Moralim çok bozuk :(

Benim esim dedemin cenazesine gitmeme laf soyleyecek, dahasi benimle gelmeyecek yok ya. Konu sahibi cok yanlis yerlere takilmissiniz. Gezmek tozmaktsn daha onemli bir sorununuz var.

Sanırım hepiniz beni yanlış anladı yada ben kendimi yanlış ifade ettim benim moralim kocamin benim yanimda olmayisina bozuk benim en zor animda benim yanimda olmayisina bozuk ben bu halimde onu kirmayip buralara kadar gelmeme ragmen beni buraya birakip hicbirsey olmamis gibi disarda beni umursamayip gezmesine bozuk yoksa ben ailemizin en büyüğü nü dedem ama babam kadar sevdigim bi adami kaybetmisim bütün bu istanbul bi araya gelse beni ne kadar mutlu edebilir kanayan yarama merhem olabilir yada hangisi benim dedemi bana geri verebilir ki benim derdim buralari gezmek degil kocamin benim yanimda olmasini istiyorum

Basiniz sagolsun
Dedenizin cenazesinden sonra siz diger aile uyeleri ile birlikte cenaze evinde olmaliydiniz
Esiniz cok lazimsa tek gitseydi istanbula,boylelikle hem siz dedenize karsi gorevinizi yapmis olurdunuz hem de niye gezmiyorum ben diye dusunmek zorunda kalmazdiniz

Ee madem öyle tepki gosterseydiniz
Benim dedem olmuş senin aklın hala ist da gezmede çok istiyorsan kapı orada diyemediniz mi
Taziye evini 7 gün dolmadan yabancı insanlar bile boş bırakmaz
Bir de siz torun olacaksınız
Aileniz bir şey demedi mi bu duruma

Allah rahmet eylesin .
Bence de çıkıp gezmemeniz daha doğru hatta çıkalım dediklerinde , siz çıkmamayı tercih etmelisiniz . Herkesin ruh durumu farklı oluyor demek ki , bilemedim .

Ailem eve gelen giden cok oldugundan git dediler biz seni biliyoruz sen git geldiginde yanimiza gelirsin dediler esimin huyunu biliyorlar cunku ne diycekler baska esimim serefsizin onde gideni bunu farkindayim ama ben kendimi kolay kolay ifade edemem karsimdaki insani kiramam bu kim olursa olsun esime gitmek istemedigimi soyledim kavga cikardi yine sorun cikarmasin diye kabul ettim niyetim gezmek degil karsimdakini kiramamak

Sen de eşinle git. Ben giderim valla. Duramam o yokken onun ailedinde veya akrabasında. Söylemişim baştan beni ailenle yalniz birakma diye.

Senin tabirinle serefsizin onde gideni kirilmasin.
Ama sen ve acili ailen kirilsin. Dedenin yasina bile saygi duymayan adam el ustunde tutulsun. Kavga cikti diye de sus aferim.
Basin sagolsun.

Canım sen dedene değer vermezsen eşin niye değer versin? istanbula giderek çok büyük bir hata yapmışsın zaten sen eşine tamam Diyip gittiğin için eşin senin dedene değer vermiyor. Deden için ağlasaydın üzülseydin eşin böyle bir teklifte bile bulunamazdı bence.

Allah allah yani cenazeye gittiğiniz icin kizmasi yani buyuk konusmayayim ama ben evet bunun icin bosanirdim.Yani cenazeye bile saygı duyulmayacaksa töbe töbe damızlıkmı alıyoruz.

deden ölüyo o kimle konuşacağının hesabını yapıyo
seni eve tıkıyo ablasıyla ağzını sallıyo
hep mi böyleydi bu adam

Deden vefat etmiş , eşin gezme derdinde
Çok enteresan bir kocan var
Başınız sağolsun canım
Sende çık dolaş, canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…