daha çok gençsin 20 yaşındasın. ne evliliği, ne yaşamış olabilirsin ki? gençlik duygularıyla çok bağlanmıisın bence. kendini kaptırmışsın. bu duyguları üzerinden at.
Ne uyudugum uyku ne yaşadıgım hayat...zevk almıyorum hiç birşeyden..ağır geliyor.
yaşım daha 20 benim ya.neden bu kadar ağır şeyler yaşıyorum .isyan etmek istemşyorum ama dayanamıyorum artık... ben ne umutlar büyüttüm kalbimde.ne hayaller yeşerttim..soldurdular.
öncedende anlatmıştım.bundan tam 4 ay önce ... düğün günü nişanlımın halası öldü ..düğün iptal oldu ve bazı tatsızlıklar sonucu birbirimizi cok seviyoruz diyen biz ayrıldık....çünkü nişanlım adam cıkmadı ..öyle güvendimki ona..çok inandım.taptım.o lanet güne kadar iyi kötü sürdürüyorduk .ayrılmak istesekte ayrılamıyorduk.ama halasının ölmesi ,,o gün yaşananlar .bitirdi bizi. ben mücadele ettim ama o etmedi....
ben kan aglayarak düzdüğüm eve gidip eşyalarımı toplayıp baba evine getirdim ve daha yoldayken arayıp mal peşine düştü benim tanıdıgımı sandıgım adam. 1 tek çöpünü bile almadımki ben onun.beni ,gelecegimi mahvetti o .ben atlatamıyorumki.her gece halası geliyor gözümün önüne.o yaşananlar geliyor.dayanamıyorum artık.ölmek istiyorum.katlanamıyorum.
ve bana her acıyı yaşatan o adamı unutamıyorum.o ise gamsız.Paradan başka bişeye inanmayan bi pislik.ama ben anılardan kurtulamıyorum.
arkamdan neler neler söylüyor .babası bizi ayırdı ve hala babam benim herşeyim diyor. ben bunları hakedecek hiçbirşey yapmadım yemin ederim.
ya neler neler oldu anlatsam bi roman olur inanın.bana yapmadıkları aileme etmedikleri küfür kalmadı.ama ben gurursuzum ki yinede kac defa ayagına gittim.cünkü aşkta sevgide gurur olmaz derdik hep.ama olmalıymış bunu anladım...
yinede ben yaptıgı her adiliğe bir kılıf aradım.Psikolojisi bozulmuştur dedim.babasının dolduruşuna gelmştir yoksa o öyle bişey yapmaz beni incitmezdi dedim.ama hep kendimi kandırdım.o adam değil insan hiç değil.
peki ben şimdi ne yapayım söyleyin Alllah aşkına....güc bulamıyorum kendimde.tad alamıyorum hiç bi şeyden.açıktan üni okuyorum.kursa da başlıycam.işte arıyorum..ama yaşadıklarımı unutabilecekmiyim dersiniz? aylarca hayal ettiğim gelinliiğimi giyemeden gönderdim bana ise o gelinlikle cekildiğim tek fotograf kaldı....canım öyle cok yanıyorki...bazen ne günah işlemişimde bunlar başıma geldi diyorum...Belkide o bana yaptıklarının bedelini hiç ödemeyecek.belkide bu yaşadıklarım benim günahımın bedelidir.
o hep mutlumu olacak ben kan aglarken.....
♥gözyaşı♥;33263825 .!.:Aksine, biraz zaman geçsin kendinize şunu soracaksınız;
-"ALLAH'ım ben nasıl bir sevap işledim ki beni böyle bir hatanın kıyısından çevirdin, böyle bir adamla evlenmeme mani oldun..?"
Şimdi zor geliyor ama zamanla geçecek ve şimdi ki isyanlarınız şükürlere dönüşecek..
Unutmayacaksınız ama hatırlamaya da değer bulmayacaksınız, üstellik hatırladığınızda sadece yüzünüz buruşacak, bırakın acıyı nefret bile duymayacaksınız.
Evet maalesef klişe şeyler söylüyorum ve şuan dediklerim size hayalden ibaret gibi geliyor ama emin olun böyle olacak, biraz daha sabır..
Tecrübeyle sabittir :)
Bir de o resmi silin, yırtın, atın. şu an kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik yaranızı bu gibi şeylerle deşmemektir..
Sürekli deşilen bir yara kısa zamanda iyileşmez..
daha önce hiç böyle düşünmemiştim.'' ne sevep işledimde kurtuldum'' dememiştim.Cok sağol yorumun icin.haklısın belkide.ben buna inanmak istiyorum yani bir gün herşey silinsin bitmiş olsun istiyorum.yaa bi hafıza kaybı yaşatsamda unutsam diye aptal aptal düşünmeye başladım.bunaldım cünkü.nereye gitsem kötü bi anı var....bıktım artık ya.ailesini sürekli görmekten.bana sinsi sinsi bakmalarından bunaldım.
iyiki böyle olmuş canım.bu senin için bir şans olmuş resmen.allahın sevdiği bir kuluymuşsun.
evlendiğinde neler olacaktı hiç düşündün mü?
20 yaşındasın hayatın daha önündü.en güzel yaşlar bunlar.oku,iş sahibi ol.ondan sonra karşına düzgün biri çıkınca evliliği düşünürsün.
hem aşkta gurur olmalı tabiki.
aileme küfürler yağdırdı demişsin.o kadar sinirlendimki.o kim ki senin ailene küfürler yağdıra biliyor.sen niye buna izin verdin.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?