moralim çok bozuk

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
ben aslında söylemesi ayıp çok iyi bir insanım bunun için çaba gösterirken kimseyi kırmazken insanlar bu durumumu saf olarak algılıyorlar mesela bir yere gideriz yardım ederim ev sahibine bulaşıkta falan ya da konuşmalarım olsun kimseyi incitmeden konuşmaya çalışırım ama arkamdan saf falan derler neden benim iyi niyetim suistimal ediliyor bugün yine aynı sorunu misafirlikte yaşadım bu durum beni çok üzüyor ne yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım var:43:

ben aslında söylemesi ayıp çok iyi bir insanım bunun için çaba gösterirken kimseyi kırmazken insanlar bu durumumu saf olarak algılıyorlar mesela bir yere gideriz yardım ederim ev sahibine bulaşıkta falan ya da konuşmalarım olsun kimseyi incitmeden konuşmaya çalışırım ama arkamdan saf falan derler neden benim iyi niyetim suistimal ediliyor bugün yine aynı sorunu misafirlikte yaşadım bu durum beni çok üzüyor ne yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım var:43:

Ev işlerine yardim ettiginiz için mi saf diyorlar ? .S Hem saflik kötü birşey değil bunu diyenler utansinn üzülmeyin ..

terbiyesizlik yani yaptıkları aman boşver sende yardım etme onlara gittiğinde otur misafir gibi bakalım yaptığın saflıkmıymış yardımmı anlasınlar.

Ev işlerine yardim ettiginiz için mi saf diyorlar ? .S Hem saflik kötü birşey değil bunu diyenler utansinn üzülmeyin ..

sadece ev işleri değil her türlü iyiliğimde yardımımda onları kırmayışımda bunu saflık olarak algılıyorlar oysa ben saf değil uyanığım herşeyin farkındayım bazen böyle gördükçe bana mı kalmış iyilik diye düşünüyorum :43:

Son düzenleme:
hehe canım yazın aynı beni anlatıyor emin ol bende aynısıyım tutmaya çalışıyorum kendimi ama bi bakıyorum gene koşmuşum her işe sonra bana gelen geçen çocuk saf muamelesi yapıp yapmayanlara adam muamelesi yapınca çıldırıyorum ya saçlarımı fönlerim gidince işe koşmak için saçlarımı toplarr işe başlarımm hahah hakkaten safım yaaa:1:

saf olmak iyi niyetli olmaktir, fesat olmaktansa saf olma daha guzeldir canim. Bende safim ama aptal dglm, iyi niyetliyim, sabirliyim ama sinirimida koyarim. Saflik guzel bir karakterdir canim.
Arkandan konusanlara gelince, birak konussunlar, gunahlar onlarin boyunlarina. Senin ne sucun var, eger soyledikleri kotu soz ise, bir dusun dogru mu? degilse canini sikmaya hic gerek yok..
Benimde arkamdan cok konusan oldu ve soylentilerin dogru olmadigini bildigim icin ve arkamdan konusan kisilerin sacmaladigini bildigim icin kulak asmiyorum. Ztn Rabbim biliyor senin icini, niye dert ediyorsun..

bende gittiğim yerlerde bulaşığa hemen girerim.saf değil hamaratız şekerim boşver takma :52:

saf temiz demektir, saf olmak kadar güzel birşey var ki... ne mutlu size... ancak mesele saflıkla aptallıgı karıştırmamak çünkü insanın iyi niyetini kullanmaya çalışan uyanıkların sayısı azımsanmayacak kadar fazla malum...

iyilik yap denize at balik bilmezse halik bilir!

üzülme canim kötü söz sahibinde kalir.sende misafirlige falan gittiginde yardim etmezsin. gerci ozmanda baska bi kulp takarlarda bosver sen böyle insanlari kafaya takma.:34:

Son düzenleme:
işte olayda bu zatenn bakıosun ki sen yardım etmek için yaparken seni dalgaya almaya başlıolarsa bunu senin görevinmiş die düşünüolarsa olmuoo canım saflık maalesef bu zamnada kıymet görmüoo hamileyim hala koşturuorum bi duramıyorum kenarda kontes gibi ama anamın suçu bu:1:

saf olmak iyi niyetli olmaktir, fesat olmaktansa saf olma daha guzeldir canim. Bende safim ama aptal dglm, iyi niyetliyim, sabirliyim ama sinirimida koyarim. Saflik guzel bir karakterdir canim.
Arkandan konusanlara gelince, birak konussunlar, gunahlar onlarin boyunlarina. Senin ne sucun var, eger soyledikleri kotu soz ise, bir dusun dogru mu? degilse canini sikmaya hic gerek yok..
Benimde arkamdan cok konusan oldu ve soylentilerin dogru olmadigini bildigim icin ve arkamdan konusan kisilerin sacmaladigini bildigim icin kulak asmiyorum. Ztn Rabbim biliyor senin icini, niye dert ediyorsun..

hayır arkamdan kötü söz söylemiyorlar ama saf işte ne desen yapar muamelesi yapıyorlar bir de benim başarılı olduğum şeyleri görsünler aaa sen saftın ama nasıl yaptın başardın gibi imalı konuşuyorlar o an büyük oldukları için kendimi zor tutuyorum donup kalıyorum:59:

Bir kalkıp bulaşık yıkadınız ya da kalp kırmadan konuşmaya çalışıyorsunuz diye saf dediklerini sanmıyorum.
İyi insan olmak başka, saf olmak başka...
Hareketleriniz, tavırlarınız falan etkilidir belki bu durumda ama siz farkında değilsinizdir. :s

siz nasıl biri olmak istiyorsanız öyle olmalısınız.
başkalarının ne dediği sizi ilgilendirmesin.
hem saf demek her 2 anlamada çekilebilir.

Bir kalkıp bulaşık yıkadınız ya da kalp kırmadan konuşmaya çalışıyorsunuz diye saf dediklerini sanmıyorum.
İyi insan olmak başka, saf olmak başka...
Hareketleriniz, tavırlarınız falan etkilidir belki bu durumda ama siz farkında değilsinizdir. :s

evet canım dediğin gibi hareketlerim de etkili kibar olmak kimseyi rencide etmemek kırmamak bunlar benim böyle şeyleri yaşadıkça yaptığım en büyük yanlış hareketler diye düşünüyorum:26:

sadece ev işleri değil her türlü iyiliğimde yardımımda onları kırmayışımda bunu saflık olarak algılıyorlar oysa ben saf değil uyanığım herşeyin farkındayım bazen böyle gördükçe bana mı kalmış iyilik diye düşünüyorum :43:

Siz içinizden geleni yapin bence onlar diyorlar diye yapmak istediklernizden vazgeçmeyin
içinizden geldigi gibi davranin farkinda oldugunuzuda belli edinnn
dedigim gibi bu onlarin ayibi sakin sakin üzülmeyinn bu durum için

hayır arkamdan kötü söz söylemiyorlar ama saf işte ne desen yapar muamelesi yapıyorlar bir de benim başarılı olduğum şeyleri görsünler aaa sen saftın ama nasıl yaptın başardın gibi imalı konuşuyorlar o an büyük oldukları için kendimi zor tutuyorum donup kalıyorum:59:

o sozlere bende gelemem sanirim. takma kafana bu sozleri, cunku bunu soyleyenler cahiller bence, ve asil cahil anlamindaki saf olanlar onlar.

Bana da diyorlar ne var yani :61: Kanıma fesatlık karışacağına saf olurum daha iyi.

Bırak istediklerini düşünsünler ben de hiç bi zaman kalbinde en ufak fesatlık olmayan bi insanım zamanında senin gibi ben de imalar hissettim ama sana şunu önerebilirim bence sen de tavrını koy hayır demeyi öğren inan bana rahat edeceksin o sınırı farkettiklerinde senin de iyiliğini suistimal edemiyorlar inan bana...

Saf olmak kötü bişey değil ki. Sırf anlattıklarınızı yapyosnuz diye size saf diyolarsa k.bakmayın onlar çok fesatmış.İçinzden geldiği gibi davranın. Fakat gerçekten rahatsz oluosanız yeri geldiğinde hayır demesinide bilin

Back
X