çoook daha iyi olursunn inşallah yaaa
Ben maalesef düşük yaptım(
2.düşügüm oldu bugünde kontroldeydim hakkımda hayırlısı bu imiş demekki daha sabretmem gerekiyormuş dua et bana lütfen...
Canim benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoook daha iyi olursunn inşallah yaaa
Ben maalesef düşük yaptım(
2.düşügüm oldu bugünde kontroldeydim hakkımda hayırlısı bu imiş demekki daha sabretmem gerekiyormuş dua et bana lütfen...
Kizlar çok kötüyüm..sanırım biraz morale ihtiyacım varbundan 3 saat önce apartmandan çıkarken yerdeki kayganlığı fark edemedim ve feci bir şekilde sırt üstü düştüm
hemde ne düştüm kaldırıma yapmıştım resmen çıkan ses hala kulaklarımda cinliyor
esim cok telas yapti kalktim iyiyim bir şeyim yok dedim..kol dirseklerim zaten paramparça oldu belim az agriyor
baska birşey yok şükür..sizden duymak istediğim bebegime bir şey olmamıştır sorun yoktur dimi
hic hamileyken böyle birşey yasayan oldu mu
![]()
Kizlar çok kötüyüm..sanırım biraz morale ihtiyacım varbundan 3 saat önce apartmandan çıkarken yerdeki kayganlığı fark edemedim ve feci bir şekilde sırt üstü düştüm
esim cok telas yapti kalktim iyiyim bir şeyim yok dedim..kol dirseklerim zaten paramparça oldu belim az agriyor
baska birşey yok şükür..sizden duymak istediğim bebegime bir şey olmamıştır sorun yoktur dimi
![]()
![]()
Canim benimhakkinda hayırlısı olsun tabi umarim en yakin en kisa zamanda evladina kavusursun dualarım seninle tatlim
yorumunu yeni gördümde demin görmemiştim.. iyi iyi şükür bebeğinde birşey yokmuş . Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinAllah korusun dikkat et her zaman
![]()
Sudecet gecmis olsun canimm.
Ne olur doktora gitmeyi ihmal etme.
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
canım cok gecmıs olsun oncelıkle 1 hafta boyunca kendını takıp et hatta olmassa ıkı gun sonra tekrar arkadasımın basına geldı 1 hafta boyunca her gun kontrole cagırdı doktor korkutmak ıstemem senı bebek esten ayrılabılıyormus ondan dıkkat et ıs falan yapma hep uzan bır muddet bebısın cınsıyetını ogrenmıssındır
Cok saol yaseminim kötü bir düşüş yasadim cuma gunu cumartesi de yine fenalastim ama sukur ki bebek iyi
![]()
ay cnm bnm dıkkat et kndıne cok sukur ıysınnz bırseyınız yok![]()
canımmm allah senide meleğinide korusun içinin rahat etmesi için doktora dörünmeni tavsiye edeceğim ertelem lütfen yoksa bu gece bişey oldumu ne oldu diye düşünmekten stresten kendine ve allah korusun meleğine faydandan çok zararın olur
cokkk teşekkür ederim yaseminim Allah razı olsun![]()
cumlemızden razı olsn cnm sımdı nasılsın
Canim benimhakkinda hayırlısı olsun tabi umarim en yakin en kisa zamanda evladina kavusursun dualarım seninle tatlim
cinsiyeti erkek tatlım..ediyorum canımsın Allah senden de razı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini..gittik doktora sukurki bebekte ve kesede sorun yok bir tek bnm sırtıımda kollarımdaa oldu oda gun geçtikçe azalıyor..hareketleride normal sükür ki perşembe de yine kontrolüm var