Moralim Çok Bozuluyor.

Canm bi görüş bakalım ameliyatsız bişeyler yapılabiliniyorsa aklına gelirsem bi yaz bilgi almak isterim
Dooktorla konuştuktan sonra unutmazsam yazarım buraya da :) benim burnumda çoık büyük bir sorun yok gerçi, beli oluyor evet ama çok aşırı değil. O yüzden bi ihtimal düzeleceğini düşünüyorum

Bu arada siz mi demiştiniz hatırlamıyorum biri septum deviasyonu deyince aklıma geldi, burnumun bir tarafından daha az nefes alıyorum ve geceleri de ağzım açık uyurum. Burnum dar olduğu için burun deliklerim de çok dar mesela, burun deliklerimi açınca o kadar rahat nefes alıyorum ki, dünya varmış resmen dedim. ama o burnumun şeklinden kaynaklı her hangi bir kusurdan değil, acaba bende septum şeysi mi var ya

valla benimki sağ yandan sağ üstten sağ çaprazdan her türlü kötü arada kemiği sola kaydiriyorum falan ya bir sorun benim dişlerimde de hafif çarpıklık var ya.bazen sadece burun olsa diyorum
Benim de dişletim yamuk ama onları fazla takmıyorum ben, burun daha önemli Dişin çözümü basit en azından

Benim tümsek yok, yani tümsek dikeyde oluyor ya, benim burnumun eğriliği yatay, o yüzden bazı açılardan mükemmel görünürke bazı açılardan ışık açı perspektif vs nedeniyle kötü duruyor. Garip bu burun anlıycağınız Aynen ben de hiç fotojenik değlim ya, iki saniyede saş diye fotoğraf çekilip güzel çıkan insanları anlamıyorum hiç

ameliyatsiz burun kemigi egriligini düzeltmiyorlar diye biliyorum canim
acikcasi bende ameliyat oldum hafif kemerli ve biraz egri bir burnum vardi zamanla nefes almamida engelledigi oluyordu
bi cesaret ameliyat oldum cok memnunum evet o sedyeye yatmak cok zor ama takinti haline getirdigim göz kapaklarimdan ve burnumun egriliginden kemerinden kurtuldum asiri derecede takinti yapmistim simdi cok mutluyum memnunum inanilmaz bir mutluluk var aynaya baktigimda yillardir küstü baristim sanki kendimle.. illede ameliyat ol diyemem mümkünse ameliyatsiz bi cözüm varsa ins kurtulursun

Ameliyatsız kemik eğriliğini düzeltemiyorlar tabiki ama kemiğin neden olduğu çukuru doldurunca burun tekrar düz gözüküyor, benim burnumda geçerli tabi bu. Ameliyat olmaya kesinlikle cesaret edemem ya, böyle kalsın daha iyi

elin ayağın tutuyor ya arkadaş. burnun egri olsa nolur. azıcık şükredin kendinizle barışık olun.

İlk önce düşünce şeklini değiştirme amaçlı bir şeyler yapılmalı.
Burun filan sonraki iş.

Benim aynada ya da retrica gibi görüntüyü ters çeviren şeylerde belli olmuyor yamukluk, kullanmıyorum o programları o yüzden

Senin daha öncede burun eğriliği ile ilgili konu açtığını hatırlıyorum.Yanılmıyorsam yaşın biraz küçüktü.Bir mesleğin olduğu zaman gidip istediğin burnu yaptırırsın estetisyene.Şimdiden bunu düşünme derim.Burnunu beğenmeyenlerden biride benim.Bir işe giriyim kimse tutamicak beni yaşasın estetik operasyonlar :)))

Anladim canim. Benimde oyleymis ama disardan belli olacak kadar değil. 3farkli dr da alinmasi lazım burnun buyumesi durmadigi için git gide yamulacak disardan belli olmaya baslayacak demisti.

Canm bi görüş bakalım ameliyatsız bişeyler yapılabiliniyorsa aklına gelirsem bi yaz bilgi almak isterim
Bugun KBBye gorundum, doktor annemin arkadasiydi randevu almadan gorustum o yuzden ama sirada bekleyenler icin cok kisa bi sure 5dk falan konusabildik. Kemigi kirdirman lazim duzelmesi icin dedi, dolgu top gibi durur burnun sis gozukur sonra da gozaltlarina dolar dedi. Inanilmaz moralim bozuldu

Yasim 20, doktor ameliyat olmadan duzelmez dedi ama ameliyat olunca ucu dusebilirmis (benim burnumun ucu biraz kalkik da), ameliyat beni korkutuyor ya, ya dogal seklini bozarlarsa ucu duserse diye, bir de kemigi kiriyorlar yazmasi bile korkunc. Ben cesaret edemem

Tahmin ettiğim cevap kemikden eğrilik olduğu için dolgu banada mantıksız gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…