- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
Benimde burun kemiğim egriymis disardan belli olmuyor ama nefes almami engelliyomus soyle anlatayim ortadaki kemik saga dogru egrilmis. Ameliyatla duzelteceklermis. Seninkide duzelebilir üstelik nefes almanla ilgili problem yarattigini dusunurse doktorlar ameliyat bedavaya gelir
Bence özgüven insanın ruh haline göre değişiyor ya. Bende kimse eleştirmemesine rağmen estetik oldum. Ha olmadan öncede özgüvenli bir insandım sadece burnumu yaptırmaya karar verdiğim evrede biraz sıkıntılarım olmuştu ve bir saç değişikliği gibi bende burnuma takmıştım özgüvenimin düşmesini ona bağladım. Yaptırdım, güzel mi? Evet eskisinden iyi.. Ama ameliyatımın üzerinden dokuz ay falan geçti. Yine bir takım sıkıntılar yaşıyorum ve bu seferde fiziğime sardım. 36 beden bir insan olarak spora başladım. Gerek var mı? Yani fiziksel bir değişim için bence yok spora başlamama.Bunları söylüyorum ki özgüvenin sadece kendi kafanızın içinde başladığını bilin. Dönem dönem sıkıntılar yaşayıp insan kendine sarabiliyor.
Ben de önceden sürekli bir yerlerime takardım, hiçbir sorun olmamasına rağmen. Şimdi anlıyorum ne kadar saçma bir hareket yaptığımı. Bir yerim gerçekten yamuk olunca anladım. Bundan sonra ay gözüm büyük belim kalın vs hiçbir şeyi kafama takmıycam. Keşke burnum düzgün olsaydı.
Benimde burnum aynısı, sol taraftan çok güzel sağdan bakınca facia. Bir arkadaşım o zaman herkese solunu dön gibi bir sey demişti. Valla ameliyat olun bence bende istiyorum olmak hem şekli için hemde bazen nefes almamda sıkıntı yaratıyor...septum deviasyonu sanırım olayın özeti
Benimde burnum aynısı, sol taraftan çok güzel sağdan bakınca facia. Bir arkadaşım o zaman herkese solunu dön gibi bir sey demişti. Valla ameliyat olun bence bende istiyorum olmak hem şekli için hemde bazen nefes almamda sıkıntı yaratıyor...septum deviasyonu sanırım olayın özeti
Aslında olay bu biliyor musunuz, yani burnumu orjinal şekline getirmek istiyorum ben aslında. Dediğinizde haklısınız tabi ben de kendimi allahın verdiğini beğenmiyormuş gibi hissediyorum şu anYa burun ameliyatı çok matah bir şey olmadığı için koş yaptır demek istemiyorum sana. Ama hayatı kendine böyle zindan ediceksen acısız ağrısız geçiyor korkun buysa. Sadece ben ne olursa olsun eskisinden güzelde olsa doğal olanın,Allahın yarattığının sağlık problemi olmadığı sürece en güzeli olmasada en yakışanı olduğunu düşünüyorum.
üçümüzün de soldan düzgün sağdan yamuk, aynı kişi olabilir miyiz acabaBenimkiyle aynı soldan muntazam dik güzel bi burun sağdan bi acayip demesem kimse fark etmiyor ama fark edilince baya baya uzaylı görmüş köylü gibi her görüşmede konusu acılıyor
Ay benim Burnum böyle sivridir öne doğru böyle :) ama bn kendimle dalga geçen biri olduğum hiç kafaya takmam .
Diyelim birisi burnuma laf mi etcek ; deme öyle yaa valla çok işlevli diyelim ellerim dolu Işığı acmam mi gerek burnumdan yardım alıyorum diyorum . :)
Kahkahalar havalarda anlicagin :))
üçümüzün de soldan düzgün sağdan yamuk, aynı kişi olabilir miyiz acaba
Benimkini de çoğu insan farketmiyor zaten, ama ben insanlar farkettiği ya da beğenmediği için değil beni rahatsız ettiği için düzeltmek istiyorum
üçümüzün de soldan düzgün sağdan yamuk, aynı kişi olabilir miyiz acaba
Benimkini de çoğu insan farketmiyor zaten, ama ben insanlar farkettiği ya da beğenmediği için değil beni rahatsız ettiği için düzeltmek istiyorum
@nekonusuyorbuinsanlar veBejndar bir şey sormak istiyorum, mesela burnunuzun en yamuk göründüğü açı hangisi? benim sağ üstten bakınca burnum çok acayip duruyor. Bir de mesela burun kökünüzdeki deriyi elinizde hafifçe kaldırıp o boşluğu doldurmayi denediğinizde sorun çözülüyor mu? :)
Valla benimki o zaman berbat zaten takardım simdi iyice kötü oldum gözlerimin ortasındaki yer içe çökük gibi biraz ilerisinde de kemik var çıkıntı oluşmuş yani anlatabildim mi acababurnumun ucu da biraz düşük sanki ailede herkes dümdüz burna sahip bi ben kötü böyle bide büyüyünce düzelir diyip beni kandırmaya calısıyolar 18 yasındaym takıntım gecmezse yaptırmak istiyorm da cok korkarım bende ama siz anlattıgınza göre asırı biseyi yok burnunuzn hem yüzünüzün bütünü güzel görünüyosa gerisini takmamaya calısın ki tanıdıgım var bitane koca kemikli bi burnu var ama o kıZın havasıda kimsede yok :d ayrıca bence o arkadasınızın yanında olmaktan böyle gözünüze batıyor burnunuz siZi bozarak ego tatmini yapmak istiyo belliki
Benimde kemiğim hafif kavis yapıyor ama ben elimle burun kökümdeki boşluğu doldurunca düzeliyor büyük oranda. Bir iki haftaya doktora görüneceğim bakalım o ne diyecek, ameliyat olmadan düzelmezse hayatımın sonuna kadar böyle yaşayacağım heraldeCanm hiç alttan üstten bakmadım direk sağ profil sanki başka biri gibi .
Benim burnumun ucundaki kemik yamuk sola yatık.
Kemikten yamuk olduğu için dolgu pek işe yaramıyabilir gibi geliyo bana
Çok bişey yok evet ama bazı açılardan gerçekten çok kötü duruyor, özellikle de habersiz çekilmiş fotoğraflarda hiç güzel çıkmıyorum o yüzden. Burun kökünden bahsediyorsun sanırım sen, burunla alının bağlandığı yer yani, eğer orası çökükse dolguyla hallediyorlar ameliyata bile gerek yok.
Benimde kemiğim hafif kavis yapıyor ama ben elimle burun kökümdeki boşluğu doldurunca düzeliyor büyük oranda. Bir iki haftaya doktora görüneceğim bakalım o ne diyecek, ameliyat olmadan düzelmezse hayatımın sonuna kadar böyle yaşayacağım heralde
valla benimki sağ yandan sağ üstten sağ çaprazdan her türlü kötüüçümüzün de soldan düzgün sağdan yamuk, aynı kişi olabilir miyiz acaba
@nekonusuyorbuinsanlar veBejndar bir şey sormak istiyorum, mesela burnunuzun en yamuk göründüğü açı hangisi? benim sağ üstten bakınca burnum çok acayip duruyor. Bir de mesela burun kökünüzdeki deriyi elinizde hafifçe kaldırıp o boşluğu doldurmayi denediğinizde sorun çözülüyor mu? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?