Başkalarının senin hakkında ne düşündükleri konusunda endişe duyduğun sürece ; onlar senin sahibindir. [Neale Donald Walsch]
Ne yaptıysan yaptın geride bırak ve bir silkelen kendine gel. Daha 20 yaşındasın ama hayatından bezmişsin. Kimse hayatından bezmiş birine aşık olmaz ve arkadaş olmak istemez. Güçlü ol , ne istediğini bil, bak önüne daha kimler kimler çıkacak. Önündeki tek engel sensin bunu unutma. Açıktan üniversitene devam et , seni mutlu eden uğraşlar bul ve bir erkeği asla ve asla hayatının merkezine koyma, bırak o senin merkezine girmek için çabalasın dursun.
hepinize cok teşekkür ederim ... inanın yorumlarınız bana umut veriyor. evet yaşım cok kücük. ama o kadar sarsıldı ki güvenim.bir daha önüme düzgün biris cıksa bile nasıl güvenebilirim bilmiyorum. Anlatılır gibi değilki bana yapılanlar.ben kısa kestim. Ben mahvoldum. ya 10 kilo verdim serumlarlavitamin alıyordum yemek yiyemediğim icin ve o durumdayken bıraktı beni ...
öyle vicdan yoksunu bir adamki... zamanımı ziyan ettim onun icin öyle pişmanımki...Onu sevdiğimden değil.Nasıl böyle birine inanıp güvendim diye üzülüyorum. ya ben ayrılmak istedim kac defa intihara kalkıştı... ama sonunda o beni Ölmek üzereyken bıraktı. Resimlere bakıyorum nasıl bu duruma geldik inanamıyorum.Tüm gücüm gidiyor sanki durduramıyorum kendimi ve tek care ölmekmiş gibi geliyor....Sıkışıp kalıyor insan. ama düşününcede şükredecek çok şeye sahibim diyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?