moralim çok bozuldu

samyelipoyraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
506
41
48
İzmir
Bu gün oğlumun kreşinin yemeği vardı öğretmenler günü için davete katıldım. üstüme siyah bir elbise giydim diz kapağımda (eşim diz kapağı üstü giymemi istemez). neyse arabanın anahtarını almaya odaya girdim, eşimde kanepeye uzanmış yatıyordu. ben çıkarken " o ne öyle kısa bu dedi diz kapağımın arkası görülüyormuş, elbise kalçadan dolayı arkadan çekmiş biraz. neyse bende bunda bişey yok yatarak baktığın içindir dedim. aceleyle çıkıyordum kalktı bu gün neysede bidaha giyme bu elbiseyi dedi. bende millet neler giyiyo bunamı taktın dedim abartma istersen dedim. bağırdı milletten banane diye. neyse ben çıktım... eve gelince gezelim diye arabaya bindik (bu arada kıyafetimi gelince çıkardım rahat olsun diye kot giydim) arabada bayaa ilerlemişken. benim aklıma elbise olayı geldi. dedim ki " bişey sorucam bacak arkasında ki kısımdan sen çok mu etkileniyosunda benim giymemi istemiyosun", oda bağırdı yine "benim karım giyemez dedi... bende " tamam mesele ben deilim giymem ama ben bunu merak ediyorum, diz kapağı nın arkasındaki kısımı başkasında görünce çok mu beğeniyosun yada etkileniyosun"... nasıl bağırdı ne küfürler etti anlatamam... yaklaşık 1 saat ilerlemiştik arabayı geri döndürdü. ama nasıl bağırıyor....

yaşadığımız yerde benim diz kapağımdaki elbise kapalı bile sayılır... ya ben biraz rahatlatsın istiyorum beni, arkadan görülen o kadarcık yer için ne tatsızlık yaşadık.. hayır bunu da geçtim... kendisi öyle birilerini görünce çok mu etkileniyorki milletinde beni görünce etkileneceğini düşünüyor.... bağırmaktan sesi kısıldı o derece bağırdı yani...
şimdi küsüm konuşmuyorum ne düşüneyim ne yapayım bilmiyorum.

bacak arkasinin neresinden etkilenecekki senin koca , yani oradan etkilenme soz konusumu acaba , oraya gelene kadar en dekolteler var, mini etek ve gogus dekoltesi gibi .. kocayin onlara bakip abkmadigini nasil bilecez
neyse kavga zaten çikmi$ $imdilik küsmü$ün zaten
bi kaç gun sonra sakinle$ince tekrar sorrarsin

hayır madem etkilenilecek biyer deil bana niye giydirmiyor. üztelik önden sorun yok arkadan kalça nedeniyle hafif yukarı çekme durumu

Erkekler kiskandimi icinden baskasi cikabiliyor
Benim esimde kiskanc ve oyle seylere dikkat edip yasakladiki anlatmaya useniyorum. Yasakladi ama tabi cogunlukla beni ikna ederek, acilimini yaparak, erkekler soyle dusunur boyle dusunur' gibi. İc dunyalarindan bahsetti. Bazende sizdeki gibi bir yigin kavga tabi... neyse..

Bende ayni soruyu sordum. Sendemi etkileniyorsun? Hayir etkilenmiyorum cunku etkilenmek istegiyle bakmiyorum. Ama yanimda konusan arkadaslar var biliyorum, ayrica sen karsima cikmadan toy zamanki hislerimide biliyorum, dedi. Yani bizamanlar dikkatimi cekiyordu simdi benden gecti gerek duymuyorum seni seviyorum ...falan..filan.

15 yil calistim ve cogunukla erkeklerin icinde calistim. Hepsi ayni degil ama esim hakliymis, erkekler oyle seylerden etkileniyorki tahmin edemezsiniz, kucucuk ayrintilar bile yetiyor etkilenmek istiyene. Bazen aleni konustular bazen uzakta gizli konustular ama ister istemez duyuyorum ayretler icinde kaldim kac kez.

Esiniz belliki sevgisinden hircinlasmis, bence kusmeyin konusup halledin, erkekleri tanidigi icin tepki gostermis tabi sinirle dozu ayarlayamamis. Erkeklerin ic dunyasinin tamamini esim anlatmadi ki kiskancligin anlatmaz zaten ama anlatilmazda zaten biz kadinlarin herseyini anlatiyormuyuzki onlara. Sahit olduklarimla hak veriyorum dozunda kiskananlara (benimki doz ayari yapamiyo cunku patalojik bir kiskanc sanirim ama psikologu kabul etmiyor)

Ben kendinizi bosuna uzmeyin derim yinede siz bilirsiniz.

biz bayanlar böyle saçma sapan sorular sorup düzgün cevaplar bekliyoruz işte
şimdi eşin sana dar badi giyen erkeklerin kaslarından çok etkileniyo musun diye sorsa normal mi bu?
evet tabii ki küfür etmesinin bir açıklaması olamaz, ama kendi kendini farklı manalarla yorma, yok etkilendi mi de sordu vs. kıskanmış kıskanmış bunun illa bi yere bağlanması gerekmez.

küs bence de, özür dileyene kadar ama elbise meselesini de uzatma. bence eşin dinlemeyip yine de gittiğine kızmış.

Eşinize ima ettiğiniz şey hoş değil. Küfür etmemeli tabii ama sizin sorunuzda tuhaf kaçmış. Ayrıca sonradan konuyu gündeme getirmenizde biraz gereksiz.

Eşinizin düşüncesi ne kadar yanlışsa sizinki de o kadar yanlış. Eşim bana o eteği giyme arkası yukarı topluyor dese kıskanıyor derim, kadınların arka bacağından(?) etkileniyorsun, pis sapık! demem :S

çok tuhaf geldi bana söyledikleriniz..
adam sinirlenir tabi böyle bi soru karşısında..
kimisi böyle kıskançtır işte, sen bi kere sormuşsun o da istemiorum demiş daha nie üsteliosun ki bacaklardan mı etkileniosun falan.. kavgaya zemin hazırlamışsın resmen...
erkekler düz mantıkdır, istemio mu istemio sebebi yok.. :)

Bir elbise konusu uzamıştı uzamış nerelere kadar gelmiş. Bence haksızsınız giymeyin diyorsa giymeyiverin neden inatlaşıyorsunuz ki. Neyse konu kapanmış adam sizi gezmeye çıkarmış siz yine konuyu açıp olmadık sorular sormuşsunuz. Eşinizle birlikte huzurlu bir pazar geçirebilecekken siz sorun çıkarmışsınız.

İlk başta haklıyken haksız duruma düşmek böyle oluyor. Eşiniz istememiş giymenizi ne alakası var sen oradan mı etkileniyorsun da bana giydirmiyorsun demek çevresinde var demek ki böyle kişiler diz üstü giyme dediği için arkadan da topladığı için öyle söylemiş. Zaten konu kapanmış ne güzel gezmeye çıkmışsınız ateşi tekrar fitillemenin alemi yoktu. Daha önce o elbiseyi hiç giymediniz mi ilk defa mı giydiniz, o yanında değil miydi sen alırken erkekler bugün laf söyler yarın aynı elbiseyi giyersin farkında bile olmaz ama suçlayıcı konuşmanız hiç hoş olmamış.

bence burda siz hatalısınız
adam giymenizi istememiş
üstüne basa basada söylemiş
sizde iyice üstüne gitmişsiniz tartışmaya davetiye çıkarmışsınız
şuda var buda kocanızın bacaktan etkilendigi anlamına gelmez
belkide hoşuna gitmedigi itici geldigi için giyme demiştir
belkide kıskançlıktan

buna kadın dırdırı deniliyor, cidden çok sıkıcı !

huzur verin,adam kafa dağıtmaya götürüyor çomak sokmak nedir olaya kapa gitsin üzerini sorunlarını

kusura bakmayin biraz sert olacak ama
benim böyle konularda ki sahsi fikrim
esiniz disarda kadinlarin bacaklarina orasina burasina bakan biri
evde kendi karisina müdahale ediyor
diger erkekleride kendisi gibi düsünüyor
ben böyle erkeklerin psk. bu sekilde oldugunu düsünüyorum
ve yanildigimi sanmiyorum

ben de böyle düşünüyorum aslında ondan dolayı kıllanıp sorun çıkardım sanırım. bazı erkekler niye eşlerinin hiçbir giysisine karışmıyor. demek ki, millette öyle görünce etkilenmiyor, başkada kimse etkilenmez diye düşünüyor yada etkilensede nolacak diyor heralde. kişi kendinden bilir işi demişler boşa dememişler...

içim biraz rahatladıydı kurtlandım tekrar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…