moralim çok bozuk:(

Sicagi sicagina doktora gitmek icin neyi beklediniz.... buraya konu acmakla vakit gecirene kadar bence biranda doktora gitmeliydiniz.... :19:

Iyi ki konu acmisim yoksa cesaret bulup gidemicektim inan :( cunku o an bebegi kaybetme korkusu beynimi durdurdu kizlardan cesaret almak istedim saolsunlar:(zaten acar acmaz gittik gece çıktik hastaneden

Son düzenleme:
gecmis olsun cnm .. bebeğin insallah iyidir bi doktora mı gitseydin :26:

Son düzenleme:
Canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına bende hamileyim okuyunca bi garip oldum ya Allahım evlatlarımızı bağışlasın korusun onları 😇😇

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin amin canimsin cokk saol Allah yavrunu sana bagislasin hayirlisyla kucagina alirsin insallah bebegini annesi

Çok geçmiş olsun. Allah sağ salim yavrunuza kavuştursun sizi.

İyi ki ben bu konuyu görene kadar olay sonuçlanmış. Tanımasam da sizi, endişelenirdim çok.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun sudecetciiimmmmmmm:16::16:
Rabbim seni de miniginide korumuşşş...inşallah geçmiştir stresiiiin rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsinnnn:16::16:

Cok cok tesekkur ederim uhibbukem Allah razi olsun..bugum daha iyiyim.en azindan dusme anını hatırlayıp durmuyorum:( sende hayirlisiyla kucagina alirsin insallah yavrunu Rabbim bu melekleri korusun

Çok geçmiş olsun. Allah sağ salim yavrunuza kavuştursun sizi.

İyi ki ben bu konuyu görene kadar olay sonuçlanmış. Tanımasam da sizi, endişelenirdim çok.

Cok tesekkur ederim sukur ki o günü gecirdik..Allah razi olsun guzel duaniz için dilerim Rabbim sizede kötü gun yasatmasin

gecmis olsun cnm .. bebeğin insallah iyidir bi doktora mı gitseydin :26:

Cok tesekkur ederim canm Ogun konuyu acinca saolsun kizlar cesaret verdi hemen gittik canim..çünkü cok kötüydüm bir an bebeğe bir sey oldu mu dusuncesi beynimi durdurmustu gitmek isyemiyordum:( ama Allah razi olsun herkesten gittik hemen bebek iyi cok şükür

cnm geçmiş olsun tam beklemeden doktora git yazıcaktım ki gitmişin çok şükür bebğinde sende iyisin dimi,içim bir tuhaf oldu bende hamileyim yürürken elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.Allah korusun :16:

Cok tesekkur ederim canm Ogun konuyu acinca saolsun kizlar cesaret verdi hemen gittik canim..çünkü cok kötüydüm bir an bebeğe bir sey oldu mu dusuncesi beynimi durdurmustu gitmek isyemiyordum:( ama Allah razi olsun herkesten gittik hemen bebek iyi cok şükür

cok sevindim cnm :16:

cnm geçmiş olsun tam beklemeden doktora git yazıcaktım ki gitmişin çok şükür bebğinde sende iyisin dimi,içim bir tuhaf oldu bende hamileyim yürürken elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.Allah korusun :16:

Cok saol.canim.inan benim düşündükce aklim.çıkıyor iki gundur morluklarima bakip gözlerim doluyor..aklim.cikti aklim...Allah hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin canim vok dikkat et aman Allah korusun bebegini ve seni hayirlisyla kucagina al i sallah melegini canim

Cok saol.canim.inan benim düşündükce aklim.çıkıyor iki gundur morluklarima bakip gözlerim doluyor..aklim.cikti aklim...Allah hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin canim vok dikkat et aman Allah korusun bebegini ve seni hayirlisyla kucagina al i sallah melegini canim

çok şükür canım Allah bir daha yaşatmasın :16: üzme sende kendini artık,hepimiz vakti saatinde sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım :16:

21haftayi bitirdik canim.o gece kizlar saolsun akil verdiler cesaret verdiler oyle gittik hastaneye..inan düşüşumu ne kadar anlatsam az kalır ama kurban oldugum Allah bebek iyiymis sukur ki birsey olmadi benim.tirnaklarim bile morarmis durumda az agrilarim var elimden geldigince dinleniyorum Allah razi olsun senden de Rabbim evladinizi bagislasin

Ben doktora gitmedim. Neyime güvendiysem. Tarihine dikkat etmedim canım hemen yazmak istedim, korkma diye ama zaten atlatmışsın. Geçmiş olsun. Sağlıklı, sıhhatli alırsın bebeğini kucağına inşallah.

Ben de sizin kadarlık falandım düşmüştüm merdivenden
eşime söyleyemedim yeni kontrolden gelmiştim doktorada gidemedim
çok korktum çok şükür bir şey olmadı
bebeğinizin hareketlerini takip edin çok geçmiş olsun

Cok cok tesekkur ederim uhibbukem Allah razi olsun..bugum daha iyiyim.en azindan dusme anını hatırlayıp durmuyorum:( sende hayirlisiyla kucagina alirsin insallah yavrunu Rabbim bu melekleri korusun

çoook daha iyi olursunn inşallah yaaa:16:
Ben maalesef düşük yaptım :((
2.düşügüm oldu bugünde kontroldeydim hakkımda hayırlısı bu imiş demekki daha sabretmem gerekiyormuş dua et bana lütfen...

Ben de sizin kadarlık falandım düşmüştüm merdivenden
eşime söyleyemedim yeni kontrolden gelmiştim doktorada gidemedim
çok korktum çok şükür bir şey olmadı
bebeğinizin hareketlerini takip edin çok geçmiş olsun

Şükür ki bir sey olmamış size ve evladiniza Rabbim evladınızi korusun esimle tekmelerini takip ediyoruz bu hafta içi yine kontrolumuz var Rabbim kimseye boyle seyler yasatmasin

Back
X