Moralim Öyle Bozukki...Yaşamak Ağır Geliyor ama Bir yandanda bi umut Tutunuyorum..

hazel1811

35inde lolita
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
249
14
33
Ne uyudugum uyku ne yaşadıgım hayat...zevk almıyorum hiç birşeyden..ağır geliyor.
yaşım daha 20 benim ya.neden bu kadar ağır şeyler yaşıyorum .isyan etmek istemşyorum ama dayanamıyorum artık... ben ne umutlar büyüttüm kalbimde.ne hayaller yeşerttim..soldurdular.
öncedende anlatmıştım.bundan tam 4 ay önce ... düğün günü nişanlımın halası öldü ..düğün iptal oldu ve bazı tatsızlıklar sonucu birbirimizi cok seviyoruz diyen biz ayrıldık....çünkü nişanlım adam cıkmadı ..öyle güvendimki ona..çok inandım.taptım.o lanet güne kadar iyi kötü sürdürüyorduk .ayrılmak istesekte ayrılamıyorduk.ama halasının ölmesi ,,o gün yaşananlar .bitirdi bizi. ben mücadele ettim ama o etmedi....
ben kan aglayarak düzdüğüm eve gidip eşyalarımı toplayıp baba evine getirdim ve daha yoldayken arayıp mal peşine düştü benim tanıdıgımı sandıgım adam. 1 tek çöpünü bile almadımki ben onun.beni ,gelecegimi mahvetti o .ben atlatamıyorumki.her gece halası geliyor gözümün önüne.o yaşananlar geliyor.dayanamıyorum artık.ölmek istiyorum.katlanamıyorum.
ve bana her acıyı yaşatan o adamı unutamıyorum.o ise gamsız.Paradan başka bişeye inanmayan bi pislik.ama ben anılardan kurtulamıyorum.
arkamdan neler neler söylüyor .babası bizi ayırdı ve hala babam benim herşeyim diyor. ben bunları hakedecek hiçbirşey yapmadım yemin ederim.
ya neler neler oldu anlatsam bi roman olur inanın.bana yapmadıkları aileme etmedikleri küfür kalmadı.ama ben gurursuzum ki yinede kac defa ayagına gittim.cünkü aşkta sevgide gurur olmaz derdik hep.ama olmalıymış bunu anladım...
yinede ben yaptıgı her adiliğe bir kılıf aradım.Psikolojisi bozulmuştur dedim.babasının dolduruşuna gelmştir yoksa o öyle bişey yapmaz beni incitmezdi dedim.ama hep kendimi kandırdım.o adam değil insan hiç değil.

peki ben şimdi ne yapayım söyleyin Alllah aşkına....güc bulamıyorum kendimde.tad alamıyorum hiç bi şeyden.açıktan üni okuyorum.kursa da başlıycam.işte arıyorum..ama yaşadıklarımı unutabilecekmiyim dersiniz? aylarca hayal ettiğim gelinliiğimi giyemeden gönderdim bana ise o gelinlikle cekildiğim tek fotograf kaldı....canım öyle cok yanıyorki...bazen ne günah işlemişimde bunlar başıma geldi diyorum...Belkide o bana yaptıklarının bedelini hiç ödemeyecek.belkide bu yaşadıklarım benim günahımın bedelidir.
o hep mutlumu olacak ben kan aglarken.....

Başkalarının senin hakkında ne düşündükleri konusunda endişe duyduğun sürece ; onlar senin sahibindir. [Neale Donald Walsch]

Ne yaptıysan yaptın geride bırak ve bir silkelen kendine gel. Daha 20 yaşındasın ama hayatından bezmişsin. Kimse hayatından bezmiş birine aşık olmaz ve arkadaş olmak istemez. Güçlü ol , ne istediğini bil, bak önüne daha kimler kimler çıkacak. Önündeki tek engel sensin bunu unutma. Açıktan üniversitene devam et , seni mutlu eden uğraşlar bul ve bir erkeği asla ve asla hayatının merkezine koyma, bırak o senin merkezine girmek için çabalasın dursun.

Son düzenleme:

belkide en büyük hatam onu hayatımın merkezi yapmaktı..öyle yapmasaydım bu kadar boşlugunu yaşamazdım..
teşekkür ederim yorumun icin

Hiç üzülme canım halasını ölmesi takdiri ilahi ama düğün gününüzde ölmesi senin şansın olmuş sen eğer bu adamla eğlenseydin ve gerçek yüzünü evlenince görseydin ne olacaktı bi düşü bence Allah sana ceza değil hayatın için şans tanımış böyle bi adamdan ne koca olurdu zaten nede seni mutlu edebilirdi. Daha çookk gençsin önünde yılların var bi silkelen kendine gel hayatına kimler girer daha hemde kıymet bileni olur onu hatırlatan hiç bişeyi tutma elinde kendine yeni tertemiz bi sayfa aç seni bırak ailene hakaretler etmesi kabul edilmez farzetki barıştınız Ailenle nasıl yüzyüze bakıcak sen onun ailesinin onunnyaptıklarını unutabilecekmisin Asla! O yüzden hiç kimsenin seni bu kadar üzmesine izin verme zayıf olma hayat daha karşına neler çıkarır Sen yat kalk Allah'a şükret bence.

Bizde ikinci dugunumuzun bigun oncesinde esimin babaannesini kaybettik.kayinpederim dugun iptal degil bu dugun olacak dedi annesini kaybetmesine ragmen.fakat esim ve ben dugunu duali ve ilahili sekilde yaptik.esim acisi varken benim gozyaslarimi sildi o gun..bense yasadigimiz kadere agliyordum..demem o ki dugun gunu halasinin olmesi guzel bi bahane olmus onlar icin....
Onunla evlenseydin seni daha kotu gunler bekliyor olacakti anlattigindan pay bicerek yaziyorum.sabirli ol.inancini kaybetme.daha cooook gencsin bu yasadiklarini unutturacak cok yasanti olacak onunde inan bana..

Okadar cok gencsin ki , önunde okadar uzun yillar varki
Birgun bu yasadiklarini dusunup guleceksin inan bana.
yasadiklarin kolay seyler degil.
ama adam gibi adsm cikicak karsina, ozaman iyiki
Olmamis diyeceksin ..

Kendini bukadar yipratmaya DEGMEZ, bosver !!
Ölümden baska herseye care vardir..

Allahin sevgili kulusun ki , belki bastan olmamasi en iyisi
Inan bana hayatta hic birsey oylesine olmuyo,
elbet vardir bir sebebi. .
senin sevdigin insan herseye yaninda olmaliydi.
ama olmamis... onun icin sen gonlunu ferah tut.

takmamaya calis. Unugma , HIC KIMSE SENDEN DEGERLI DEGILDIR !!!

Allaha bin kere şükret bu adamdan kurtulduğuna
evlenseydin elinde bir de babasız kalmış çocukla baba evine dönecektin

güzel kızım daha öyle gençsin ki Allahın izniyle uzun bir ömür var ömründe
Allah aşkkına bu öğrenilmiş çaresizliği bırak kendine gel

nişanlın sana birşey yapmamış ki
sen kendine yapmışsın
ailene küfür eden sana her türlü hakareti yapan insana katlanan sensin
böyle para düşkünü şerefsiz insanı hayatının merkezi yapan sensin

Allahın sevgili kuluymuşsun birşey bahane olmuş bu evlilik olmamış
hasta değilsin aç açıkta değilsin
seni hiiç takmayan adam için mi hayatını heba ediyorsun
bu gerizekalı adamla geçen mutlu anılarını değil yaşattığı olumsuzlukları düşün
bakımlı özgüvenli mutlu hayatta dimdik duran akıllı davranan bir kız ol ki onlar kendini heba etsin neyi kaçırdık diye

özgüvenini geliştirecek kitaplar oku.bu konuda çook ciddi problemin var.

çok gençsin hayatın yeni başlıyor insan acıları yaşayarak ayakta kalmayı güçlü olmayı öğreniyor. adamın gerçek yüzünü şimdi görmüşsün birde evlendikten sonra görmüş olsaydın inan bana daha da kötü olurdu..
giden gitmiş giden seviyor olsaydı şuan yanında olurdu herşeye rağmen.
fazla yıpratma kendini hayat o kadar güzel ki yeter ki yaşanması gereken insanlarla yaşayalım...

Canim benim henuz yirmi yasindaymissin yasadiklarina inan cok uzuldum ama bence eskiyi daha fazla dusunerek kendini daha fazla yipratma ve eyer fikrimi sorarsan boyle bir evliligin olmadigina dua bile edebilirsin derim ben tamam seviyorsundur ama ailene yapilan saygisizliklik sanada yapilmistir bence herseyi zamana birak yasin cok genc cik gez toz arkadaslarinla gorus eskiyi unutmaya calis kendine zaman tani gor bak zaman herseyin ilaci Bukadar karamsar olma sakin hic beklemedigin bir anda bakivermissin yine asik olmuşsun

20 yaş. daha çoook güzel şeyler var önünüzde. e acılar da olacak haliyle, hayat bu. evet kötü bir olay yaşamışsınız. düğün günü her şey hazırken ayrılmak tabi ki çok çok zordur eminim ama bir de şöyle düşünün tanıyamamışsınız adamı ve Allah rahmet etsin ama bu ölüm sebep olmuş onu, ailesini tanımaya belki de sizi ömürlük bir dertten kurtarmaya.

sakın bana kızmayın ama ölmeyi isteyecek bir dert mi bu? anneniz, babanız, aileniz varken, sağlıklıyken, her şeye bir daha başlayabilecekken. bu halde bile bakın umutlarınız var. okumak, işe girmek. umutsuz, çıkışsız, yolsuz anlarda isyanlar, ölmeler başlar ama siz.

yapacağınız, yaşayacağınız çok şey var. arkanızda bırakın artık yaşananları, geriye dönerek yarınlarınızı yaşamayazsınız ki. belki ortamdan uzaklaşılacak bir minik tatil ve bazı büyük kararlarla yeni yılda güzel şeyler yaşatın kendinize. bitirin artık.

yas 20 ömrünün bahari
okul is güc düsünmen lazim
koca kacmiyor
flört zamanin
saglikli yasa yaslarini olmasi gerektigi gibi
ben insanlarin 19-20 lerde yasadiklari seylere anlam veremiyorum
ailelerde sorun
kimse demiyor ne evlenmasi oku calis kendini egit diye

20 yaş çok küçük... ciddiyim.... bir işe gir hayatı tanı insanları tanı... gez toz... bak haline şükredeceksin... her şey dağalır hiç bir şeye bu kadar çok kaptırma kendini.... yıkıldım depresyondayım bunlar sen büyüttüğün için beyninde böyle görünüyor sana.. sağlam dur hayatta... kitap oku sinemaya git tatile git şu ruh halinden bi çık... asıp suratını oturma iş bile vermezler valla :)

Sen evlensen ne okacakti o adam en ufak cikmazda bosardi seni bir de cocukla kalirdin. Evlilik hayat arkadasini bulmaktir yoksa gelinlik giysen ne ev olsa ne hepsi sacmalik.. Halasi ölmüş buyuk aci ama aci ceken sevdiğin e siginir sende kendine gel once dik dur silkelen.. Ne gelinlik resmi yahu birak bu bos seyleri o beyazi ruhin giysin... Hersey koca degil guzelim once sen varol dik dur yolun acik olsun de adama dön. Ve evliyken bosandik bu kadar krize girmedik benden tavsiye inan degmez.

Hayatta hiç birşey boşuna olmaz veya tesadüf değildir, düğün günü eski nişanlının halası vefat etmiş ise zaten bu bir sınavdır. O kişi herşeye rağmen dualı bir nikah da yapabilirdi illa davullu zurnalı yapmak zorunda değildi. Her şeyin amacı vardır bu durumun yaşanmasının amacı da sana eski nişanlını tanıtmak olmuş.Bak ne güzel anlamışsın hemen para peşine düştü diyorsun, öyle inan bana. Sen onun için canını ortaya koyarsın o senin için bir çöpünü vermez bazı erkekler böyle değer bilmez iyi ki evlenmeden hele ki çocuğun olmadan anlamışsın gerçek huyunu.
Zor şeyler yaşamışsan ve sınanmışsan bu kadar erken yaşında, bu ileride tadacağın mutluluğun kıymetini daha iyi bilmen için gelmiştir başına. Gülümse ve süprizlerle dolu hayata bırak kendini, o bir gün öyle bir insan çıkartır ki karşına iyi ki eski nişanlımla evlenmemişim dersin.

hic üzülme canım söyle düsün ya evlendikten sonra yasasaydın bunları nasıl bir adam oldugunu ozaman ögrenseydin inan ozaman daha mutsuz ve caresiz olabilirdin cünkü evlendikten sonra kurtulmak cok daha zor ..hep böyle düsün daha cok gencsin cok güzel günler yasayacaksın canını sıkma düsünmemeye calıs tatile falan cık baska ugraslar bul kendine ..üzülme hersey dùzelir ins.ALLAH yardımcın olsun ..

Allah sana onun gerçek yüzünü göstermiş ama sen görmek istemiyorsun. Onun senin için hayırlı bir eş olmadığını defalarca göstermiş, halasının ölmesi, eşyalar mevzusu... Daha ne istiyorsun. Yat kalk şükret böyle birinden kurtuldum diye.

Gençsin. Kimbilir önüne daha kimler çıkacak. Sabret. Üzülmeye değmez. İnan gözyaşlarına yazık.

Son düzenleme:
hepinize cok teşekkür ederim ... inanın yorumlarınız bana umut veriyor. evet yaşım cok kücük. ama o kadar sarsıldı ki güvenim.bir daha önüme düzgün biris cıksa bile nasıl güvenebilirim bilmiyorum. Anlatılır gibi değilki bana yapılanlar.ben kısa kestim. Ben mahvoldum. ya 10 kilo verdim serumlarlavitamin alıyordum yemek yiyemediğim icin ve o durumdayken bıraktı beni ...
öyle vicdan yoksunu bir adamki... zamanımı ziyan ettim onun icin öyle pişmanımki...Onu sevdiğimden değil.Nasıl böyle birine inanıp güvendim diye üzülüyorum. ya ben ayrılmak istedim kac defa intihara kalkıştı... ama sonunda o beni Ölmek üzereyken bıraktı. Resimlere bakıyorum nasıl bu duruma geldik inanamıyorum.Tüm gücüm gidiyor sanki durduramıyorum kendimi ve tek care ölmekmiş gibi geliyor....Sıkışıp kalıyor insan. ama düşününcede şükredecek çok şeye sahibim diyorum ...

daha çok gençsin 20 yaşındasın. ne evliliği, ne yaşamış olabilirsin ki? gençlik duygularıyla çok bağlanmıisın bence. kendini kaptırmışsın. bu duyguları üzerinden at.

canım ya üzülme bu günlerde gecicek inan sabret bir gün cook mutlu olucaksın bence sükret hayatın boyunca mutsuz olabilirdin dilerim en kısa sürede kendini toparlarsın ve hayata yeniden baslarsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…