moralim çok bozuk:(

Canım ben de ablam da hamileyken çok fena düştük hatta ablamın 2 çocuğu var ikisinde de çok kçtü düştü ama bebeklerimize allahın izniyle hiçbişey olmadı telaş yapma allah koruyor bebekleri hiçbişey olmaz ama iyi hissetmek emin olmak istiyosan git bi doktora. İçin rahat olsun bakıyosun ağağı burkuyo bebeği düşüyo bi de bakıyosun ne biçim kaza yapıyo bebek sapasağlam. Allah onların sahibi ve koruyucusu. Üzüntü inan daha kötü etkiliyor onları

kesinlikle uzuntu cok etkiliyor canım Allah kimseye yasatmasın yasadıgım korku bir omre bedeldiii dilerim Allah kimseye kotu gun yasatmaz..kaybetme korkusu kadar korkunç bir sey yokmuş bu hayatta

Canım çok çok geçmiş olsun.. Rabbim korumuş minik bebeğini çok şükür...sen de üzme kendini kuzum unutmaya çalış bebik de iyiymiş maşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok teşekkür ederim fananayım Allah razı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin insallah

Canım benim doktora gitseydin hemen Allah göstermesin tedbiri elden bırakma :50: bu arada aranızda yaşayan oldu mu demişsin annem bana hamileyken merdivenlerden yuvarlanmış bir şey olmadı demekkiki şuan hayattayım şükürler olsun :16:

canım benim her sey Allah a emanet..ALLAH korumuş sizi gittik doktora bebekte bi sıkıntı çıkmadı sükürki bnde ki ufak tefek sızı yaralardan başka..Allah sizdende razı olsun

Cok gecmis olsun arkadasim konunu okudum baya endiselendim cok sukur bebeginizde sizde iyiymissiniz Allah gostermesin birdaha insallah.

Bir sorun olmadığına çok sevindim. Geçmiş olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bir sorun olmadığına çok sevindim. Geçmiş olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Allah razı olsun arkadaşım cok teşekkür ederim Rabbşm hic birimize kotu günler yasatmasın..

Cok gecmis olsun arkadasim konunu okudum baya endiselendim cok sukur bebeginizde sizde iyiymissiniz Allah gostermesin birdaha insallah.

amin amin canım elimden geldiğince dinleniyorum Allah sizdende razı olsun Rabbim sizede bir omur kotu günler göstermesin insallah

Canım bende 36 haftalık hamileyim şuan. Bende 21 haftalıklen. Çukura düştüm. Hemde ne düşmek. Bacağım yarıldı. Kalçam morardı. Kollarım kanadı. Allah'a şükür bebeğe bişey olmadı. Kaç haftalıksın bilmiyorum. Uzan hareket edip etmediğini takip et bebeğinin hissediyorsan. Korkma canım Allah koruyor meleklerimizi.

Kizlar çok kötüyüm..sanırım biraz morale ihtiyacım var:( bundan 3 saat önce apartmandan çıkarken yerdeki kayganlığı fark edemedim ve feci bir şekilde sırt üstü düştüm:( hemde ne düştüm kaldırıma yapmıştım resmen çıkan ses hala kulaklarımda cinliyor:( esim cok telas yapti kalktim iyiyim bir şeyim yok dedim..kol dirseklerim zaten paramparça oldu belim az agriyor:( baska birşey yok şükür..sizden duymak istediğim bebegime bir şey olmamıştır sorun yoktur dimi :( hic hamileyken böyle birşey yasayan oldu mu:(

Benim annemde kardeşime hamileyken düşmüştü çocuğun yönü değişmiş sezeryana almıştı istersen görüm doktora

Kizlar simdi girdik daha eve..gittik hastaneye tahlil yapıldı doktor kontrolü yapildi Allah a şükür bebek sağlıklı.birtek belim kollarim agriyor olsun bir kac gun cekerim yetrr ki bebege bir sey olmasin:( hepinizden Allah razi olsun RAbbim hicbirinize kotu gun yasatmasin insallah..

Canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına bende hamileyim okuyunca bi garip oldum ya Allahım evlatlarımızı bağışlasın korusun onları 😇😇

Geçmiş olsun sudecetciiimmmmmmm:16::16:
Rabbim seni de miniginide korumuşşş...inşallah geçmiştir stresiiiin rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsinnnn:16::16:

Sicagi sicagina doktora gitmek icin neyi beklediniz.... buraya konu acmakla vakit gecirene kadar bence biranda doktora gitmeliydiniz.... :19:

Canım bende 36 haftalık hamileyim şuan. Bende 21 haftalıklen. Çukura düştüm. Hemde ne düşmek. Bacağım yarıldı. Kalçam morardı. Kollarım kanadı. Allah'a şükür bebeğe bişey olmadı. Kaç haftalıksın bilmiyorum. Uzan hareket edip etmediğini takip et bebeğinin hissediyorsan. Korkma canım Allah koruyor meleklerimizi.

21haftayi bitirdik canim.o gece kizlar saolsun akil verdiler cesaret verdiler oyle gittik hastaneye..inan düşüşumu ne kadar anlatsam az kalır ama kurban oldugum Allah bebek iyiymis sukur ki birsey olmadi benim.tirnaklarim bile morarmis durumda az agrilarim var elimden geldigince dinleniyorum Allah razi olsun senden de Rabbim evladinizi bagislasin

Back
X