her zaman iyiidr öle vıcık vıcık saatte bir mesajlaşmak ilişkiyi yorar hadi gözün aydın

telefonumu kapatırsam bana bişey oldu sanıP herkesi ayağa kaldırır.Şimdi napıyon diye msj attı cvp wermicem

seni umursuyor...

yazma bir şey.

hayatının merkezinden çıkar onu. odağa kendinden başkasını koyma

o zaman arkadaşlarından önce gelirsinsırnaşık şey

Haklısınız ama 3 senedir öylesine bağlandım ve öle çok seviyorum ki bişeyleri değiştirmek çok zor ama pişmanlıklarım keşke böyle alışmasaydım alıştırmasaydım dediğim şey çok

bir şeyleri değiştirmek için geç kalmış sayılmazsın

o merkeze seni koymuyor gayet mutlu. sen merkeze onu koyuyorsun mutsuz. hanginiz doğru yoldasınız?

Yaşadığın herşey sana hayat tecrübesi oluyo işte .Bağlan zaten sevgilin sonuçta bu yanlış değil ki:1hug: Yanlış olan hayatını kontrol etmeye çabalaman , adam arkadaşlarıyla olursa olur , sen sürekli bunu dillendirirsen bi zaman sona sıkılır .Ama sen bıdı bıdı rahatsızlığını belitmezsen onlardan sıkılıp seni özlediğini farkeder belki. Dene ne kaybedersin aman erkek sonuçta odunumsu oluşum bu kadar kafa yormaya değmez tatlımcım

sende kendine meşgale bul umursama onu. o aramazsa sende onu arama.o aradıgındada hiç bişi olmamaış gibi konuşmaya devam et
niye aramıyorsun filan derse arkadaşlarım vardı onlara daldım yada netteydim unutmuşumm filan dersin:)
biraz seni özlemesine müsade et.telde konuşurkende sohbetin en güzel yerinde kapatmam lazım sonra ararım seni de arama:))
yada msj cektiginde hemen cevap verme az beklett
çivi çiviyi söker.önce sakin ol ve sen ona göre şekil al.
yeri geldigindede restini cekk bence.erkekleri yola getiriyor rest cekmek
ama geri adım atmakk yokkk
valla ben bu yöntemlerle benim kocayı dizeee getirdimm:hulya:

sağolun kızlar gerçekten çok yardımcı oldunuz rahatladım en azından .Böyle yaparsamda sen artık beni sevmiyorsun diye o sorun çıkartır şuanda onun hiç bi suçu yok ona göre ben sorun çıkartıyorum durduk yere bu sfer alttan alıp özür dilemicem bekleme boşuna diyor gelde delirmee yaaa:tomato:

ohoooo senin işi zor bacım.sen ipleri vermişin adamın eline.kadınn hött dedimmi erkek az geri duracakk.sizde tam tersi olmuşş.hemen degiştirmen lazım kendini.yoksa seni kukla gibi oynatır elinde
keyfine göre arar ilgilenir senle.sen istedigin zaman degil!!!

üste çık. papuç bırakma:içelim:

Özür dileme günleri yapmıyosunuz ya vu bırak :hulya: bak kaç kişi aynı şeyi söylüyor rahat ol .İntikam soğuk yenen bir yemektir hemen bugün almayıver rövanşı bacım bugünlük irtibatı kes güzellikle yarına Allah kerim

evet evet haklısınızz. o koşsun peşimden nasılsa merak edicek dayanamıcak arıcakksüprizzzzz

erkekler ahhh erkekler
şuanda sevgilisiniz ve size böyle yaklaşıyor tuhaf.3 senedir birlikte olduğunuzu yazmışsınız
ama ben sevginizi hak etmediğini düşünüyorum.hiç bir şey için pişman olmayın sonuçta evli değilsiniz.yaa evli olsaydınızda eşiniz böyle davransaydı,kafayı terdiniz emin olun.3 senelik bir ilişki evliliğe doğru gidiliyo gibi ama çokk dikkatli olun,evlendikten sonra acı çekeceğinize iş işten geçmeden bişeyleri iyi ölçüp tartın derim ben.

Canım sen çoktan ipleri onun eline vermişşin..
Çok aglamışsın,üzülmüşsn bunu ona söylediysen havalara girmiştir.nasılsa bensiz yapamıyo ben istediğim gibi davranırım havaları war suan onda..!
Aglasan :gitme:bile ona bunu söyleme,çok zor biliyorum ama o sana msj atmadgı sürece sen ona atma sabah kalktıgın zaman falan ilk o atsın o atana kadar atma,o seni seviyoruum demeden sen ona deme artık ipleri eline almanın zamanı gelmişşkötükedihüso

Anladığım kadarıyla gerçekten çok bağlanmışsınız sevdiğiniz kişiye ve siz nasıl onu hayatınızın merkezine koyduysanız onun da aynı şeyi yapmasını bekliyorsunuz ve yapmadığını anladığınızda da siniriniz tepenize çıkıyor.

Şuana kadar olan ilişkilerimden tecrübemle öğrendiğim şu ki

1- Bir erkek için her zaman gizemli kutu olacaksınız adeta, hiçbir zaman sizi tam olarak çözdüğünü hissetmesine izin vermyeceksiniz.

2- Ona çok bağlansanız da güvenseniz de bunu onu havaya sokacak kadar bilmesine izin vermeyeceksiniz.

3- Hiçbir zaman onsuz yaşayamayacağınız izlenimini kazanmasına izin vermeyeceksiniz, her zaman güçlü olacaksınız, o olmasa da gayet güzel kendinizi idame edebildiğinizi göstereceksiniz.

4- Aşırı yüz vermeyeceksiniz, her an elinden uçup gidebilme ihtimalinizin var olduğunu bilecek.

Bir seferde aklıma bunlar geldi. fisfisfis Sanırım siz bu maddelerden bazılarını ihlal ediyorsunuz ki karşınızdaki insan da sizin her zaman onun adeta peşinden koşturacağınızı bilip ona göre davranıyor. Bence biraz kendi haline bırakın, umursamaz davranın, ilgilenmiyor görünün, zamanınızı onsuz da gayet güzel ve iyi geçirebileceğinizi gösterin, cep telefonunuzu gömmeniz gerekse bile... Yoksa ske'nin dediği gibi işler her geçen gün daha da zorlaşır. Mutlulukla.. sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…